Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poronienie czy się da rozpoznać bez krwawienia

Polecane posty

Gość gość

Witam. Kilka dni temu lekko plamiłam, lekarz powiedział że jest zagrożenie poronieniem, ale do domu wypuścił. Na usg echo słychać było, kazali się oszczędzać. Od tamtej pory nic takiego miejsca nie miało, ale czy jeśli nie plamilam i czuje się jak wcześniej, to mogłam poronic bez krwawienia?

Gość gość
Poczytaj co to jest poronienie najpierw a potem się zastanów. Skoro nie masz żadnych objawów świadczonych że coś jest nie tak a w dalszym ciągu utrzymują ci się objawy ciążowe to jak miałaś niby poronić

Gość gość
Jeszcze nie poronila, ale przeciez zarodek mogl obumrzec i czasem trzeba lyzeczkowac, bo nie dochodzi do samoistnego poronienia.

Gość gość
Ale wtedy ustapiłyby objawy ciąży. Poza tym trzeba wrzucić na luz bo stres szkodzi jeszcze bardziej

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą dorobić sobie 1400zł przy komputerze. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz. W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone, zapisz się na listę i zobacz jakie to proste http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic/

Gość gość
Objawy ciąży ustępują razem z obumarciem zarodka czy utrzymują się jeszcze przez chwilę ?

Gość gość
Utrzymuja sie kilka dni.

Gość gość
utrzymują się ponieważ beta hcg spada kilka dni

Gość gość
Pobolewanie w dole brzucha też się utrzymuje ? Czy już nie koniecznie ?

Gość gość
Mój zarodek umarł w 7tyg a dowiedziałam się o tym w 9. Co prawda jakieś podejrzenia miałam ale bardziej były one intuicyjne niż fizyczne. O braku echa serca dowiedziałam się podczas rutynowego badania

Gość gość
A co czułaś wtedy?

Gość gość
Pustkę smutek wewnętrzny dziwny żal. To poczułam w momencie kiedy we mnie umierał

Gość gość
Moje objawy ciazowe ustapily dopiero 1-2tyg po tym jak sie u lekarza dowiedzialam ze plod obumarl -przed wizyta nawet nie podejrzewalam

Gość gość
gość dziś A miałaś ryzyko poronienia czy zdrowa ciąża?

Gość gość
Czyli co ma.byc to będzie i tak..

Gość gość
Przestań spamować. Nic nie da Ci pewności, że z ciążą jest oki, oprócz badania. Zarodek może obumrzeć nie dając żadnych objawów.