Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak tak Sławomir to ja

Mareczek Kotoński ibeka z niego

Polecane posty

Gościu, opiszę ci to - w 2006 roku otrzymałem nagrodę za blog roku, ponieważ prowadziłem swojego bloga w tamtym okresie. Również mareczek vel sraluch pisał w necie jakieś swoje wypociny. I kiedy otrzymałem tę nagrodę, wpadł w furię, szał, amok. Tak go to ubodło, że od tamtego czasu uważa, że wszystkie nieszczęścia, które na niego spadają, powoduję ja - dr Sławomir Kowalski. To jest śmieszne. Ja tylko jestem skromnym wojownikiem prawdy. Obiecałem sobie odsłonić przed ludźmi dyletanctwo mareczka. I przede wszystkim to, jak obraża wspaniałe istoty, jakimi są kobiety. Nie mogę tego tak pozostawić, zrozum.

Gość Giovanni1324
Z jego charakterkeim nie dziwne, że wpadł w amok, Sławek. To jego kolejna porażka. Zresztą jak taki blożek jak mareczka mógłby zasługiwać na coś więcej niż przegraną?

Gość gość
Żaden doktor by tak nie pisał, nie wiem kim jest Sławek ale robisz mu czarny pr A Marek ma coś z glowa

No więc Giovanni, mareczek na przykład na swoim forum i w tych swoich paplaninach na vimeo mówi o tym, żeby nie jeść mięsa, ponieważ wtedy spadają jakieś wibracje, czy chuj tam wie o co chodzi. Ale za chwilę wp*****la kebaba, aż mu się uszy trzęsą. W dodatku jest chory psychicznie - sam pokazywał na filmiku swoją szufladę pełną psychotropów. Ten człowiek jest niebezpieczny, niepoczytalny i ma urojenia na moim punkcie, tylko dlatego, że jestem od niego lepszy w każdej dziedzinie życia.

Gość Giovanni1324
Skoro bierze takie leki to rzeczywiście pasowałoby do tego, że coś nie tak ma z głową mareczek :D. Czyli jak podejrzewałem, Sławku.

Ja nie robię mareczkowi czarnego PR-u, tylko piszę jak jest. Prawdą jest to, że mareczek ma paranoję pieniaczą, ciągle wygraża jakimiś sądami, czymś tam, to jest przecież śmieszne. Tak się nie zachowują dorośli ludzie. Dorosły człowiek potrafi przyjąć krytykę i nie obraża się za nią. Poza tym sam chciał być sławny, czyż nie? Popularność polega też na tym, że pojawiają się hejterzy, krytycy. Gdyby był takim samcem za jakiego się podaje, przyjąłby to po prostu na klatę. Bo tak robi prawdziwy mężczyzna. Tymczasem on się obraża, wygraża, macha szabelką, jak typowy polaczek vel kartoflany nochal. Litości...

Gość Giovanni1324
mareczek przypomina takiego janusza nosacza, co narzeka na kobiety, bo żadna go niechce, tylko nos tej małpy mu przyczepić i pasuje idealnie, Sławku, dodać jeszcze przepierdziałe spodnie jak u Kiepskich :D.

Gość Hot 30
Sławek ma rację. Cóż, uważam, że mareczek to tak naprawdę mentalny dzieciuch. Najśmieszniejsze jest też to, jakie te samce mają wymagania odnośnie kobiet. Marzą im się lekarki, córki jakichś biznesmenów, VIP-y... Coś wam powiem. Ja jestem lekarką, jestem bardzo wykształconą osobą, do tego mam długie nogi, szczupłą talię, płaski brzuszek, długie włosy oraz spore, jędrne piersi i nigdy, ale to przenigdy nie spojrzałabym na śmiesznego stulejarza bez matury albo któregoś z jego popleczników. Mam męża, który również jest lekarzem, dokładniej to kardiochirurgiem. Mieszkamy w Warszawie, mamy piękny apartament i podobnie jak Sławek, cieszymy się życiem - wyjeżdżamy, w tamtym roku np. byliśmy na Malediwach, a w tym roku jedziemy na Seszele. Co weekend jadamy w restauracji, potem bawimy się w klubie. Gramy w tenisa, mamy mnóstwo przyjaciół, również za granicą. Nie mamy dzieci, ponieważ oboje nie chcemy, w związku z czym czas wolny od pracy przeznaczamy na swoje pasje, a te są najróżniejsze - tańczymy, jeździmy na rolkach, zimą na łyżwach, chodzimy do kina, teatru, opery, jeździmy również na koncerty oraz różnego rodzaju festiwale. Prowadzimy naprawdę pasjonujące życie o jakim stulejarze z forum mareczka mogą tylko pomarzyć i jakiego nigdy nie będą mieli. My w przeciwieństwie do nich naprawdę żyjemy, spotykamy się z ludźmi, prowadzimy życie towarzyskie.

Gość Twój weekend
Hot 30 ma rację. Właśnie to jest prawdziwe życie, a nie pierdzenie, bekanie, strimowanie, p********ie głupot i sranie w banie. Dodam, że sam Kefir śmiał się z mareczka po tym jak ten wrzucił do neta zdjęcie swojego grubego bandziocha, który rośnie mu po czipsach z biedry. Sławek dobrze pisze, żeby gościu tyle nie wp*****lał. Zresztą psychotropy, piwo plus niezdrowe słodycze i kebsy to naprawdę niezbyt dobry pomysł/

Gość Hot 30
Chciałam jeszcze odnieść się ogólnie do całej postaci mareczka i jego idei. Jego ideą jest zniszczyć związki, zniszczyć ludziom szczęście. On nienawidzi kobiet, boi się ich, a jednocześnie marzy o tym, żeby z*****ać. A te jego śmieszne audycje to paplanina o wszystkim i o niczym, p******i o swoim zdrowiu, jęczy, stęka, gada o plotkach. Według niego i jego braci stajennych, każda, absolutnie KAŻDA kobieta chce zniszczyć faceta, puścić go z torbami, zabrać mu majątek i nie wiadomo co jeszcze.

Gość Twój weekend
Hot 30, mareczek w jednej ze swoich audycji twierdzi, że kiedyś uważał, że kobiety się nie wypróżniają :D ahahahah, marek, każdy się wypróżnia, wiesz? Byłeś i jesteś tak głupi, że nie wiesz? pierdziochu jeden. Marek Bączysław Koton, ahahahahah :D

Ja jeszcze dodam od siebie na temat wykształcenia - sraluszek ma ewidentny kompleks na tym punkcie. Na swoim forum wyśmiewa ludzi z wyższym wykształceniem, podważa dorobek naukowy profesorów, a już w szczególności wyśmiewa kobiety z wyższym wykształceniem, twierdząc że ukończyły jedynie marne prywatne uczelnie. Myślisz sraluchu, że na prywatnych uczelniach nie trzeba się uczyć? Dam ci radę - zdaj chociaż sraluszku maturę, bo nawet tego nie masz. Wiesz jaki to wstyd w dzisiejszych czasach? W dodatku nie znasz nawet angielskiego. To też jest wielki wstyd. Koleś bez matury, nie znający angielskiego, nie mający nic.

Gość Hot 30
marek nie ***** szparek :D A tak serio, zgadzam się ze Sławkiem. Uważam, że to jest beka niesamowita z tego, żeby koleś bez matury wyśmiewał ludzi wykształconych. mareczek ma po prostu kompleks. A te jego wywody o krokodylach :D Ogólnie mam niezłą bekę z tego kolesia, a jeszcze chyba większą ma mój mąż. Kiedy pokazałam mu te stronki mareczka, mój mąż prawie opluł monitor szkocką whiskey :D

Gość Twój weekend
Kurwa, Sławek, ale mi się chce śmiać z tego linku co zapodałeś :D Ale oni tam narzekają, jęczą, stękają, jak to ty niby prześladujesz wielkiego cyber góru :D Ahahahahah. I te multikonta niby :D Urojenia mareckiego. PRzecież każdy to wie, że nie miałbyś na to czasu, ale cyber góru woli żyć swoimi urojeniami i pierdami, które wypierdzi i wysmaruje w necie.

Gość gość
Nigdy nie słuchałam wypocin owej persony, znam go tylko z tego forum. I pewnie musze sie zgodzić z waszymi wypowiedziami, bo domyslam sie, ze faceci ponoszący chronicznie porażki na polu relacji z kobietami, musza przeciez zwalać wine na kobiety, ze to chodzące zło i to one wszystko niszczą :D Ach te złe niedobre baby, biedaczyny nie moga sobie przez nie ułożyć zycia:D

Gość gość
up

Gość gość
Czy tu są wpisy jednej osoby spod kilku ników? :/

Gość gość
Jesteście okropni. Jak możecie się nabijać z chorej, nieszczęśliwej osoby. Ten pan gada bzdury, ale czego można się spodziewać po kimś z chorobą psychiczną...

Gość Podkarpacie

Orientuje się ktoś dlaczego pan Marek Kotoński mieszkający na poddaszu w domu Elwiry Koniecznej w Leżajsku publicznie pluje na kobiety w swoich materiałach będąc jednoczenie na utrzymaniu tejże starszej kobiety od ponad dekady? Nie rozumiem tego i to nie tylko ze względu na wątpliwej jakości wymowę i ubogi zasób słów tego pana.