Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Mel Gibson ujawnił prawdę o okultystycznym mordowaniu dzieci i pedofil! Szok!

Polecane posty

Gość gość

Aktor opowiadał w jednym z programów telewizyjnych o epidemii „pasożytów", które kontrolują Hollywood i angażują się w praktyki ze skaldaniem ofiar z dzieci i w pedofilię. Gwiazdor stwierdził nawet, że „każde studio w Hollywood zostało kupione i opłacone krwią niewinnych dzieci", dodając, że „najcenniejszą walutą jest ich krew". W Londynie, podczas promocji filmu Daddy's Home 2, Mel Gibson dał niezły pokaz. Elitę branży rozrywkowej nazwał „wrogiem ludzkości", która „pije krew niewinnych dzieci". Powiedział też, że kluczowi gracze w branży filmowej „dostają adrenaliny w tym procesie", ponieważ „cieszą się tym, co narusza tabu". „Mają rażący brak szacunku dla zwykłego człowieka. Niszczenie życia ludzi jest dla nich tylko grą - im bardziej mogą zranić, tym lepsze są doznania, a dzieci są pożywieniem dla nich. Ucztują z bólu i strachu, a im młodsi, tym lepiej. Ci ludzie podążają za swoją religią i używają jej do moralnego przywództwa". „Nie są to nauki religijne, o których wy ludzie słyszeliście. Wykonują święte rytuały, które u zwykłych ludzie wywołują mdłości i całkowicie przeciwstawiają się moralności, która wiąże większość patriotycznych Amerykanów. Najgorsze w tym wszystkim jest tajemnica wielonarodowościowej kliki w Hollywood i każdy chce w tym uczestniczyć”. Mel Gibson pojawił się w brytyjskiej BBC w Graham Norton Show w piątek, gdzie stary aktor odpowiadał na pytania zszokowanych gości w zielonym pokoju za kulisami po swoim występie w odniesieniu do prawdziwej natury elit Hollywood. Wyjaśnił, jak został wpisany na czarną listę w 2006 roku przez tych, którzy kontrolują Hollywood, za wyrażanie swoich opinii na temat tej branży. Zostało to skonfrontowane z ich agendą. Powiedział, że od tego czasu „działa poza systemem", co dało mu nową perspektywę. Gibson wyjaśnia i tłumaczy: „Trudno to zrozumieć, wiem i przykro mi, że to ja otworzyłem twoje oczy, ale w Hollywood zalegalizowali pedofilię. Używają dzieciaków, aby zrealizować swoje okropne, chore fantazje. Nie całkiem to rozumiem, ale biorą te dzieci z powodu swojej energii i nasycają się ich krwią. Nie robią tego z miłosierdzia. Najpierw je zastraszają, a potem je poświęcają”. „Im bardziej niewinne dziecko, tym lepeij dla nich" - powiedział Gibson- „Co to znaczy? Nie robią tego jako formy ekspresji artystycznej: po prostu piją krew dzieci i jedzą ich ciało, ponieważ myślą, że to daje im jakąś „siłę życiową". Im bardziej dziecko cierpi psychicznie i fizycznie, gdy umiera, tym bardziej daje im to „dodatkową siłę życiową". Nie rozumiem, dlaczego to robią, ale to właśnie robią. Większość z nas ma moralny kompas, który prowadzi nas przez życie, prawda? Ci ludzie go nie mają, a jeśli tak, to wskazuje im on przeciwny kierunek”. Gibson, który spędził ostatnie 30 lat pracując w reżimie Hollywood i poza nim, twierdzi, że hierarchia branży „ma się dobrze w nadużyciach, bólu, torturach, stresie i cierpieniu". Według Gibsona, pragnienie, aby robić takie rzeczy nie ogranicza się do elity Hollywood. To wszyscy „ci, którzy są na szczycie łańcucha pokarmowego, który może sobie pozwolić na taki luksus. A w tej branży wielu może…”. „Hollywood jest przesycone niewinną dziecinną krwią. Ciągotki do pedofilii i kanibalizmu zawsze istniały, ale przez wiele lat były tajemnicze lub symboliczne. Z tą praktyką jestem zaznajomiony od początku roku 2000. Byłem poważnie zagrożony, gdybym kiedykolwiek o tym rozmawiał. Mam na myśli nie tylko moją karierę, mam na myśli to, że moje życie będzie zagrożone, życie mojej rodziny będzie zagrożone. Mogę o tym mówić dopiero teraz, kiedy ci ludzie, przywódcy przemysłu, już nie żyją. Dzieci są jak waluta premium i mają wyższą wartość niż wszystko, o czym można tylko myśleć, tj. diamenty, narkotyki, złoto, czy to co się tam wydaje cenne. Dosłownie wymieniają te dzieci, jako walutę za usługi, role w filmach, łapówki ... ". Według Gibsona, ta perwersja to nie tylko najnowszy pisk mody, ale także trend od dawna kultywowany w Hollywood od pokoleń. To jest popularne wśród mężczyzn i kobiet. To nie jest coś nowego i działo się to jeszcze zanim Hollywood został założony. Jeśli zbadacie to zjawisko, znajdziecie ukryte fakty w cieniu, w każdej ciemnej erze w historii. Te ciemne, wielowymiarowe praktyki okultystyczne stosowano w tajnych stowarzyszeniach od setek lat. Hollywood jest używane do programowania społecznego i kontroli świadomości, a ich przesłanie rzutuje na psychikę Amerykanów i ludzi na całym świecie ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować