Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ślub mamy już dziecko jaka suknia chcę różową jestem szczupła

Polecane posty

Gość gość

wiem, że tytuł wątku dziwaczny ;) chcialam dżo w nim zawrzeć. do rzeczy: nigdy nie chcialam białej sukni z welonem - no może jako 10-letnia dziewczynka. slub będzie cywilny, jestesmy niewierzący dziecko nieochrzczone a ma już prawie 3 lata. ślub będzie pod koniec maja, w ogrodzie pod jabłoniami i gruszami. potem skromna impreza dla rodzicow rodzenstwa i garści przyjaciół. lubię takie delikatne różowe suknie, fason A najlepiej pasuje do mojej figury. jestem szczupła, mam długie nogi (wzrost 172 cm), ladny nawet brzuch ale nie mam prawie wcale talii i maly biust. mam 30 lat. i myslę o takich opcjach (przyjaciółka krawcowa będzie szyć) : https://www.veradress.co.uk/media/catalog/product/cache/1/small_image/320x453/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/10219963mym-1.jpg http://www.vividress.co.uk/media/catalog/product/cache/8/thumbnail/400x600/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/b/m/bm610616010zj_1.jpg doradzicie? j wolę tą drugą a przyjaciolki pirwszą; jedna mama pierwszą druga mama drgą... planuję mieć wlosy rozpuszczone a mam naturany brąz i będą lekko kręcone takie falowane.

Gość gość
Ta pierwsza optycznie zmniejsza talię więc ja głosowałabym za tą, ale to Twój dzień i jak wolisz drugą to weź drugą :)

Gość gość
2 lepsza, niech zgadnę, teściowa woli 2

Gość gość
tak, teściowa woli 2, a co? ja tam tą kobietę bardzo lubię ona mnie też. ona z tych fajnych nie wtrącających się babć i teściowych

Gość gość
Wez 2. i juz.

Gość gość
Obie śliczne ale jednak ta pierwsza :)

Gość gość
Krój pierwszej bardzo Ci poszerzy ramiona. Wydaje mi się też taka bardziej studniówkowa. Drugą jest bardziej ozdobną z tą koronką, lepiej się nadaje na slub. Jak tobie się podoba a 2 to szyj, to twój ślub nie koleżanek.

Gość gość
Rzeczywiście jeśli masz szerokie ramiona weź drugą.

Gość gość
dziękuję :) autorka

Gość gość
Pierwsza rewelacja

Gość gość
Dlaczego tytuł dziwny? Moja siostra miała coś takiego, tylko w kolorze różowym i na ślub kościelny. ślub cywilny i dziecko "zaliczyła" wcześniej.

Gość gość
Druga ładniejsza.

Gość gość
Obie ladne, lecz druga ladniejsza...

Gość gość
Obie śliczne. Ja wybrałbym pierwszą.

Gość gość
Druga bardziej pasuje na tę okoliczność, wg mnie. Jesli nie masz tali , to pierwsza bedzie kiepska, druga ma szersze ramiona, przez co talia wyda sie węzsza.

Gość gość
Obie dodatkowo optycznie zmiejszą biust. Poszukaj czegoś, gdzie góra nie jest tak zabudowana, a biust jest podkreślony - dzięki temu i talia wyda się szczuplejsza. Niech dół będzie gładki, ale na górze "coś się dzieje" - może jakieś drapowanie podkreślające biust, może jakiś ciekawy dekolt. A może sukienka w stylu lat 50? Tu już w ogóle talią nie musisz się martwić, dół robi za cały efekt wow :)

Gość gość
Nr 2. Nie wiem jaka masz figurę ale do nr 1 trąba być idealnie szczuplym. Tylko nie wiem czy nr 2 nie za bardzo podkresli mały biust. Ale w każdym razie bardziej mi się podoba.

Gość gość
Jestem za 1 :) wyglada lekko, zwiewnie, delikatnie. A co do figury - sa staniki z push upem a jesli jestes szczupla to brak talii mozna ukryc przewiazujac cos w pasie.

Gość gość
To zależy czy masz wąskie ramiona. Jeśli nie to druga. Obie piękne i z klasa. Ja wybralabym 1. Ale uwazam ze najlepiej jakbys przymierzyla gdzies w sklepie podobne fasony i będziesz miała mniej więcej porownanie.