Gość Magda 42 Napisano Listopad 24, 2018 Kto przyjmuje wyzwanie ze mna od poniedzialku? Do swiat musze zgubic 7 kg. Dolaczacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madzia WO Napisano Listopad 28, 2018 Magda 42 - jak sobie radzisz z dietą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2018 Hej tu Magda. Nie wiem czy mnie pamietacie. Z 15 kilo wrocilo mi 10 :( niby eychodzenie robilam jak trzeba ale mam gorszy problem. Wlosy mi leca garsciami. Juz nawet kupilam w aptece.jakies smierdzace zielska i smaruje bo mi szkoda. Zawsze mialam mega geste, a teraz jakas masakra.... Nie wiem czy bylo warto.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2018 mysle ze wlosy wzmocia sie .myj pokrzywa a najlepiej idz do dormatologa ...pomoze ,,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madzia WO Napisano Listopad 29, 2018 Magda a możesz napisać kilka słów na temat Twojego wychodzenia ? Bo ja mam z tym chyba problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda77 Napisano Grudzień 9, 2018 To co już koniec ?A tak fajnie było nie ma chętnych na tą dietę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda77 Napisano Grudzień 9, 2018 To co już koniec ?A tak fajnie było nie ma chętnych na tą dietę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosia Napisano Grudzień 11, 2018 Jeśli dieta jest odpowiednio zróżnicowana to jak najbardziej przyniesie nam pozytywne skutki. U mnie udało się schudnąć 8 kilogramów, jedynie co wzdęcia od czasu do czasu mi dokuczały, ale to udało mi się z nimi wygrać kuracją Intestą. Nie ma co się truć chemią, ten środek jest bezpieczny no i skuteczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gościówka Napisano Grudzień 13, 2018 Ja jestem...zaczynam po Nowym Roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda77 Napisano Grudzień 17, 2018 Super zacznę z tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda77 Napisano Styczeń 2, 2019 Gościówka kiedy zaczynasz? Ja mam zamiar zacząć dzisiaj zakwas zrobiony,warzywa zakupione . Jutro ważenie .Do boju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda77 Napisano Styczeń 2, 2019 Rano kalafiorem z brokułami na parze,potem koktajl jabłko,grejpfruty,miseczka kapusty kiszonej i do wieczora coś jeszcze wciągnę .Jak tam ktoś ze mną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda77 Napisano Styczeń 3, 2019 No niestety coś cicho.Moja waga83,2przy wzroście170.No niestety pofolgowałam sobie i teraz muszę zrzucić około10-15kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda77 Napisano Styczeń 3, 2019 W sobotę się pomierzę bo wiem z doświadczenia że szybciej lecą obwody niż waga.Gdzie wszyscy ?Nikt nie ma ochoty zrzucić kilku kilogramów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaia Napisano Styczeń 4, 2019 Ja jestem na diecie już 3 dni, zaczynam z wagą 59,700. Muszę się zważyć w niedzielę czyli po 5 dniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda77 Napisano Styczeń 5, 2019 Matko z czego ty chcesz schudnąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda77 Napisano Styczeń 6, 2019 Dziś piąty dzień -2kg jestem w szoku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda77 Napisano Styczeń 6, 2019 Wiem że to woda ale jednak cieszy zobaczymy jak mi pójdzie dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lena Napisano Styczeń 6, 2019 Czesc Magda, zaczynam od jutra. Bedziemy sie wspierac! Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda77 Napisano Styczeń 6, 2019 No witam mam taką nadzieję w grupie siła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lena Napisano Styczeń 7, 2019 Tak zaczelam dzis zmotywowana na calego, bo musze tez cos tam zgubic... marchew z jablkiem, leczo i kapusta dzis byly na stole. Jak wam minal dzien? Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda77 Napisano Styczeń 7, 2019 U mnie dziś zakwas z buraków,woda z cytryną i kurkumą,sałatka z brokułem i kalafiorem,,,jabłka i wody, warzywa na patelnię i na kolację papryka i jabłko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda77 Napisano Styczeń 7, 2019 O19 zaliczyłam jeszczę siłownie.Pierwszy trening po długim czasie, mam nadzieję że jutro zwlekę się z łóżka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda77 Napisano Styczeń 7, 2019 Kurcze koktajl z grejpfruta,jabłka i wody miało być część mi zjadło w poprzednim wpisie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda77 Napisano Styczeń 7, 2019 Dodam jeszcze że dziś dzień 6.Najtrudniej przetrwać weekend tyle pokus ale nie dałam się . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda77 Napisano Styczeń 7, 2019 Pozdrowienia i wytrwałości życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olcia999 Napisano Styczeń 8, 2019 ja planuje od jutra być na diecie warzywno owocowej. ugotowałam gar zupy 100% wegańskiej same warzywa, i pozakręcałam w słoiczki. jedna porcja ma około 80 kcal poza tym będę jadła surowe warzywa i owoce. w zależności od potrzeb i preferencji. do tego woda mineralna, i herbata ziołowa albo owocowa bez cukru. planuje 7 dni na początek. mam dużą nadwagę więc liczę na dobre skutki. poza tym na pewno raz pójdę na basen, i co dziennie spaceruje szybkim krokiem po 30 min minimum moge tu pisać co dziennie bilanse? a Wam jak idzie? ile schudłyście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olcia999 Napisano Styczeń 8, 2019 ja mam 105 kg na 175 cm. i u mnie to tłuszczyk biodra i brzuch. no i te 7 dni to na razie początek, zobaczę jak będę się czuła i jakie efekty, jeśli wszystko okej to wymyślę sobie potem jakiś inny obiad i będę kontynuować (ze względu ma pracę nie mam czasu na gotowanie obiadów ) moje marzenie ważyć tak z 68 kg a cel mam taki że czerwiec 2019 to będzie 85 kg ? mam nadzieje że się uda.. duży cel, może nie realny, ale dzięki temu bardziej intensywnie, bez podjadania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ffff Napisano Styczeń 8, 2019 moja znajoma schudła z rozmiaru 40 na 38 i na prawdę to widać. i utrzymuje efekt już 2 miesiące... ale ona ma tak że lubi słodkie. więc ogólnie trzymam za nią kciuki żeby dała radę po ona 6 tyg na poscie dąbrowskiej w 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda77 Napisano Styczeń 8, 2019 Witam dziś 7dzień.Samopoczucie bardzo dobre nie odczuwam narazie żadnych kryzysów ozdrowieńczy.Poprzednim razem zrzuciłam w sumie 13kg(tak na wychodzeniu też się chudnie).Przez rok udało mi się utrzymać wagę niestety później przez totalny brak czasu(zmieniłam pracę) przestałam się pilnować I poszło .Wszystko wróciło i teraz muszę walczyć od nowa o zdrowsze życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach