Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY ZWIĄZEK z facetem starszym o 31 lat ma szansę na przyszłość

Polecane posty

Gość gość

JA MAM 20 a on ma 51 lat. I chce sie rozwiesc dla mnie, mam mu tylko dac sygnal.

Gość gość
ja mam 15 lat starszego i wszystko jest ok ale 31 lat to juz dla mnie za duzo. to zalezy czego oczekujesz od tego związku, czy bedziesz chciala miec z nim dzieci itd

Gość gość
PROWO :-)

Gość gość
Nie ma. Chyba, że liczysz na hajs.

Gość gość
Moj jest starszy ode mnie o 70 lat i jest suoer polecam teraz mam 20 a on 90 i seks niesamowity lepszy niz z 20 latkiem.

Gość gość
Kojarzycie taki temat w tym dziale o starszych facetach??

Gość gość
Tak usunieto go bo sie durne baby wyzywaly

Gość gość
Tez slyszalam, ze ktos zglosil, a Ty tam pisales/as?

Gość gość
ejjj a gdzie temat o starszych o 25 l mężach ?

Gość gość
Szkoda, że go usunięto. Ale niestety te kobiety związane z tymi starszymi nie potrafił przyjąć prawdy i faktycznie ostatnio z ich strony to już były okropne inwektywy. Ostatnich stron nie dało się czytać. Jakaś próbowała jeszcze normalnie pisać to tak po niej jeździły jak po burej suce. Co lepsze krzyczały, że to one są ofiarami a każdy normalny komentarz okrzykiwały hejtem. Masakra.

Gość gość
To ja, ktora probowala normalnie pisac :D faktycznie, chcialam uspokoic dyskusje, nie dalo sie. Tak, usunieto go.

Gość gość
Autorko jak to nie prowo to błagam daj sobie spokój.

Gość gość
13:59 i co to znaczy "przyjac prawde o wiazaniu sie ze starszymi"? Co to jest jakies przewinienie? Wlasnie o takim ograniczonym mysleniu probowaly pisac tam kobiety. Nie zaczynaj znowu tutaj.

Gość gość
A co to za ograniczenie? Za 20 lat ona będzie miała 40 lat...on 70? Litości.. A teraz ? Pan ma kryzys wieku średniego? O czym on rozmawia z ...prawie dzieckiem? Mężczyzna ..51 letni, po prostu żałosne.

Gość gość
No i dobrze, czemu ci to tak przeszkadza?? Co ty sie dorzucasz finansowo do ich zwiazku, albo musisz z nimi mieszkac, ze tak ci to przeszkadza? Daj z laski swojej zyc innym tak, jak chca. Wlazisz z buciorami w czyjes zycie, bo swojego nie masz albo masz tak nudne?? Zastanow sie nad soba. Widocznie im tak dobrze, dla mnie chore jest wiazanie sie z rownolatkiem i co, przejmiesz sie tym? Zalosne :O

Gość gość
"To ja, ktora probowala normalnie pisac faktycznie, chcialam uspokoic dyskusje, nie dalo sie. Tak, usunieto go." Muszę przyznać, że Cię podziwiałam za zachowanie spokoju i że nie dałaś się sprowokować :) Zwłaszcza jak w którymś momencie do jednej Twojej wypowiedzi był jeden normalny komentarz i ze 3 czy 4 chamskie. Aż się cofnęłam do poprzedniej strony co Ty tam takiego napisałaś. Ale była to normalna wypowiedź. Tragedia.

Gość gość
Mamy masę tematów, rozmawiamy o sztuce, życiu, naszej przyszłości. Nawet nie nalegał na sex to ja musiałam go prosić

Gość gość
Taki marazm na tym forum, a moderacja usuwa coś, co się kręciło. Dziwna polityka.. Tak czy siak, wątek już siadał, jeszcze dwa dni i by spadł w niebyt sam. A tak w ogóle, to te laski(nie wszystkie) pisały w takim stylu jakby dopiero się ocknęły, że takie związki nie budzą powszechnej społecznej aprobaty i się obudziły dopiero dzięki kafe, zdziwione i oburzone, że to się ludziom nie podoba:D

Gość gość
A co z jego żona?mlodociana kurefffko?

Gość gość
14:40 dziekuje za mile slowo :) tak, chcialam uspokoic to troszke, nie wiedzialam jednak, ze tak to sie skonczy :P myslalam, ze spokojne komentarze zalagodza jakos nienawisc tych prymitywow, a oni byli jeszcze bardziej napastliwi :O zaluje troszke jednak, ze to usunieto, bo sie temat krecil, ale z drugiej strony ten hejt tych przeciwniczek starszych facetow byl tak duzy, ze ciagla klotnia tam byla prowadzona. Miedzy innymi przez takich, jak ten tutaj z 14:43 :O moze to nawet ten sam.

Gość gość
14:40 to sie nie podoba tylko kafeteryjnym zwariowanym prymitywom, w zyciu normalnym, rzeczywistym nie ma z tym najmniejszego problemu.

Gość gość
Jakbyś potrafiła czytać w myślach, to też byś miała duży problem w życiu.. Patrząc na poziom agresji, to po kilku dniach od uzyskania daru czytania w myślach byś trafiła do więzienia za pobicie, morderstwo etc :D

Gość gość
To, co sobie ludzie mysla, malo mnie interesuje :) moze dla ciebie to sens istnienia, dla mnie nie, uwierz. Jesli zyjesz dla innych, moge tylko serdecznie wspolczuc :) przejmujesz sie niepotrzebnie tymi, ktorzy maja na ciebie wygwizdane i nie troszcza sie o ciebie, tak jak ty o nich ;)

Gość gość
Bez przesady 31lat czulabym się jak z dziadkiem

Gość gość
Pomijając poziom agresji, życie to nie jest bajka . W mojej rodzinie był takie związek, z 17 letnia roznica. Zaczął się gdy ona miała 19, on 36. Na początku było ok, ale ostatnie lata to był koszmar. Ona była zmęczona, znudzona , chviala go zostawić nawet . Ale zrobił jej psikusa i..umarł. Patrzyłam na nich przez całe swoje dorosle życie i wiem jedno, 10 LAT to MAX RÓŻNICY. Ale w razie czego, to Ty dziewczyno będziesz cierpieć, za to , że nie słuchałas głosu rozsądku.

Gość gość
Skoro Cię nie interesujesuje co myślą ludzie, to dlaczego tak Cię złości wyrażenie tych myśli na forum kafe? Niezbyt logiczne.

Gość gość
dziś A to ty jesteś kobietą od tych starszych mężczyzn? A to przepraszam zaszła pomyłka, podziwiałam twojego adwersarza, który nie używał w kółko takich inwektyw jak ty tu teraz typu prymityw, tylko pisał kulturalnie w zamian za co dostawał po 3 - 4 chamskie komentarze.

Gość gość
Dobrze, a innej to odpowiada i czuje sie wysmienicie, dalej masz z tym problem?? Ktos cie zmusza do bycia ze starszym? Moze tak jest, dlatego jestes taka sfrustrowana? Biedactwo :(

Gość gość
15:04 nie, ja jestem kobieta od mlodszych, ale bronilam te amatorki starszych. Ty przyklaskujesz temu hejtowi?naprawde takie chamstwo ci sie podoba? Niech kazdy sobie zyje, jak chce, a te hieny sie rzucily na kobiety o innych upodobaniach i jezdzily po nich. Chamstwo, prostactwo, nic wiecej.

Gość gość
Moja siostra po 20 wyszła za 40 latka. W zeszłym roku się rozwiodla. Jest jeszcze młoda, on to pan po 60 . Zupełnie inne oczekiwania i priorytety. Tłumaczyli jej to już przed ślubem , ale nie wierzyła. Teraz jest rozwodka,rozczarowana życiem i mężczyznami