Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczona po latach

Założysz poważny temat i CISZA! Założysz PROWO o teściowej i mnóstwo oodpowiedzi

Polecane posty

Zaglądałam tu w pierwszej ciąży (9lat temu) i bylo raczej w porządku. Wiadomo - były prowokacje i głupie tematy, ale można było liczyć na kafeterianki, a teraz? :o Temat o teściowej, najlepiej jak teściowa nas pobiła lub zesikala się nam do obiadu i odpowiedzi ogrom! Konwersacja się ciągnie i temat wrze! Czym durniejszy i bardziej wymyślony temat tym oczywiście odpowiedzi ma więcej!! Natomiast jak potrzebowałam poważnej rozmowy na temat konkretny i związany z ciążą to zero zainteresowania. To forum to żenada!

Gość gość
A jakie miałaś pytanie. Pomogę.

Gość gość
A masz jakis powazny temat? Dawaj.

Gość gość
zgadzam się z Tobą autorko :(

Gość gość
Temat tesciowa jest latwy, poniewaz dotyczy kazdej mezatki. Na nietypowe tematy ciazowe malo kto czuje sie na siłach wypowiedziec, wymagana jest jakas wiedza albo doswiadczenie Moze to jest powód.

16:55 dziękuję :) ...ale sytuacja już zdążyła się wyjaśnić, ale na prawdę dzięki.

Gość gość
Zgadzam się. Zaglądam tu żeby znaleźć opinię o produkcie zabawce itp. Bo inne tematy to tylko warczenie na siebie albo matki polki cierpiętnice ich teściowe i szwagierki

Gość gość
Większość tutaj to młode siksy, stare zaniedbane, sfrustrowane matki bez powołania lub po prostu patola. Na co więc liczyłas?

Gość gość
Kurde :o też łapię się na tym, że wchodzę i czytam te najbardziej debilne tematy :o często się wtedy śmieje i nawet odpisuje :o a na inne (te ważne) właśnie nie :o jestem żenująca wiem :o

Gość gość
Musisz sama odpisywać sobie jako jakaś inna osoba, nie umiesz ciągnąć wątku i tyle.

Gość gość
17:08 wróżka? :o ktoś wyżej wymieniał siksy, patologie itp a jeszcze zapomniał o jasnowidzkach, wrozkach i czarodziejkach. serio to forum schodzi na psy

Gość gość
bo widzisz autorko temat musi być chwytliwy i bez tego zainteresowania nie będzie. nie możesz też mieć lepiej i żyć lepiej od innych bo wtedy plują jadem. kafeterianki są specyficzne a ogólnie to tu syf

Gość gość
17:08 ooo i właśnie! Bywa jeszcze, że jak już ktoś wejdzie w temat , przeczyta go i nawet odpisze to niestety nie na temat!

Gość gość
Bo tematy o tesciowych jest dla tych prymitywów ziejących jadem z byle powodu.Ten margines społeczny musi się dowartościować choć na kafeterii, że nabluzga matkom anonimowo.

Gość gość
Większość Tematów o teściowych/synowych/bratowych/szwagierkach to prowokacje .

Gość gość
To wynika z tego, że babska są spragnione ploteczek, sensacji, czują potrzebę oceniania kogoś, by móc sie poczuć lepsze na czyimś tle. Jak są tematy zwykłe, prozaiczne to już wieje nudą, bo tu trzeba się wysilić w prostej sprawie i nie można sie na niczym dowartościować. To coś w rodzaju portalu Pudelek, gardzi sie gołymi wypiętymi d****i, ale i tak się włazi

Gość gość
A tematy z zdrowym odzywianiu, kazda wydaje na jedna osobe 2000 zl je przepiorki,jagniencine, lososie ewentualnie bardziej przyziemnie kaczke i krolika.

Gość gość
to pewnie ta od tego lekarza co niby ja wykiwal i nie dal skierowania na cesarke ;)

Gość gość
Autorko, jestem tutaj od kilku lat i już zdążyłam się do tego przyzwyczaić, że to, co wymaga poważnego podejścia do tematu, jest, z góry, skazane na porażkę, a to, co ma chwytliwy tytuł, nielogiczny i szokujący tekst - jest komentowane na wiele stron. Ale jest tutaj jeszcze sporo osób, które chcą, potrafią i lubią doradzać mądrze drugim. Coż, uroki internetu, for. Tak jest, chyba, na każdym.

Gość gość
W mojej pracy jest jedna taka kobieta, która ma długie zgrabne nogi i faceci jej bez przerwy nadskakują, żałośnie to wygląda ale mogę stwierdzić, że ma łatwiej z tego powodu.

Gość gość
Czytam, w końcu normalnie i odzywa się patologia o koleżance z pracy co to ma wadę , zgrabne nogi , ratunku

Gość gość
Ja najbardziej lubię awantury o karmienie piersią albo cesarka vs poród siłami natury. I jeszcze dobre są tematy z cyklu "babcie nie muszą zajmować się waszymi dziećmi, jesteście leniwe i roszczeniowe. "

Gość gość
Nie dziw że w kraju tak źle skoro tyle patologii się namnożyło, 500+ dołoży wysyp patologicznych dziec***atologicznych rodziców, strach co dalej bedzie

Gość gość
często pytania o ciążę są tak bardzo specjalistyczne, że nikt nie zna odpowiedzi.