Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży i co teraz

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciąży, to potwierdzone. Mam dopiero 16 lat. Cieszę się strasznie z dzidziusia ale nie wiem co mam powiedzieć tacie. Jak to zrobić, by nie krzyczał?

Gość gość
bol zeba nie oznacza ciazy. za duzo seriali sie naogladalas

Gość gość
Proszę o poważne odp. Byłam u lekarza i potwierdził ciążę. Moj chłopak już wie.

Gość gość
U jakiego lekarza do gina musisz isc z mamą .A gdyby lekarz rodzinny zrobil ci badania krwi,to poinfofmowal by rodzinę. Więc nie p*****l.Nie masz lat ,nie ma prywatności. Za to jest kryminał ,dla tego co zrobił dziecko nie letniej

Gość gość
Chciałaś być dorosła i uprawiałaś seks z chłopakiem... Nie byliście na tyle dorośli żeby się dobrze zabezpieczyć? to bądź dla równowagi teraz dorosła, weź chłopaka za rękę - zaprowadź go do swoich rodziców i razem jak dorośli ludzie którymi chcieliście być oświadczcie że będą dziadkami i na spokojnie ustalcie sobie priorytety... rodziców chłopaka również wypadałoby razem poinformować o WASZYM dziecku...

Gość gość
16 moze samodzielnie do lekarza

Gość gość
dziewczyna ma 16 lat... za to już się nie idzie do kryminału...chyba że skłamała i ma mniej... Małolaty lubią sobie dodawać do wieku...

Gość gość
lekarz nie ma limitu wiekowego... jakby miała mniej lat to lekarz miałby obowiązek poinformować co najwyżej prokuraturę żeby zainteresowała się zapłodnieniem nieletniej... samej usługi zbadania nie może odmówić...

Gość gość
Moj chłopak się bardzo cieszy. Ma 19 lat i pracuje. Jest bogaty. Damy sobie radę. Tylko tego taty sie boję bo tata jest cholerykiem i nie lubi Piotrka...