Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ważąc 49kg przy 165cm wzrostu mam wygłodzenie ?

Polecane posty

Gość gość

Moja ciocia twierdzi, że ważąc tyle przy tym wzroście jestem bardzo wygłodzona i wychudzona O.o Lekarze twierdzą inaczej, ale no.

Gość gość
A ile masz lat? to dość ważne. jak np 20 to jeszcze OK, jak 30 czy 35 lub więcej - tal, jestes za chuda. Ja mam 166 cm, ważę 58 kg i wcale nie jestem gruba no ale chuda tez nie. mam 32 lata.

Gość gość
Masz niedowagę. Powinnaś ważyć minimum 50 kilogramów. Przytyj 1 kilogram i będzie OK :)

Gość gość
Wiem, że mam niedowage, ale przytycie łatwe nie jest jak ma się takie problemy zdrowotne jak ja. Mam 18 lat jak coś.

Gość gość
A jacy są twoi rodzice, czy też szczupłej budowy? W wieku 18 lat to jest w miarę w normie. Chyba, że masz zaburzenia odżywiania, ale to już sama wiesz najlepiej.

Gość gość
Normalna waga w tym wieku, zresztą w starszym również, zwłaszcza że wysoka nie jesteś. A wszelkie ciotki, babki itd lubią się tak użalać nad chudzinami, przestają dopiero jak "chudzina" dorobi się podwójnego podbródka :)

Gość gość
Mam problemy z układem pokarmowym I mnóstwo alergi, nietolerancji :/

Gość gość
To jest najmniejsza waga jaka mi sie zdarzyla a mam wzrostu 168. Od gimnazjum do teraz waze 5kg. Niby tez mam niedowage a ja sie tak czuje normalnie wiec nie wiem czemu ludzie zwracaja uwage. Obecnie mam 25l i jestem po dwoch ciazach i dalej waze 51kg. Pol roku po ciazy mialam 58kg i strasznie zle sie czulam, szybko sie meczylam. Wrocilam do swojej wagi i w koncu wszystko minelo. Mam 3 siostry dorosle i wszystkie mamy 168 wzrostu i wage 50-52.