Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agataxxxx

Moj chlopak mowi o swojej przyjaciolce ze jest sexy

Polecane posty

Gość Nieodpowiedzialny
Ja wolę swoje okolice. Jestem lokalnym patriota. Co masz zamiar zrobić z tym facetem?

Gość Agataxxxxx
Gdzies to zgubilam po drodze....

Gość Nieodpowiedzialny
A ja myślę ze nie. Fajnie się z Tobą rozmawia, potrafisz zaciekawić nawet w środku nocy a dresy i brak stringów to szczegol a brzydka na pewno nie jesteś a co za tym idzie nie powinnaś sie martwic przeszłością i tym chlopakiem a pomyśleć o teraźniejszości i swoim szczęściu

Gość Agataxxxxx
Nie wiem.nie mam pojecia.poczekam az wroci i porozmawiam z nim.tzn na poczatku nie porusze tego tematu.ale pozniej za tydzien tak.czesto w naszych rozmowach jest tak ,ze mowie"lubie jesc jablko"i wyslalam mu ladne zdjecie. A on nawet zdjecia nie skomentowal tylko napisal "ja to lubie czekolade jesc itd".on nie odnosi sie do tego co ja napisalam.

Gość Agataxxxxx
Mam 35 lat,w tym roku 36 wiec czas leci....a co do Polski to jaka czesc? Jesli kochac to tylko Krakow Zakopane albo nadmorskie okolice

Gość Nieodpowiedzialny
Odważyłbym sie na szybka rozmowę i wysokie tempo argumentów. Nie ma co czekać... Musi od razu wiedzieć ze cos jest nie tak. Jak można nie skomentować zdjęcia dziewczyny?!

Gość Nieodpowiedzialny
Czas leci... Wymowka dla braku działania i siedzenia w stagnacji. Czy masz 20, 30 czy 40 lat musisz myśleć o swoim szczęściu. Co zmienia wiek? Poznasz kogoś w razie co... Bojąc sie wieku i uplywajacego czasu możesz gnić w toksycznym związku długie lata. Obgadaj z nim od razu i w razie mamy racje wywal za drzwi! 35 lat to nie dużo... Uwierz mi ze wiele przed tobą i szkoda to zaprzepaścić w razie winy faceta która juz widzę

Gość Agataxxxxx
Mielismy karnawal z dziecmi.nie malam stroju itd.wzielam ananasa ucielam liscie i dalam jako ozdobe na wlosy.pomalowalam twarz na zolto .przykleilam mini naklejki na ciele.ananas w rece i stroj gotowy.takie zdjecie mu wyslala m to powiedzial ze to zdjecie mu sie nie podoba.ze nie wygladam ladnir.wszystkie dzieciaki uwielbialy mnie jak wygladam byly zachwycone.myslalam ze chociaz komplement mi wysle ze fajny pomysl mialam.

Gość Agataxxxxx
Tylko ze ja sie do niego wyprowadzilam.wiec to js bede sie musiala przeniesc :))))) a z jakiego miasta ?snieg lezy?

Gość Nieodpowiedzialny
Mogl potraktować to zdjęcie jako żart lub nazwać cię ananasem do schrupania. Skoro mu sie nie podobało mógł ująć jako żart. A jaki problem? Ludzie sie przeprowadzają wiec w razie co pier...trzaśnij drzwiami i zacznij nowe życie drogi ananasie:)

Gość Nieodpowiedzialny
Wypytujesz mnie skąd jestem? Dobrze rozumiem?

Gość Agataxxxxx
Pzyjezdza na poxzatku kwietnia wiec wtedy bedzie okazja

Gość Nieodpowiedzialny
Jeszcze trochę czasu. Możesz podszlifować pytania i argumenty. Tak by go postawić pod ścianę. O ile chcesz prawdy...

Gość Agataxxxxx
To zdjecie mu sie nie podobalobo nie bylo.sexy. tak ,pytalam sie o Twoje miasto.bylam w kuchni i przypomnialam sobie, ze ten ananas jeszcze lezy...a jak tam ze spaniem?12tka dzis w nocy leci?

Gość Nieodpowiedzialny
Bo nie bylo sexy? Co przez to rozumiesz? Okolice Bydgoszczy.

Gość Agataxxxxx
Tak.chodzilo mu o zdjecie ,ze ladnie nie wygladam.ze nie lubi tego zdjecia.no to juz nadmorskie prawie ze klimaty.a dzis nocka?

Gość Nieodpowiedzialny
Podaj jedno slowo z twojego maila abym widział ze to ty

Gość Nieodpowiedzialny
Bezsenność... Nie myśl ze cie podrywam. Jestem chwilowo na kafe a nie chce by kontakt sie urwal bo... Jesli pozwolisz ciekawi mnie ta sytuacja

Gość Agataxxxxx
Em el plus kilka numerow po tym.bedzie tam 8

Gość Nieodpowiedzialny
kafeananas@onet.pl Mój mail specjalnie dla Ciebie. Napisz proszę jak znajdziesz chwile

Gość Nieodpowiedzialny
Zachodzę w głowę z jednym... Ten wyjazd męża. Jak on Ci o tym powiedzial? Wprost czy jakos delikatnie?

Gość gość
Masz faceta o innej mentalności niż polska. On może nie zrozumieć tego o co ci chodzi. Musisz mu wytłumaczyć to łopatologicznie i dać wytłumaczyć się jemu.

Gość gość
Ale nawina jestes ten ***** na boku druga a ta sie zastanswoa ja piwrdole. Kobiety to idiotki

Gość gość
Żadne rozmowy Nie pomogą, oni zawsze gadają ,,to tylko przyjaciółka" taaa...z która praktycznie randkowal, bo takie wypady sam na sam, restauracyjki, wspólny taniec jak Cie nie było i nawet nie ukrywa jaka ona jest seksowna...na 99% do czegoś doszło między nimi! A on w życiu Ci się nie przyzna jeśli jeszcze chce być z Toba (ale do czasu) , jeśli z tego związku ma jakieś profity, podejrzewam ze skoro razem mieszkacie to wygodnie mu, ma posprzatene i ugotowane a ta druga sexowna ,,przyjaciółkę" posuwał jak Cie nie było. Ty juz nie bardzo mu się podobasz (kiedy ostatnio powiedzial Ci jakiś komplemet? No właśnie...ciebie krytykuje a nią sie zachwyca), wiec Ty do garow a ona do towarzystwa, oczywiscie wersja dla Ciebie ze ja ,,pocieszał" eheem... Pewnie teraz dużo z nią pisze. Nie bądź naiwna! Faceci potrafia długo leciec na dwa fronty, oni robią tak żeby tylko im było dobrze, wygodnie! Ale Ty nie przyjmujesz tego do wiadomości... Jale i tak go nie zostawisz widze, wiec jak wróci dorwij jego telefon, poczytaj smsy to przekonasz się ze mam racje!

Gość Agataxxxxx
Tel jego nie dostane bo on go bierze z.soba wszedziea reraz jest na misji.mnie dopiero 2tygodnie temu powiedzial(napisal) ze jestem sexy bo schudlam do 53 kg

Gość Nieodpowiedzialny
O! Cześć!

Gość Nieodpowiedzialny
Gosc 9:12 ma racje ale grzebać w czyimś telefonie?

Gość Agataxxxxx
Przepraszam,jakiego meza?ja meza nie mam a i ona tez nie.

Gość Agataxxxxx
Witam.zaraz wejde na emaila i napisze:)

Gość Nieodpowiedzialny
Spoko ale nie wiem czy pamiętam hasło. I proszę cię... Nie odchudzaj się dla faceta, on lata za inna a ty się starasz. Chore to.