Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Delta Bravo

każda kobieta to pierdoła i histeryczka

Polecane posty

Gość gość
to koooorfa nie plonkaj tylko zrób cos żeby inne narody nie widziały tutaj tylko dziury w dooopie w która moze se wkładac fiuta każdy jepany cwel który se zapuści warkoczyki

Gość gość
osobiście jestem za wypięciem sie na zachodnio izraelskich sojuszników bo i tak nas roochaja w dooope i wejścia w sojusz z jakimś krajami arabskimi. i tak niedługo wiekszosc europy bedzie islamska warto na tym skorzystac. podpisalibysmy kilka umów na dostawe broni sprzętu i wsparcia logistycznego do państw walczących z izraelem np za rope ewentualnie za kawałek pustyni na saharze. takie jest moje zdanie

Gość gość
przy okazji wykopałoby sie ofcjalnie juz rezudujacy u nas po wszystkich instytucjach mossad cia i inne koooresfo które tu robi co chce. i tak nie unikniemy wojny. a w tej wojnie izrael bedzie stroną przegraną. no ale róbta co chceta

Gość gość
sie tu piertolnie jakiś kalifat nawet imamy szczególnie nie beda cisnąć szczęsliwi z takiego rozwoju sytuacji co de facto oznacza państtwo wielowyznaniowe i poznbawione wpływów zarówno watykanu jak i muzułmanów czy piertonietych nudziarzy z warkoczykami i futrzanymi czapami

Gość gość
każdą zbrodnie mozna odpokutowac ale kooorfa takiego smętnego przynudzania i tych piertolonych porytych emocjonalnie wypierdów nie zniose

Gość gość
ile kooorfa można słuchac tego przynudzania kooorfa juz tym rzygam. weśta se kooorfa wszystkie pinindze tylko zamknijta te smętne paszkwilowate ryje wy kooorfy jepane

Gość gość
piertoleni nudziarze. ja sie nie dziwie ze wam wszedzie kopa dawali przez to sie można przekręcic koorfa od słuchania tej kociej muzyki

Gość gość
jeżeli o mnie chodzi to nie jestescie wybrani tylko niepełnosprawni i wymagacie specjalnej troski. z tym że mnie to akurat koło c***ja lata niech was niańczy jehova czy inny nieszczęsnik który was spłodził

Gość gość
mam nadzieje, że docenicie szczerosc bo tak was widze ja i niedługo tak was bedzie widział cały swiat. co do obozów to chyba tam macie jeden u siebie. sie tam pojedzie sfilmuje sie paru pare zastrzelonych palestynek w ciązy i se bedzieta pluc w warkocze ze wyskoczylista z tymi obozami łachy piertolone

Gość gość
no chyba ze wpadniecie i aresztujecie za wczasu te setki reporterów amatorów które niebawem zwitaja do autonomi palestyńskiej z ciekawymi scenariuszami:) możecie tez do nas strzelac:)

Gość gość
potem sie z corteza castera przywódców aprtheidu i właścicieli niewolników zrobi zydów zapewne niewiele mijając sie z prawdą i sie zacznie u was rozłam bo każdy chce zarobic a nie tylko grupa uprzywilejowanych rabinów rozdajacych karty;)

Gość gość
naprawde próbowałem zachowac spokój ale wy chyba niedomagacie na rozum czy może na nogi. c***j was wie. ale ja was koorfa wyprostuje wszystkich cwaniaczki

Gość gość
może wam warkoczyki w oko wpadają w trakcie myslenia albo sobie naruszyliście mózg w trakcie rytualnego stukania głową w mur. nie wiem naprwdę ale powinien was zbadac specjalista

Gość gośćsylwias
Ty jesteś nienormalny Zając z tymi swoimi zboczeniami i w dodatku obleśny...strach z tobą pracować, a Karolina naprawdę zachowywała się jak histeryczka.I nie generalizuj że każda !!!!