Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiety marzą o wymordowaniu wszystkich facetów poniżej 180?

Polecane posty

Gość gość

Czy mają takie pragnienie?

Gość gość
Nie. Wybito by większość aktorów, do których kobiety wzdychają.

Gość gośćsylwias
tak owszem! zwłaszcza kiedy słyszę że niskie osoby ,,nie mają serca bo są tak mali że serce mają blisko d**y i się im w goofnie nurza,''to usłyszałam od ojca bo jestem mała ,ojciec z kolei sam tego nie wymyślił tylko powtórzył za pewnym chamem 180+ wzrostu.

Gość gość
dobrze , że mam 181cm uff . nie wiem jak będzie na starość bo pewnie się ciut skurczę.

Gość gość
gość dziś jak masz kręgośłup w chińskie s to szybciej się skurczysz a na starość będziesz zgarbiony z przechyłem w lewo lub prawo.

co za nienormalne bzdury naćpałaś sie tego co Dymfna

Gość gość
eh na kafe caly czas krazy fact z kompleksem wzrostu. Nie słyszałam zeby dziewczyny sie smialy z niskich. Nigdy ...

A ja nie słyszałem aby dziewczynie przeszkadzal wzrost. Wola by byl wyższy ale to jest ważne? Pytanie: Facet waszym zdaniem musi być wyższy od kobiety?

Gość gość
Tak, moim zdaniem facet powinien być wyższy od kobiety nawet wtedy gdy kobieta założy szpilki.Facet niższy od kobiety wygląda smiesznie.W ogole zbyt duza roznica wzrostu jest smieszna i np. gdy kobieta ma 150 a facet 190 to tez jest smieszny widok.

Gość gość
Juz jak jest nizszy o czoło to ok :) ale dziwnie jak kobieta musi sie schylac zeby pocalowac... u mnie w zwiazku duza roznica ... ja 154 a moj chlopak 184 :D

Gość gość
Malo prawdopodobne, bo ja mam niewiele ponad 160cm więc na takich w ogole nie zwracam uwagi.Przeciez to normalne, ze jak się kogos poznaje to najpierw musi ten ktos wpaśc w oko, zeby się chcialo rozmawiac, bo nie oszukujmy się, ze wygląd nie jest ważny.Na pewno nie najwazniejszy, ale musi pociągać zewnętrze też.

Gość gość
Ja nigdy sie nie spotkałam zeby dziewczyny jechały facetow za wzrost. Chyba sie obracam w miłym towarzystwie :) A gdyby moja kolezanka zaczela to bym jej zwrociła uwage.