Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny już nie wytrzymuje po prostu

Polecane posty

Gość gość

Mąż chce chyba żyć w ciemni! Przedpokòj mamy ciemny, choć proszę go o zmianę to słyszę, że tak jest idealnie i koniec... Salon, oczywiście ciemny! Ja marzę o jasnym, lekkim wystroju itd. Ale nie, jest ciemny, do tego ciemne meble i ciężkie ciemne zasłony, bo on taki styl kocha! Mam ochotę płakać, bo niby taki błachy powòd, ale przez te ciemności depresji można dostać. Życie jak z wampirem! Przez to wydaje mi się ciągle, że jest syf! Mam dosyć. Myslałam , że to kobiety są od takich rzeczy w domu, czyli wybòr koloru ścian, mebli czy firan. Ja nawet firany nie mogę kupić bez konsultacji i wysłania mu 1000 zdjęć tejże firany. Jak to zmienić?

Gość gość
Anal

Gość gość
Znajdź kochanka i olej męża i dom. Bądź szczęśliwa na zewnątrz jeśli w domu się nie da. CHŁOPAKI OGŁASZAM NABÓR. DECYDUJE SZYBKOŚĆ przede wszystkim. Szczegóły będziemy omawiać później :)

Gość gość
nie rozumie po co ci do tego mąż ,jedynie może do odmalowana ścian bo co placić fachowcom a reszta chyba należy do ciebie ,ja jak zmieniałam meble to sama pojechałam do sklepu i kupiłam .

Gość gość
On jest strasznie zazdrosny o mnie wręcz zaborczy...chyba aż tak brzydka nie jestem;-)

Gość gość
Mam takiego samego meza co wtrąca sie w wystroj i uwazam ze to chore bo kobieta ma zawsze lepsze poczucie estetyki. Jak kupowalismy mieszkanie to byl niezły cyrk przez co wystroj był beznadziejny bo polowa wyszła jego a polowa moja (ja wole nowoczesny styl i biele a on starodawny a la dywany w perskie wzory itp). Po dwoch latach po wielu bojach zrobiliśmyremont i niby ja mialam wszystko wybierac i zmieniaćale i tak sie sporo wtracal, jednal to juz nie to samo bo wiadoml kuchni na wymiar nie zmiwniy ani brzydkich ciemnych paneli czy kafelek w lazience koloru sraczkowatego

Gość gość
macie jakies c***y a nie mezow. zeby sie facet wystrojem zajmował? my kupilismy mieszkanie od dewelopera i sama wybralam kafelki do łazienki, podlogi, kuchnie, meble, farby, lampy, doslownie wszystko. a maz tylko sie robotami zajmowal i fachowcem

Gość gość
On też tam mieszka i ma prawo wybrać tak żeby jemu pasowało.

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo przy komputerze. Na początek oferuję 1400zł w pierwszym miesiącu. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą to zapisz się za pomocą mojej strony poniżej a ja Ci wszystko wytłumacze i podam szczegóły. http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

Gość gość
macie jakies c***y a nie mezow. zeby sie facet wystrojem zajmował? my kupilismy mieszkanie od dewelopera i sama wybralam kafelki do łazienki, podlogi, kuchnie, meble, farby, lampy, doslownie wszystko. a maz tylko sie robotami zajmowal i fachowcem x żeby ci żyłka nie pękła :)