Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co uwazacie o takim powiedzeniu do mnie przez tesciowa

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj przyszła teściowa odwiedzić wnuka. Jak przyjdzie to tylko może popatrzeć na małego,nie pozwalam aby wzięła go na ręce/synek ma 7 m-cy/ i jak dotąd nie miała go choć chciała,Ja jestem matką i powiedziałam ze nie.W czasie rozmowy powiedziałam Jej że jestem dumna że mały ma tak wspaniałego ojca a Ja męża/bo to prawda/ mąż był wtedy w pracy..Teściowa odpaliła mi"widzisz jak wychowałam dobrze syna i dlatego masz wspaniałego męża.Też jestem dumna że mi się udało tak dobrze wychować synów"Ma dwóch synów.Fakt ze Jej nie cierpię i nie lubię jak przychodzi zresztą Ja też do niej chodzę bardzo rzadko ,okazjonalnie.Uważam że mimo ze Jej nie cierpię to nie powinna tak mi powiedzieć bo Ja byłam u siebie w domu a nie u niej żeby mi przygadywała.Synowej od drugiego syna nie przygaduje zresztą tamta synowa często do niej dzwoni i odwiedza ,mieszka ponad 100 km dalej ,Ja niedaleko niej ale nie chodzę bo jej nie lubię zresztą mały jak się tylko urodził to nie byłam u niej tylko ona sama przylatuje co 2-3 tyg a Ja wtedy mam już humor z głowy.Jak oceniacie Jej zachowanie?? Ja oceniam negatywnie.

Gość gość
Jesteś chora psychicznie

Gość gość
Ja pe..........dolę nie masz innych kłopotów. Ale jesteś głupia.

Gość gość
Cieniutkie prawo. Wysil się bardziej.

Gość gość
Ile masz lat??? 12-13??

Gość gość
ale słabe :o -10/10

Gość gość
Ja oceniam, że masz nierówno pod sufitem.

Gość gość
Jakbym teściowej zabroniła brać na ręce swoje dziecko bez przyczyny to bym się nie zdziwiła jakby do mnie mąż miał pretensje To chore

Gość gość
Autorko, jak to nie prowokacja, to jesteś idiotką. Ja też nie kocham teściów, ale oni kochają wnuki i im to ułatwiam.

Gość gość
Prawdę powiedziała. Ktoś wychowal tego wspaniałego męża.

Gość gość
Ale ona ci przyznała rację, nie przygadała. Jak nie potrafisz pisać, to się za wymyślone historyjki nie bierz.

Gość gość
Chyba masz problem z interpretacją cudzych słów. Ona ci nie przygadala tylko prawdę powiedziała. Ciesz się że tak dobrze syna wychowala

Gość gość
Szkoda tylko, ze Ciebie nikt nie wychowal.

Gość gość
mam nadzieję że to prowo... bo jeśli nie to idź do psychiatry!

Gość gość
wczoraj Ja ocenię ciebie,teściowa dobrze wychowała synów ale nie dla takiego śćierwa jak ty!!!!:):):) Nigdy nie powinna przekroczyć twojego domu,to dom dla prostaków,chamów a ciebie nigdy nie powinna wpuścić nawet na wycieraczkę.

Gość gość
Takie zero z ciebie, że szkoda słów, ani wykształcenia, ani kultury, ani inteligencji

Gość gość
Twoje dziecko ma 7 miesięcy i nie ma jeszcze twoich przywar, ale kiedyś pokaże twoje wychowanie, czyli brak wychowania, będzie takim chamem jak ty, niestety