Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci z natury nie znoszą kobiet

Polecane posty

Gość gość

Zawsze we wszystkich kulturach faceci poniżali kobiety, kobiety nie miały prawa głosu, nie mogły się uczyć i tak jest do dzisiaj w wielu krajach na świecie. Dlaczego tak się dzieje ? czy to leży w naturze faceta poniżać kobiety ?

Gość gość
Mężczyźni to podły gatunek: mordercy, pedofile, gwałciciele, kryminaliści, seryjni mordercy. Wysysają życie z kobiet. Masa mężczyzn jest dysfunkcyjna myślę że ponad 20%

Gość gość
coś w tym jest...

Gość gość
Faceci to nie są ludzie, wielokrotnie się o tym przekonałam a ich przyjacielska pomoc zawsze ma drugie dno. Nawet nie chcą przyjaźnić się z kobietami.

Gość gość
"Mężczyźni to podły gatunek: mordercy, pedofile, gwałciciele, kryminaliści, seryjni mordercy. Wysysają życie z kobiet. Masa mężczyzn jest dysfunkcyjna myślę że ponad 20%/" Wyborne!! Procentowo to mozesz sprawdzic poziom alko w baniaku na bimber...//A powaznie, to z e masz/mialas od czynienia z takim kregiem mezczyzn swiadczy o tym, ze Ty poruszasz sie w dziwnym kregu.Facet

Gość gość
Codziennie masa mężczyzn zabija innych albo kobiety lub dzieci. To dla was jest normalne ? Masa mężczyzn to alkoholicy. Alkoholików jest spokojnie ponad 10% do tego zachodzą inne zaburzenia typu patologiczna agresja, nadmierna kontrola i już mamy spokojnie 20% mężczyzn którzy są dysfunkcyjni. Mogą też być np. autystyczni. To nie jest zawyżona liczba, wręcz zaniżona.

Gość gość
94% ludzi w więzieniach to mężczyźni

Gość gość
Bo facet się silniejszy fizycznie i bardzo chce rządzić. A żeby rządzić, to trzeba sterroryzować słabszego fizycznie. Dlatego facet poniża kobietę, bo nie chce żeby się wydało, że jednak jest debilem. Wiecie jak to jest. Jesteś mniejsza, to nie podskakuj. Ale wymagac od ciebie babo, to ja dużo mogę i ty musisz dać radę.

Gość ja_Dyzio
wg mojej wiedzy, żaden facet nie zareaguje na telefon od kobiety o godz. 5 nad nad ranem : Cześć Karol, to ja Dorota, przepraszam, że budzę nad ranem ale jestem totalnie pijana i leżę w krzakach prawie nago przy barze OKO , prawie nagą bo mam biustonosz na sobie wrzucili mnie w krzaki a coś tam wypiłam i nie pamiętam co ze mną wyrabiali a potem wrzucili w krzaki, czy mógłbyś przyjechać i mnie zabrać do domu ?

Gość gość
Dyzio a co ty pieprzysz ?

Gość gość
faceci to p********e bydło bez nich świat byłby lepszy, ostatnio oglądałam film że kobiety odchodzą z branż informatycznych bo tam obleśne nerdy które nigdy nie miały kobiety traktują je jak zabawki seksualne a nie ludzi w pracy.

Gość gość
przecież facet może zawsze iść na d***** to dlaczego zarywa do kobiet w pracy kiedy wyraźnie widać że one nie chcą być podrywane ?

Gość ja_Dyzio
przecież już tak było, że przyjeżdżałem po kobiece pijane zwłoki i odwoziłem do domu , masz jakieś pytania ?

Gość gość
a co gdyby odwrócić role i kobiety zabijałyby tyle co mężczyźni teraz ? od razu byłby alarm: kobiety jako płeć jest niebezpieczna i dysfunkcyjna. A tak kiedy codziennie faceci mordują kogoś, są pobicia, kradzieże, włamania i nikt nic nie mówi.

Gość gość
Nie wiem w jakim kregu osób obraca sie autorka, ja akurat znam normalnych facetow , a nie jakieś zwierzęta. Na tym forum za to widzę rzeszę kobiet, które bardzo chcialyby mieć jakiegos mezczyzne, ktory by je kochał, a niestety nikt taki sie nie znalazl wiec atakują wszystkich facetow. Biedne, nieszczęsliwe kobiety.

Gość gość
gość dziś przecież facet może zawsze iść na d***** to dlaczego zarywa do kobiet w pracy kiedy wyraźnie widać że one nie chcą być podrywane ?" albo jest de/bilem do którego nie dociera, że "nie to nie" albo tak bardzo chce zaoszczędzić albo udowodnić sobie, że wyrwie taką jaką chce.

Gość gość
dyzio to twoja fantazja pokraczna na tm. przyjciułki ;-) szkoda że ona nie pije i nie nosi biustonosza ehhehe tak to byś pomukł ;-) a tak to kto inny ale mozzze zmieni nawyki eheheh

Gość gość
Mam ponad czterdziesci lat i nigdy faceci mnie nie zawiedli.

Gość gość
"Nie wiem w jakim kregu osób obraca sie autorka, ja akurat znam normalnych facetow , a nie jakieś zwierzęta." Spoko tylko pewnie twój wujek to alkoholik czy coś w tym stylu :D ja znam masę "pozornie" normalnych facetów którzy tak naprawdę normalni nie są i w każdej chwili mogą mieć atak agresji albo są społecznymi popaprańcami.

Gość gość
"gość dziś Mam ponad czterdziesci lat i nigdy faceci mnie nie zawiedli." zazdroszczę, ja mam niespełna 29 i mnie zawiedli wielokrotnie. Limit cierpliwości i zaufania do facetów na to życie chyba już wyczerpany jak dla mnie, bo mam ich naprawdę serdecznie dość.

Gość gość
"Mam ponad czterdziesci lat i nigdy faceci mnie nie zawiedli." to jakiś facet napisał :O żeby bronić swojej rasy haha

Gość gość
dziwie się że tak mało kobiet jest feministkami fakty mówią same za siebie na facetów trzeba uważać

Gość gość
gość dziś dziwie się że tak mało kobiet jest feministkami fakty mówią same za siebie na facetów trzeba uważać" może w głębi duszy jest ich wiele więcej, ale nie chcąsię z tym ujawnić by nie wyjść na wyśmiewane niekobiece feminazistki; jak to faceci lubią nazywać wszystkie kobiety, które nie mają typowo konserwatywnych poglądów i nie są gorącymi zwolenniczkami patriarchatu. :o

Gość gość
Faceci uprzykrzają kobietom życie od początku istnienia, sprowadzają je do ról służących i inkubatora. Masa kobiet jest dręczona przez mężczyzn których kochały. Większość kobiet ma dosyć swych mężów po 5 latach małżeństwa. Facet może zabić jak kobieta ośmieli się pójść do innego.

Gość gość
a PIS już wam zafunduje że będziecie musiały rodzić dzieci gwałcicielom :D :D witamy w PISolandzie

Gość gość
Faceci uprzykrzają kobietom życie od początku istnienia, sprowadzają je do ról służących i inkubatora." no niestety takie są fakty. Teoretycznie przynajmniej w naszym europejskim kręgu kulturowym mamy równouprawnienie a w praktyce gro facetów (zwłaszcza z Europy Środkowo-wschodniej) kobietę, która nie chce usługiwać facetowi, rodzić dzieci, spełniać ich wzorca idealnej pani domu-seksmaszyny będą wyzywać od nieprzydatnych nienormalnych a nawet szkodliwych społecznie babochłopów nadających się jedynie do utylizacji. Ja dziękuję za takie równuoprawnienie. :o

Gość gość
a faceci w Polsce to w ogóle dramat wyglądają jak obleśne pasztety ale wymagania względem kobiet maja takie że hoho

Gość gość
większość kobiet nie jest specjalnie inteligentna więc nie kwestionuje nawet patriarchalnej kultury. Im bardziej inteligentna kobieta tym mniej prawdopodobne że wyjdzie za mąż. "A high IQ is a hindrance for women wanting to get married while it is an asset for men, according to a study by four British universities." http://www.abc.net.au/news/2005-01-03/high-iq-cuts-womens-marriage-prospects/612026

Gość gość
"gość dziś a faceci w Polsce to w ogóle dramat wyglądają jak obleśne pasztety ale wymagania względem kobiet maja takie że hoho" oj majo majo, niejednokrotnie się o tym przekonałam. Czasem naprawdę mam wrażenie, że im bardziej nieudany pod różnymi względami (quasi)mięski egzemplarz, tym więcej oczekuje od potencjalnej partnerki.

Gość heheh coś mało
męskich oburzonych debili z kafe? czyżby fakty przeraziły ?