Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przesilenie wiosenne

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam juz dosc tej zimy. Siedze na macierzynskim ktory sie juz konczy. Ostatnio tak sobie mysle ze wczesniej o siebie dbalam a teraz jakbym stracila swoj styl.. mam to gdzies co ubiore, czy sie pomaluje. Czasem juz mnie to zaczyna denerwowac. Wchodze do sklepu odziezowego a tam nic mi sie nie podoba, na nic sie nie moge zdecydowac..ale oczywiscie na innych osobach mi sie bardzo podoba. Wiem, ze marudze ..chyba nawet tego potrzebowalam zeby pomarudzic troche. Chcialabym cos zrobic dla siebie, zmienic styl, odswiezyc garderobe, isc do kosmetyczki ale brakuje mi inspiracji. A wy skad je czerpiecie?

Gość gość
z niemych czarnobiałych filmów z charli chaplinem

Gość gość
Wlasnie obejrzalam pare filikow o modzie na yt, wyjelam z szafy ubrania nadajace sie na wiosne i zastanawiam sie, czego brakuje. Wymyslilam szal w grochy i jasny trencz, bo czarny mam. Ogladam tez nowe perfumy.

Gość gość
14:54 tu autorka :) no niezle nie o takie inspiracje mi chodzilo ale dzieki za sugestie :) przynajmniej sie posmialam

Gość gość
Ja to mam tak ze po tej ciazy czuje ze chce wyrzucic wszystko z szafy, kupic nowe ubrania, zmienic kolor wlosow itd itd zeby bylo fajnie na wiosne mam taka chęć zmiany.

Gość gość
Wlosy sa najwazniejsze, ja zrobilam porzadek niedawno, no to marsz do fryzjera!

Gość gość
Jestem po operacji stopy i musze kupic buty, wlasnie ogladam konwersy ;) i nie wiem na jaki kolor sie zdecydowac.

Gość gość
Biale conversy sa fajne ale chyba szybko sie brudzą. Zastanawiam sie jak to robia inni ze wiecznie maja snieznobiale buty, chyba do pralki wrzucaja.

Gość gość
Mam białe conversy już 2 rok. Raz na dwa tygodnie wrzucam do pralki i praktycznie caly czas są snieznobiałe.

Gość gość
Co polecacie u kosmetyczki? Mam 30 lat.

Gość gość
Popatrz sobie w sklepach online typu H&M, tam też masz jakieś inspiracje, a buty np. na Ryłko. com duży wybór, super buty i bezproblemowa wymiana jakby co.

Gość gość
ja odkąd kupuje większość rzeczy online, właściwie regularnie chodzę tylko do rossa i do piekarni ;), to nie potrafię już kupować na luzie w sklepach z ubraniami, też mi się mało co podoba, nie chce mi się mierzyć....

Gość gość
Z dzieckiem to trudniej stacjonarnie, lepiej online. Najlepsze sa sklepy gdzie mozna zwrocic za darmo typu zalando albo w sklepie stacjonarnym.

Gość gość
Kupuje na ogol online, w sklepach jest jak dla mnie za duzo rzeczy i albo nie potrafie sie zdecydowac albo kupuje nie to, co mialam zaplanowane.