Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy wy jeszcze wciskacie pierś i mm roczniakom i 2 latkom?

Polecane posty

Gość gość

Przecież dziecko ma zjadać 5 posiłków. Piszecie, że wasze dzieci zjadają kanapki, owoce, zupki, II danie, kaszki, owsianki, jajecznice itp., to kiedy jeszcze znajdujecie "miejsce" na mleko?

Gość halinka777moneymaker
wsadzam mu je w d**e

Gość gość
moj roczniak dostaje piers rano i wieczorem, mysle,ze juz nie tak duzo, w stosunku do wieku i wagi, nie mozna porownywac z noworodkiem. Dorosly przeciez tez sobie popija mleko do sniadania :) Poza tym je normalnie

Gość gość
Moj ma poltora i nie chce nic jesc. Jak jest w zlobku jw pieknie podobno, przychodzi weekend i synek przez weekend nic nie chce jesc tylko pierś:/ nie jada 5 posilkow dziennie.

Gość gość
Ja daję rano, wieczorem i w nocy.kto mi zabroni?

Gość gość
Mój niespełna dwulatek zjada butle o piątej rano i śpi do ósmej. O dziewiątej zjada śniadanie. O 12butla do drzemki, o 15 zupka z mięsem lub drugie, o osiemnastej podwieczorek i przed spaniem butla. Pcham w niego ile wlezie. A chudy jak patyk. Wypadł z siatki centymowej. Uprzedzam pytania jest zdrowy.

Gość gość
A kiedy inne dwulatki jedzą butle? Przeważnie rano i przed spaniem.Pierś też wtedy jest. Wiec?

Gość gość
Autorko, ile ty masz lat? Nie pijesz do śniadania szklanki herbaty, kawy czy soku? No właśnie. To dlaczego roczniak nie miałby dostać kubka mleka czy być kp nr rano i wieczorem? To mleko przestaje być posiłkiem i staje się zdrowym dodatkiem do diety. Poczytaj sobie o procesie trawienia u niemowląt i dzieci, nie wszystko co jedzą są w stanie strawić i czerpać z tego składniki mineralne a ż mleka dostają 100 %.