Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak zabronił mi uczestnictwa w wieczorze panieński

Polecane posty

Gość gość

Gdy pójdę do koleżanki na wieczór panieński to koniec naszego związku. Dowiedział się że będą striptizeży. To samo ja nie będę robiła wieczoru panieńskiego. Co robić bo on mnie kocha a ja jego.

Gość gość
On cie kocha wiec przez impreze cie rzuci? :D

Gość gość
Hahaha Jakby facet mi powiedział, że nie mogę gdzieś iść to bym jebła srogo

Co to za rezim? Moj facet tez mnie chcial ustawiac, a ja robilam swoje. Byl ze mna bo mnie kochal! To samo polecam Tobie. Mozna byc zazdrosnym, ale taki szantaz jest chory. Striptizerzy sa bardziej poza zasiegiem niz kazdy inny facet na wyciagniecie reki. Oni maja placone za taniec, a nie Bog wie co.

Gość gość
Masz chłopaka czy właściciela?

Gość gość
Pytanie czy na tych wieczorach panienskich czy kawalerskich potrzebni sa striptizerzy/striptizerki. Dla mnie to okazanie totalnego braku szacunku dla osoby, ktorą chce sie poslubic. Chcesz to leć i ogladaj obcych facetow, ale w takim razie do czego potrzebny Ci jest Twoj mezczyzna? Jego nagosc Ci nie wystarcza?

Gość gość
A patrzenie to coś złego? :D

Gość gość
Ni właśnie co zlego w striptizie? Przecież to wyjątkowa okazja. Poza tym wiele kobiet rąk spędza wieczor panieński.

Gość gość
Gdyby wszyscy skakali z 10 pietra to tez byscie skoczyly?

Gość gość
I dobrze zrobił. Teraz babie wystarczą dwa piwka i już hamulce puszczają a na takiej imprezie tym bardziej i niech żadna mi tu nie mówi że tylko chce sobie popatrzeć. Uważam że taka impreza to co najwyżej dla pustych singielek.

Gość gość
A facet na kawalerskim to co niby robi?

Gość gość
My nie obracamy sie w takim towarzystwie i jesli zdarzaja się jakies wieczory kawalerskie czy panienskie to ograniczaja się do zakrapianej imprezy na chacie bez golych dup i fiutow na zamowienie.

Gość gość
22.41 niestety jesteś włacicielem i odwrotnie jesteś właścicielką. Gdy jest się w związku i traktujesz poważnie chłopaka czy on ciebie to nie ma takich akcji samowolnych. Zwłaszcza gdy oboje byli ona cnotka a on prawiczek to jest zwykła zdrada rżniecie się bez zgody chłopaka czy odwrotnie bez zgody dziewczyny na wieczorze kawalerskim.