Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chce zaprosić na rozmowę kwalifikacyjną

Polecane posty

Gość gość

Pracuję w Niemczech jako kierowca autobusu. Zobaczyłem lepszą ofertę na niemieckiej stronie. 8 lutego wieczorem wysłałem CV. 9 lutego koleś napisał jakie warunki oferuje i mogę zacząć od marca. Odpisałem,że marzec to za wcześnie no to zaproponował od kwietnia. Spytałem kiedy rozmowa kwalifikacyjna. Nic nie odpisał. Napisałem do niego 1 marca kiedy rozmowa. Nic nie odpisał. 5 marca napisałem czy ta oferta jest aktualna tak, żeby cała poprzednia rozmowa była widoczna. Odpisał, że szuka jeszcze kogoś i mogę zacząć w maju. Nic nie napisał o rozmowie. Olać go czy drążyć temat rozmowy.

Gość gość
Dodam, że do tej pory albo w ogóle się nikt nie odzywał, albo dzwonili i zapraszali na rozmowę kwalifikacyjną. A ten tylko mailem a na rozmowę nie chce zaprosić

Olej. Nie jest konkretny. Naprawdę chcesz pracować dla kogoś kto na wstepie juz tak traktuje potencjalnego pracownika? A co jak bedzie nie wyplacal ci w terminie lub wcale? Coś to smierdzi. Mialo byc od kwietnia, milczal a jak kilka razy nie odpowiedzial i w koncu to nagle od maja?! Dziwne.