Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zasłyszane w autobusie, lajf is brutal

Polecane posty

Gość gość

Podsłuchałam rozmowę dwóch pań w autobusie, chodziło w niej że rodzina jednej z kobitek miała sobie chomika, tyle że mają też ok. 2-letnie dziecko. Jak to dziecko pałętało się po mieszkaniu cały czas. W pewnym momencie okazało się że ten chomik uciekł, bo zauważyli ślady krwi na dywaniku w całym pokoju, a te dziecko rozdeptało go i rozniosło wszędzie. W życiu wcześniej nie słyszałam żeby ktoś z taką ekspresją w głosie, bez wstydu, smutku, jakby było to trochę zabawne, opisywał smugi krwi bezbronnego zwierzęcia. Jeszcze że dziecko śmiało się z malowania czerwoną "farbką".

Gość gość
Ostanio Policja zapukała do drzwi rodziny, która opublikowała na FB filmik, jak maluszek rzuca o podłogę królikami. Te maluszki, już od malutkiego są krwiożerczymi bestiami. Jeszcze trochę, i w przedszkolu będą sobie podżynać gardła a potem "malować farbką".

Gość gość
najpierw było bezstresowe wychowanie, teraz będzie antymoralne

Gość gość
Ja pier...e co za znieczulica, widocznie ma za nic to zwierzę. Ja miałam chomiczka 1,5 roku, byłam przywiązana do niego i gdy umarł na nowotwór to plakalam jak dziecko. Do tej pory go wspominam, jaki był słodki, smieszny, rozbrykany :(. Ale przynajmniej miał dobre życie i był rozpieszczany dobrym jedzonkiem, nie miał źle u nas

Gość gość
Ja miałam myszki w dzieciństwie, codziennie sie z nimi bawilam, sprzatalam, wode zawsze miały czysta i jedzonko. A corka mojej znajomej zachciala chomika, a potem miała go w doopie. Polozyla akwarium na najwyższej polce w pokoju i w ogóle sie nim nie interesowala. Jak chomik zdechl to pokapowali sie dopiero gdy zaczęlo strasznie śmierdzieć w pokoju... Dzieci są teraz jakies materialistyczne, zero uczuc.

Gość gość
18:53 akurat dobrze, ze te k***eskie matoły te filmiki wstawiają, jak juz cos takiego robią, przynajmniej mozna ukarać p***bow.

Gość gość
19.56 dzieci to dzieci, ale jak widać dorośli tez im nie dają dobrego przykladu. Rodzice tej dziewczynki powinni uczyć ja żeby się zajmowała chomikiem, karmiła go, opiekowała się nim skoro chciała go mieć. Oni się nim nie interesowali, dziecko tym bardziej, zspomnialo o jego istnieniu i chomik zdechł...smutne :(. Ze tak powiem ,,przykład powinien iść z gory". Ale jak ma się patologicznych rodziców bez empatii to czego innego można się spodziewać...

Gość gość
Małe zyeby genetyczne po rodzicach 😠