Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młoda odbiła mi chłopaka

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Geez, poprawiło mu słownikiem z automatu, zwyczajnie, nie masz się już do czego doczepić? :P

Gość gość
Młoda po prostu wie że granie cnotki da jej dużo więcej niż bycie szczerą , udaje doskonała ale pokaze jeszcze rogi , pasują do siebie niech autorka da na mszę ze śmieci się same wyrzucily, z resztą młoda długo się nie opierała i nie wygląda na jakoś specjalnie przejęta autorka

Gość gość
Bijta się gladiatory!

Gość gość
gość dziś Hahaha xDD

21:08 - nie zwycięstwo, tylko porażka. Co do upośledzenia - faktycznie, musisz mieć pewne deficyty, że nie łapiesz podobieństwa pomiędzy „kretesem” a „kredensem”. Współczuję:)

Gość gość
No wlasnie tamten tez niby do rany przyloz a sie okazalo. Nie przejmuj sie autorko przynajmniej jestes szczera w swoich działaniach nawet jesli puszczaja ci emocje

Gość gość
Nie bez powodu się mówi "cicha woda brzegi rwie"

Gość gość
Lubie gdy się kobiety biją o faceta. Oczywiście tylko patrzeć.

Gość gość
To spójrz troglodyto z ubytkami w mózgi jeszcze raz na swoją wypowiedź tam jest słowo "kredens" nie kretes, kretyznizm plus bezczelność ;)

Gość gość
Ludzie którzy dowalaja się do autorki i każą przepraszać tą małą fladre mają coś z głową , ja na miejscu tej młodej nawet bym nie zaczynała pasjonującej rozmowy z facetem przy jego dziewczynie albo rozmawiala z nimi jednocześnie , zaczęła przepraszać żeby nie wyjść na to kim jest "mała kureffke" chyba tylko idiota uwierzy w to jej opieranie sie

Gość gość
Rozmawianie z facetem w obecności jego kobiety to k******o? Leczcie się na nogi. Na głowę za późno o dekadę co najmniej.

Gość gość
To autorka jest skrzydzona i zdradzona a nie to małe wredne stworzenie podjarane że podbijal do niej zajęty facet

Gość gość
Tyle zamieszania o jakiegoś śmiesznego chłopa :D tak tylko baby potrafią.

Gość gość
21:19 w takim razie życzę ci takiej młodszej od ciebie która będzie trzepotac rzesami przy twoim facecie ciebie olewajac totalnie , skoro sobie tego tak życzysz to karma pewnie cię wysłucha

21:15 - Niestety nie jestem w stanie zejść do Twojego poziomu, żeby wytłumaczyć Ci to w przystępny dla Ciebie sposób. Ale popisuj się dalej swoim „intelektem”:) Nie ma jak merytoryczne ustosunkowanie się do wypowiedzi, teraz czekam na równie merytoryczne komentarze na temat mojego nicku:)

Gość gość
21:21 Dziękuję. Mój facet ją oleje. A jeśli nie to pokaże mu drzwi i się skończy love story. Ciąć się nie będę ;)

Gość gość
Teraz udaje inteligjenta bo wie że strzelil gafe; ) gdybyś miał klasę to byś przeprosił , ale wolisz szukać w Google pseudo inteligentnych słów żeby udowodnić swoje wodoglowie , nawet miodek powiedział , że nadużywanie yntligjentnych w słów w nadmiarze czyni wypowiedź śmieszna i mało wiarygodna

Gość gość
Nożna upaść z kredensem. Dlatego trzeba go podtrzymywać w nocy żeby nie przygniotl. W fakcie pisali.

Gość gość
21:23 nie badz taką pewna, ja byłam pewna że mój misio pysio przegoni panienke a obudziłam się z ręką w nocniku , żadnemu facetowi nie można ufać nawet w 60 %

Gość gość1123
nikt nikogo nie odbil po prostu nie kochal Cie od jakiegos czasu i akurat trafila sie tamta niestety ale czlowiek jest jak rzecz, i po jakims czasie sie nudzi. niektore zwiazki po paru latach opieraja sie tylko na przyzwyczajeniu i kwestia tego, kiedy i czy w ogole trafi sie jakas trzecia osoba, do ktorej bedzie chcial odejsc lepiej szybciej, niz pozniej

Gość gość
21:27 Przeczytaj druga część zdania.

Gość gość
21:24 W uznaniu niewykształconego plebsu, jak najbardziej. Kultura ogólnie odchodzi do lamusa, nie dziw, że większość nie docenia. Skoro nie posiadasz argumentów i doczepiasz się do słówek... milcz lepiej, się nie pogrążaj.

Gość gość
Skoro a chuj nie napisze.

Gość gość
21:28 ty mówisz o skrajnie egoistycznych ludziach , są jeszcze tacy co potrafią kochać i naprawić wszystko po latach nawet ale trzeba chcieć

Gość gość
21:30 no tak tak , jak narazie to plebsem jesteś tylko ty , mówienie do kogoś z wyższością świadczy jedynie o narcyzmie a nie inteligencji , nie pouczaj kogoś skoro u ciebie kultura osobista leży i kwiczy ;)

Gość gość
gość dziś ''mówienie z wyższością''? To nie moje poczucie wyższości, lecz Twoje niższości, najwyraźniej ;)

Gość gość
21:23 udawanie inteligentnej osoby będąc takim chamem jest podobne do udawania damy przez ukraińską wiesniaczke , trochę więcej dystansu do siebie oraz samokrytyki

Gość gość
21:34 ulzyj sobie ulzyj, co ci w twoim nędzny życiu zostało jak nie saczenie jadu

21:24 - nie mam za co przepraszać i nie bardzo rozumiem, które słowa uważasz za „inteligentne”. To, że być może niektórych nie rozumiesz, utwierdza mnie tylko w przekonaniu, że tłumaczenie Ci czegokolwiek mija się z celem:) Naprawdę nie czaisz żartu z kredensem? Jak napiszę „bez most przez czapki” też nie zrozumiesz? Chociaż po Twojej propozycji „udowadniania wodogłowia” mogę przyjąć, że moje pytania były retoryczne, logika także nie jest Twoją mocną stroną:)

Gość gość
gość dziś 21:34 ulzyj sobie ulzyj, co ci w twoim nędzny życiu zostało jak nie saczenie jadu xx Oj projekcja, projekcja, i kompleksy. Pracuj nad sobą ;)