Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młoda odbiła mi chłopaka

Polecane posty

Gość gość
Matma na gimnazjalnym to jest żart

Gość gość
8:26 - dziewczyna ma 17 lat, a wczesniej autorka o niej nie wiedziała Autorka ma 23 lata i nie wierzę, że pamięta test gimnazjalny. Do podszywania się potrzebna jest odrobina inteligencji, tępa dzido.

Gość gość
Twój facet to pedofil haha żartuje, lubi młodsze. Jak wiadomo, młoda zawsze młodziutka nie będzie :P Co go zafascynowało? Ona go traktowała oblewająco, ale kokietowała. Im gorzej traktujesz faceta, tym bardziej go to kręci.

Gość gość
Bede zbyt szczera, ale z tego co opisujesz, ta dziewczyna to towar najwyzszej klasy, a ty jestes przecietna.o ile po 30 pieknie sie mowi o milosci jako poswieceniu drugiej osobie i akceptacji niedoskonalosci, to w wieku waszej calej trojki "milosc" to chec zgarniecia dla siebie co najlepsze i najlepsze ustawienie sie w zyciu, zeby miec dobrze.Twoj byly ciebie nigdy nie kochal, bylas zapchajdziura skoro cie tak potraktowal, ale przypuszczam ze jej tez nie kocha, tylko pragnie ja posiadac.jakby zbrzydla np. w jakims wypadku, tez by sie zmyl, bo jaka mialby z niej korzysc Dlatego nie smiejcie sie z praktykujacych katolikow ktorzy zyja w celibacie przed slubem, to pozwala na rozeznanie czy to milosc czy chec posiadania czy ustawienia sie wygodnie (to drugie to twoj zwiazek, autorko, bylo mu z toba dobrze)

Gość gość
Zgadzam się z ostatnią wypowiedzią. Facet autorki dla podniesienia własnego ego podrywa coraz to ładniejsze, młodsze i w jego mniemaniu lepsze kobiety. Nie martw się, niedługo karma ich dosięgnie, on Ciebie nigdy nie kochał i za to spotka go kara. Tamta jest jeszcze młodziutka, pojedzie na studia i znajdzie faceta na uczelni, który będzie podzielał jej zainteresowania i pasje, a Twojego faceta kopnie w żyć.

Gość gość
*rzyć ;) sorki za błąd

Gość gość
Moze sie odwrocic tak ze na ognisku ze znajomymi pojawi sie lider jej ulubionego zespolu, przystojny, utalentowany, rowno 20 letni, bylemu autorki bedzie sie z nim swietnie rozmawiac ale nie tylko jemu, bo dziewczyna zacznie stawac na glowie zeby sie dorwac do swojego idola, po czym zostawi obecnego chlopaka.Z opisu autorki widze ze ma urode modelki i wysokie iq, do tego jest mloda, ma przewage nad zwyklym przystojnym 25 latkiem wiekiem, niespotykana skandynawska uroda (facet przystojny ale pewnie zwykly polak) i wybitna inteligencja, moze miec kazdego celebryte, piosenkarza, aktora,hokeiste, ksiecia, syna milionera i to w swoim wieku.Byly autorki pewnie sra w gacie ze moze ja stracic, bo na start w wieku 17 lat pasuje zwykly troche lepszy chlopak, ale potem bedzie siegac wyzej, po takich co maja urode 10/10, osobowosc, stanowisko lub slawe i wille z basenem a florydzie.zawsze ten mniej wartosciowy nadskakuje temu na wyzszym poziomie Czy ta dziewczyna jest polka, autorko? Musi miec jakies skandynawskie czy australijskie korzenie, tam sa kobiety piekne, inteligentne o bardzo jasnej karnacji

Gość gość
Spotkałam pare takich z******tych dziewczyn ale nigdy nie idealnej. Każda miała SPORE wady. Po co tak podkreślasz że mogłaby miec każdego - nie ma takiej. Sama sie nakręcasz. Wymień 10 rzeczy które ty masz a ona nie ma. Z tego co piszesz to jakaś najpiękniesza kobieta w polsce? Nawet wychwalasz jej umysł i inteligencje. zwariowałaś? Wygląda na to jakbyś sama sie do niej śliniła. Napisz co w niej jest brzydkiego, albo jakie ma wady. I swoje zalety.

Gość gość
Sama ją idealizujesz. Zadbana jest bo ma pewnie bogatych starych i kasę na fitness. Takich osób są miliony. ładnych dziewczyn jest pełno. Jak sama ty będzies ją stawiac na piedestale to co dopiero facet. Zdradze ci że on mógł sie w niej zakochać tylko dlatego że zobaczył ze jesteś zazdrosna. masz zerowe poczucie wartosci. Jak on widzi że ty sama sie do niej ślinisz i ją wychwalasz to sam zaczął. Zejdź na ziemie i nie rób z niej neiwiadomo kogo.

Gość gość
Masz zobaczyc swoje atuty. A nie jej. Bogaci rodzice i medycyna nie dowadzą że jest inteligentna. Klepsydra? Kiedyś facet zostawił taką dla mnie a nie jestem klepsydrą. Nie możesz tak sobą pomiatać. Bo sama w to uwierzysz. Towar najwyższej klasy itd - to bzdury. nie wierz w to.

Gość gość
Jesteś “towarem” najwyższej klasy jeśli sama się za taki masz i odpowiednio zachowujesz :)

Gość gość
Nie przesadzajcie, zdarzaja sie takie, a niestety wg badan naukowych, wyjatkowo piekne kobiety sa tez wyjatkowo inteligentne.Mowiac o poczuciu wlasnej wartosci i pewnosci siebie wyrzadzacie autorce krzywde, bo trzeba realnie patrzec na sytuacje.z drugiej strony taka gwiazda jak ta siedemnastka nie bedzie tkwic przy tyle starszym facecie, pobawi sie i pojdzie za jakims celebryta w swoim wieku, moze niejeden zwiazek rozbije, i samochod i leb bo na pewno faceci sie na nia gapia jadac lub idac.Autorko radze ci przestac ich obserwowac w necie, ich zycie nie jest twoim.jesli nie mozesz sie pozbierac, moze jakis wyjazd za granice/do innego miasta do pracy by dobrze zrobil, czyli radykalna zmiana srodowiska.nie na zawsze, na tyle zeby przeszlo.Masz 23 lata i jestes ladna, to juz pol sukcesu, chociaz bys wolala miec 17 lat i byc miss.zawsze znajda sie lepsze, szkoda tylko maja stycznosc ze zwyklymi smiertelnikami a nie kraza we wlasnych wyzszych sferach a na wesele jako druhna radze nie isc, bo jeszcze ta laska przyjedzie nowym mercem, bedzie sie obnosic pierscionkiem zareczynowym za sto tysiecy (jestm pewna ze twoj byly sie juz jej oswiadczyl), kontraktem z Chanel i stypendium na medycynie oraz natychmiastowa oferta pracy przy swiatowej slawy chirurgach.Znioslabys to? A sama czym sie zajmujesz i interesujesz?

Gość gość
Tak a kim jesteś że znasz "takie" Idealne osoby?? Bo ja znam osobiście takie osoby ale przy poznaniu wiele wad wychodzi na jaw. Dlaczego autorka ma sie poniżac i by gorsza od kogoś tylko dlatego że nie miała bogatych rodziców? Własnie nie powinna sie czuć ani trochę gorsza od jakiejś tam laski. Pozatym skąd to przekonanie że ona jest wyjątkowo piękna czy inteligentna? Jakby taka była to byłaby sama w wieku 17 lat? Jakoś nikt lepszy sie o nią nie starał?

Gość gość
Ja nie spotkałam aż tak idealnej osoby. Każda miała defekty. Charekteru czy wygladu tylko niektóre bardzo dobrze ukrywały.

Gość gość
nowym mercem? jak jest aż taką bogatą gwiazdą i aż tak inteligentną to ten facet bedzie przy niej sie czuł niemęsko. nie bedzie jej miał już nic do zaoferowania.

Gość gość
Hmmm a może autorka jest les i podoba jej się ta laska? Bo z tego co wiem porzucone kobiety szukają w rywalce wad, a nie wychwalają ją w niebiosa.

Gość gość
Nie znam takich idealnych osob i dlatego sie dziwie co ona robila na ognisku ze zwyklymi ludzmi.to autorka ja przedstawila jako gwiazde, wiec wiarygodnie, bo zazwyczaj zazdrosna kobieta podsrywa mowiac ze ma ladna twarz ale i cellulit, niemodne spodnie, szuka na sile wad a ta mloda nie ma zadnych wad

Gość gość
A ja tam mysle, ze wiara w siebie i pewność siebie wychodząca z wnętrza to Jednak sukces. Sama ostatnio widziałam taka babkę. Z twarzy ok, ale wielka jak szafa - ma rodzine, niezła prace i widac po niej wielka pewność. Wiele kobiet z super figura i ładna buzia ma problem z samoocena. Co do tego faceta i tej młodki - za duza różnica wieku, bo ona jest za młoda i nie wróżę, zeby ten związek trwał lata.

Gość gość
Zgadzam się z ostatnią wypowiedzią. Facet autorki dla podniesienia własnego ego podrywa coraz to ładniejsze, młodsze i w jego mniemaniu lepsze kobiety. Nie martw się, niedługo karma ich dosięgnie, on Ciebie nigdy nie kochał i za to spotka go kara. Tamta jest jeszcze młodziutka, pojedzie na studia i znajdzie faceta na uczelni, który będzie podzielał jej zainteresowania i pasje, a Twojego faceta kopnie w żyć. - popieram całkowicie. Natomiast przerażają mnie znajomi. to raczej nie są twoi znajomi. odetnij się całkowicie od nich (tak wiem, że stary wątek). Wkurzają mnie też te wszystkie zrównoważone emocjonalnie, które zawsze panują nad swoimi emocjami. Dopóki waszego tyłka to nie dotknie ;) Wiadomo, że to nie młodej wina, ale jej byłego jednak miała prawo się wkurzać i rozpaczać. Nie ma co robić sobie wyrzutów sumienia.

Gość gość
nieprawda że szukają wad niektóre przeginają w drugą stronę. Ja kiedys tak postrzegałam swoją rywalke a potem sie obudziłam i zobaczłam ze ani w połowie taka nie była.

Gość gość
Dziewczyna ma kasę od starych to siedzi u kosmetyczki i na fitness. Jak sie kiedyś kasa skończy lub nie będą dostawać to już tak super nie będzie. W chuj było takich lasek i „lasek” jak chodziłam do LO. Zapowiadały się kontrakty z Chanel :D:D teraz maja prawie 30 lat i zwykle życie. Może 2 podróżują po świecie i nadal są „z******te”, jedna dzięki sponsorowi.

Gość gość
W sumie to, gdy czytam posty autorki to aż mnie wszystko boli. Czuje się teraz jak g****o, jak bezwartościowa osoba. Idealizuje tamtą żeby poprzeć swoją tezę, że sama jest beznadziejna. Ja mam tak samo, choć u mnie sytuacja była inna, ale odczucia są podobne. Zerowe poczucie własnej wartości, gdzie wystarczy jedna iskra, jedna przykra uwaga żeby wybuchnąć. Tamta laska czuje się lepsza, Twój były autorko był dla niej celem i czymś w rodzaju połechtania ego. Teraz ona czuje się jak bogini, bo dla niej facet niemal od razu stracił głowę i zerwał z partnerką. On jest nią zafascynowany, a ona ma go gdzieś, nie wróżę temu związkowi wielkiej przyszłości. Na koniec rada dla ciebie: absolutnie nigdy nie pozwól mu wrócić, gdy z tamtą się rozpadnie. Możliwe, że niedługo przyjdzie się kajać, próbować wmówić, że to był błąd i kocha tylko ciebie. Nie daj się!

Gość gość
A kogo taka modelka moze miec w wieku 17 lat?pewnie kazdy pryszczol ze szkoly o niej marzy, a ona koncentruje sie na nauce i karierze.Pojdzie na studia to tam bedzie kosic studentow i wykladowcow.duzo jest obecnych i bylych miss ktore sa same-bo nie ma facetow idealnych. Tak a propo, umiesniony facet 1,97 i drobna niska dziewczynka z buzia dziecka musza dziwnie wygladac wizualnie razem.jak ktos nie wie to sobie nie wiadomo co sobie.pomysli

Gość gość
21:27 Jak ojciec z córką :D

Gość gość
twojemu facetowi nie jest wstyd być z dzieciokiem, który ledwo skończył gimbazę? jakie oni mają wspólne tematy? hahaha

Gość gość
i co ona robi w waszym towarzystwie? może powinnaś zmienić znajomych

Gość gość
Wygląd wyglądem, ale charakter to może mieć beznadziejny

Gość gość
23:42 Jednak wygląd kobiety jest dla facetów najważniejszy.

Gość gość
Czyli oprawi laskę w ramkę i będzie się gapił?

Gość gość
Dokładnie :P