Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młoda odbiła mi chłopaka

Polecane posty

Gość gość
Autorko, podałaś więcej szczegółów. W tej sytuacji , najlepiej będzie dla ciebie jak to zostawisz i tyle. Z plotkarzem już rozmawiałaś. Z tego co piszesz, to twój eks i ta dziewczyna pasuja do siebie jak pięść do nosa. Jej się dziwię , że ona na taki związek się zdecydowała, ale popieram któregoś gościa który napisał, że to się długo nie utrzyma. twój ex chyba nie jest intelektualista zbyt wysokich lotów. Ty zajmij się sobą, swoim życiem, to za jakiś czas ci przejdzie. Nic nikomu nie wyjaśniaj. Ktoś ci już zrobił opinię, więc pokaż swoja postawa, że się mylił.

Gość gość
tylko, że nikt cię nie "oczernił". Powiedzieli prawde, wyzwałaś i groziłaś 17 latce pobiciem bo twój teraz już były się w niej zakochał

Gość gość
Widocznie to debil nie facet i co się przejmujesz? Zostawił cię dla nastolatki. Czy to jest normalne? Nie sądzę. Puść go wolno w p**du. A debilek nie słuchaj. Klasy im się zachciało haha.

Gość gość
Przejmuje bo to jednak mój wizerunek. Wy byście pozwoliły żeby za waszymi plecami gadali jakie to wy złe i nie dobre?

Gość gość
Przecież ona ci chłopaka nie odbiła, to on za nią ganiał od samego początku, mając cię w tyłku jeszcze dłużej. Wasz związek był już i tak tylko fikcją. Ogarnij się. Poza tym nie rozumiem, wróciłaś DLA NIEGO do polski, a nawet nie mieszkaliście razem? Co to niby miało być?

Gość gość
Przejmowałabym się, ale twoja sytuacja to nie jest "złośliwość" innych tylko konsekwencja twojego zachowania

„. Fakt ja tą małolate strasznie zjechałam” x Ale oczekiwałaś, że będzie Ci się zwierzać i masz pretensje, że tego nie robiła, tylko starała się unikać afektowanej dziuni, która nie bardzo wiedziała, do kogo mieć pretensje, najlepiej do wszystkich oprócz siebie. No weź trochę pomyśl. Jedyne co możesz zrobić dla zachowania twarzy, to przeprosić tę dziewczynę.

Gość gość
Wiesz moze zachowalas sie bez klasy ale targaly toba emocje nie rob sobie wiecej wyrzutow. Po prostu odetnij sie od tego nie pisz do nikogo nie tlumacz sie a z czasem samej wroci ci szacunek do siebie, no i pamietaj by na pexyszlosc najpierw przekalkulowac na chlodno pozniej działac. Odnosnie twoich znajomych to za przeproszeniem chuj a nie znajomi, bo nawet jesli ja zbluzgalas yo co to za stawanie po jej stronie oczernianie cie odwracanie sie od ciebie, nikt nie pomyslal w tym czasie ze mozesz cierpiec ze moze potrzebujesz wyladowac to wszystko nikt nie probowal zrozumiec ciebie. Nie wiem czy to przyjaciele czy tylko znajomi ale faktem jest ze tez nie pokazali klasy. I wiedz ja ci wspolczuje mimo twojego zachowania ciekawe jakby oni sie zacjowali gdyby cos takiego im sie przytrafilo i.to samo tyczy sie tu wszystkich tych oceniajacych kobiet. I wiesz to przykre na pewno ale powinnas miec faceta dla ktorego bedziesz oczkiem w glowie a nie tylko ppcja gdzie widzi jakas dziunie i traci swoj rozum. Skup sie na sobie na swoich pasjach pokaz na ile cie stac a tych zbajomych i jego kopnij wbd**e. Zobaczysz jeszcze los sie odwroci i tez mysle ze ta malolata w koncu go zostawi a on bedxie plakal i blagal o powrot. Aczkolwiek nie na tym sie skup, pomysl ze k oze tak mialo byc moze to nie ten ktory jest c***isany.

Gość gość
Ten chlopaczek to zwykle zero jest. Bo ciężko to to nazwać mężczyzną. Jak mu sie tamta znudzi za ileś lat to potraktuje ją tak samo jak Ciebie, czyli porzuci jak szmatę ktora sie znudzila. Nie przejmuj sie i ciesz się ze idioty sie pozbylas.

Gość gość
Mądrze ci dwaj ostatni goście radzą. Trzymaj się!

Gość gość
6 lat to nie jest taka znowu duza roznica wieku, nie przesadzajmy. I absolutnie nie przepraszaj tej dzivy jak ci jakis z/j/e/b wyżej kaze bo to aż śmieszne by bylo. Po prostu zerwij kontakt z tym towarzystwem. Odetnij sie od nich całkowicie i od znajomych tez.

Gość gość
I tez uwazasz ze gosc jest slaby, podwalal sie na twoich oczach do tej malolaty wiedzac jak bardzo cie to boli. Po prostu zwykly debil. Gdyby naprawde szanowal twoje uczucia to nawet jesli by mu sie spodobala to przynajmniej nie robil tego tak ostentacyjnie a n ie ze on upokarza cie przy wszystkich, i do tego jeszcze te przeprosiny dziewczyny. Powinnas juz wtedy spuscic go ze schodow najlepiej. Ten gosciu dziala pod wplywem impulsu nawet nie wie jaka tamta dziewczyna jest poza tym spokojnie skoro ona taka z klasa a ten taki idiota to szybko zorientuje sie kto to jest. N o.i zycie studenckie robi jiestety swoje;) tam pozna miliony takich jak twoj i mysle ze dlugo akurat na rozwiazanie akcji nie będziesz musiala czekac.

Gość gość
Jedyny mądry komentarz. Ci którzy radzą jej przeprosić te sikse chyba specjalnie prowokują żeby wątek podlrecac.

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo przy komputerze. Na początek oferuję 1400zł w pierwszym miesiącu. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą to zapisz się za pomocą mojej strony poniżej a ja Ci wszystko wytłumacze i podam szczegóły http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic/

Gość gość
Czy to nie wspaniałe i ekscytujące, Autorko, że idzie nowe? :D Pozbyłaś się faceta, który do Ciebie nie pasował, pozbędziesz się znajomych, którzy są stronniczy, nie potrafili obiektywnie ocenić sytuacji i okazać Ci nieco należnego współczucia... Nic, tylko świętować! Zostaw ich i tę całą sprawę w pizzzduuu! Zajmij się sobą, i doświadczaniem życia. Pasje, hobby, samorozwój, poszerzanie horyzontów - i zobaczysz, ilu nowych wartościowych ludzi zgromadzisz wokół siebie :D Powodzenia!

Gość gość
Tak jest!

Gość gość
gość dziś Ten gosciu dziala pod wplywem impulsu nawet nie wie jaka tamta dziewczyna jest xx Facet wybiera kobietę kierując się głownie powierzchownością, a rolą kobiety jest go przy sobie zatrzymać charakterem. Także.. ;)

Gość gość
też myślę, że powinnaś to olać. Moim zdaniem taki facet to śmieć. Być z kimś w związku i latać za inną? Dziewczyna to jeszcze dziecko, ale kiedyś przejrzy na oczy, że to kretyn. Swoją drogą ciekawego dziewczyna ma brata, że tak łatwo mu przychodzi, że kumpel mu bzyka młodszą siostrzyczkę. Jeszcze normalnie podchodzi do tego, że zakończył w taki sposób poprzedni związek. Szanują się ludzie, nie ma co.

Gość gość
gość dziś Jedyny mądry komentarz. Ci którzy radzą jej przeprosić te sikse chyba specjalnie prowokują żeby wątek podlrecac. xx Bo tak trudno pojąć, że ludzie maja odmienne poglądy i subiektywne oceny, prawda? Łatwiej jest ich od razu sklasyfikować jako trolli. Nie bądź ograniczona.

Gość gość
Czy ja napisałam gdziekolwiek coś o trolach? Facet zostawia kobietę dla dziewczynki a wy jej mówicie że ma ja przepraszać? Dobre bajki. Ale dla naiwnych.

Gość gość
20:19 Facet zakończył związek dla innej. Wcześniej już się mu związek z Autorka nie układał. Autorka zachowała się chamsko w stosunku do młodej... także wg mnie przeprosiny są na miejscu. Ale i tak uważam, że lepiej już dać spokój i się odciąć.

Gość gość
Nie przepraszaj wtedy ona juz calkiem bedzie wygraną, a ty poczujesz sie jak przegrana. Najlepiej zrobisz jak odetniesz sje z czasem ludzie zobaczac ze zadna z tych grozb nie mialas zabmiaru wprowadzac w z ycie i moze im sie tez zrobi glupio ze staneli przeciwko tobie. Ale dla mnie to towarzystwo byloby spalone najlepiej zrobisz jak zignroujesz i zajmiesz sie soba wtedy zleca sie nagle jak sępy.

Gość gość
Mój ex w oczach brata tej dziewczyny to idealny mężczyzna, nie wiąże się tylko dla seksu i no pomimo tego co mi zrobił to nie mogę powiedzieć żeby się nie starał bo w związku był to kochający i szanujący facet. Zachował się jak zachował ale pomimo tego troszczył się o mnie, robił mi kanapki do pracy, starał się spędzać jak najwięcej czasu ze mną, choć padał ze zmęczenia to zawsze czekał aż ja przyjadę z pracy żeby razem ze mną się położyć spać. Ja też bardzo duzo rzeczy zepsułam. Bo to prawda że lubię kontrolować sytuację, nie lubię jak mi się ktoś sprzeciwia i on nie jednokrotnie prosił mnie o więcej luzu, zapewniał że kocha i nic się nie stanie ale ja widząc sytuację jaka panuje cisnęłam dalej. Jestem bardzo zazdrosną kobietą. I to pewnie miało bardzo duży wpływ na rozpad tego związku. M. miał sporo czasu żeby poznać tą małolate, pisał do niej prawie codziennie, dzwonił, zdarzało się nawet że zabierał ją ze szkoły. Ale poza zdradą emocjonalną między nimi do niczego nie doszło zanim mnie nie zostawił. Nie wiem na ile jest to zasługa dziewczyny, a na ile jego że się kontrolowali. Nie mniej jednak bardzo boli mnie ta sytuacja tym bardziej że mieliśmy daleko sięgające plany ślub, rodzina itp

Gość gość
Co za historia, w powietrzu wisi kicz.

Gość gość
gość dziś Napisz gdy ciebie to spotka osobiście. Już widzę jak przyjmujesz to z godnością i wyrozumiałościa dla kochanki faceta smiech.gif te xx No spotkało mnie właśnie :) i owszem, przyjęłam z godnością. Widzę, ze taka postawa bardziej się opłaca, dlatego polecam ją innym. Kochanki mnie nie interesują, jestem w związku z facetek i jak on odwala maniane, to odpowiedzialnością sprawiedliwie obraczam jego, nie osoby trzecie.

20:47 - i o to chodzi. Pomijając całą sytuację, jakie zobowiązania wobec autorki ma ta dziewczyna? Solidarność jajników? Facet narozrabiał (to nie ulega wątpliwości) i był jedyną osobą, którą należało opieprzyć. Autorkę mogło ponieść, ale gdyby przeprosiła dziewczynę, to pokazałaby klasę, gadanie, że wtedy dziewczyna byłaby wygrana jest bardzo dziecinne. Teraz jest wygrana, a autorka trafiła na boczny tor. To nawet nie jest Pyrrusowe zwycięstwo, tylko porażka z kredensem;)

Gość gość
Na pewno nie jest zwyciestwem ale jesli bedzie sie plaszczyc przed malolata tamta juz calkiem poczuje triumf. Pani wielka porzadnicla. Dla mnie najlepszym wyjsciem bedzie olac zupelnie i zająć się soba, a gdy spotkasz ta malolate ignoruj i tyle, jak jest kumata bedzie wiedziala ze poniosly cie emocje i nie byly to prawdziwe pogrozki. Obojetnosc to jest klucz.

Gość gość
A ja uważam że autorka absolutnie nie ma za co przepraszać , mało lata jest cwana a nie porzadna taką ci//pka niewydymka co nie chce a jednak chce , głupi by się polapal i nie mówcie że ta młoda ma klasę ona jest po prostu piekielnie sprytna , a co do faceta , dom totalne , tej młodej zrobi to samo , to nie jest tak że facet dla jednej jest doopkiem a dla innej aniołem , on będzie z nią dopóki nie nawinie się lepsza od niej , będzie tak robił dopóki się nie sparzy i nie skończy z ręką w kiblu , dziękuję za uwagę

Gość gość
Mało stanowczy - co to znaczy "zwycięstwo z kredensem " ? :D ciebie nie warto słuchać bo jesteś uposledzony , sprawdź proszę jak to się pisze

Gość gość
Tez tak mysle ze te jej cale zasady to taka pokazowka, ze niby nie wolno ale w duchu liczy ze jednak pusci cie z traba. I ta anielska dobroc pani zawsze wie jak sie dobrze zachowac.