Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młoda odbiła mi chłopaka

Polecane posty

Gość gość
Mnie się kłótnie tego typu znudziły a wam widzę nie :D

Gość gość
Logika akurat w tym przypadku nie ma nic do rzeczy, obawiam się że twoje wypowiedzi to zlepki starych sloganów , typu "100 sposobów na zgaszenie rozmówcy " słabo ;)

Gość gość
21:39 , wiem ze próbujesz wyjść z twarza ale mi nie musisz nic udowadniać , ulomnosc jest elementem natury ludzkiej i ja to rozumiem

Gość gość
Zalozcie sobie oddzielny watek i tam sie kloćcie a nie zasmiecacie tutaj

Gość gość
Też tak sądzę ale ten koleś zawsze musi się wymadrzac na babskim forum żałosny jest

Gość gość
Jeszcze ze się baby kłócą to rozumiem ale że facet się dołącza i gdera jak stara kwoka to żałosne , facet to ma być facet a nie wymadrzajaca się Grażyna

21:40 - Twoje obawy są nad wyraz nietrafne, moje wypowiedzi mają na celu zupełnie co innego. Ciekawe kiedy (o ile w ogóle) się połapiesz:) x Nie zaśmiecam tematu, tylko go podnoszę w czynie społecznym:) Chociaż obawiam się, że i tak umiera śmiercią naturalną.

Gość gość
21:59 Mówi prawdę, więc się irytujesz, całkiem normalne. Widać, zaciekły z Ciebie i sfrustrowany babus, skoro wciąż tu siedzisz i usilnie przekonujesz wszystkich do swojej 'racji' xD

Gość gość
Nie ma nic gorszego niż facet z bólem doopy, aseksualne i niemeskie, zamiast siedzieć z kumplami gdera na babskim forum

Gość gość
Wszystkie takie spokojne a gdyby to ich tyczylo to by klaki ze skalpu zerwały malolacie. Bajki to dzieciom czytajcie smiech.gif dlaczego malolacie, ja bym się ograniczyła do wyrwania kudłow byłemu

Gość gość
Przypomina mi to historię przyjaciela. Miał dziewczynye 8 lat. Gdy przebywali razem to też traktował ją bardzo dobrze. Ale zwierzal mi się przez cały czas trwania związku ze on nie wie czy to jest to. No i nie bez znaczenia jest fakt że od początku to ona bardziej chciała. Zdradził ja kilka razy o czym się nie dowiedziała. O wspólnym mieszkaniu nie chciał słyszeć, o ślubie to już w ogóle. Na fejsie nie ustawił sobie z nią związku i często chodził bez niej na spotkania i imprezy. Aż pewnego dnia poznał inną w której się na maksa zauroczyl. Szybko tamtą porzucił dla niej i tyle dobre że nie czekał jak się sytuacja z nową rozwinie. Z tą drugą były co chwilę wyznania miłości na fejsie, oczywiście związek bardzo szybko ustawiony. Po pół roku zaręczyny a w lipcu biorą ślub po dwóch latach. Wyobrażam sobie jak tamta dziewczyna musi cierpieć, pewnie zadaje sobie pytanie co ona ma czego ja nie miałam. A odpowiedź jest prosta, z nią był po prostu z braku laku. Niestety ludzie czasami tak robią, trwają nawet latami w tych związkach dopóki ktoś ich nie trafi jak grom z jasnego nieba. Domniemywam że u Ciebie było podobnie, to że się troszczyl niestety nie oznacza miłości. Sama pisałaś że wobec Ciebie nigdy nie był tak czuły jak wobec niej a to już o czymś świadczy. Lepiej że teraz to się stało niz po ślubie i przy dzieciach. Więc postaraj wziąć się w garść i zapomnieć. Jesteś jeszcze bardzo młoda, zajmij się sobą, popracuj nad wyglądem od razu Ci się samoocena poprawi. Rozwijaj zainteresowania, przy okazji poznasz nowych ludzi. Zanim się obejrzysz poznasz fajnego faceta. Tylko staraj się nie rozpamietywac wiecznie i żywic urazy bo to prosta droga do zmarnowania sobie życia.

Gość gość
Pipa już ogolona mało stanowczy ?

Gość gość
Prawda gdyby on cie kochal tak naprawde szczerze to by po prostu nie przepisal tego zwiazku na straty tak szybko nie mowiac juz o tym ze nie zauroczyl by sie w innej. A tutaj potoczylo sie w to blyskawicznym temmpie zero watpliwosci zastanowienia sie po prostu w jednej chwili przekreslil wasze wspolne lata. I wiesz nie jest dranstwem nawet to ze odszedl do tej drugiej tylko ze pozwoli bys tracila swoj czas na niego, kiedy juz wczesniej po prostu musial cie nie kochac. Bo taka prawda jesli kogos kochasz nie zostawiasz go dla chwilowego kaprysu, w ogole go nie zostawiasz. No i sama widzisz ze ty mu robilas wyrzuty a on zawsze mial sie dobrze po prostu slabo mu zależało..najgorsze ze nie potrafil powiedziec tego glosno tylko trzymal cie moim zdaniem na przeczekanie.

Gość gość
Facet był gnojem i tyle ale weź to za cenne doświadczenie :) będzie dobrze , karma wraca nie sądzę żeby on całe życie był szczęśliwy i nigdy nie odczuł skutku tego co zrobil

Gość gość
Myślę że taki facet jak twój nie jest dobrym materiałem na męża , może oni będą razem ale raczej ma jej miejscu bym jego nigdy pewna nie była , może będą razem szczęśliwi póki nie trafi się lepsza

Gość gość
Zdaje sobie sprawę z tego, że najwidoczniej mocno się w niej zauroczył i nie mam o to pretensji bo jednak serce nie sługa. Poprostu boli mnie i razi w oczy to jak on za nią biega. Mi w życiu tyle czasu nie poświecał, a z tego co wiem do niej leci nawet po pracy kiedy jest wykończony. On w życiu nie biegał. Jedyny bieg to był po pilota do telewizora, a teraz codziennie wraz z nią. Wy z odległości widzicie tylko zdradę, a ja będąc w centrum zamieszania wciąż pamiętam jaki był dla mnie. Wcześniej nawet nie pomyślałabym, że będę patrzeć jak przytula inną kobietę. Nadal go kocham choć jego serce należy już do innej. Muszę się jakoś podnieść co nie jest proste tym bardziej, że ta dziewczyna to nawet nie gust mojego ex. On zawsze lubił brunetki, wysokie, piwne oczy, jaśniutka karnacja, a ona to blondynka z pół długimi włosami, niska, niebieskie oczy no i ta jasna karnacja. Fakt jest niska ale bardzo wysportowana pomimo wszystkiego zazdroszczę jej figury. Ale facet, którego znałam nigdy nie oglądał się za blondynkami, mówił że są nijakie. A tu proszę

Gość gość
Samą widzisz ze on wart tyle co g****o czyli nic. Dobrze ze masz takie podejście.

Gość gość
Jedyne w czym moge cie pocieszyc autorko to to ze masz dopiero 23 lata i zycie i wiele mozliwosci przed soba, jakbym mogla tez byc taka mlodziutka......moja kuzynke tez w paskudny sposob zostawil chlopak i kazal sie odczepic nawet bez przyjacielskich relacji, a ma teraz meza ktoremu tamtem pajac do piet nie dorasta.sorry za szczerosc, ale dla glupiego faceta myslacego kroczem zawsze mlodsza i ladniejsza bedzie ta lepsza, a duuuuuzo mlodsza to juz rarytas.teraz przegralas z 17 latka, a niejedna 17 latka z 13 latka, a 13, heh wole nie mowic, duzo facetow to pedofile.Zaloze sie ze twoj byly ma urode 10/10 ale jako czlowiek sie nie sprawdza, teraz oszalal z milosci ale co bedzie jak ta jego miss skonczy 30, urodzi dziecko, roztyje sie?wtedy rozejrzy sie za kolejna mlodka (i nawet 23 spasuje, byle nie 40), bo jego charakter widac jak na dloni.takie nadskakiwanie i wysylanie serduszek na fejsbuku i przesadne wyznania milosci dobrze nie wroza, bo to pod wplywem emocji i nietrwalego zauroczenia.jak cos takiego widze w necie lub kolezanka chwali sie smsami od chlopaka, wiem ze dlugo to nie potrwa i niestety mam racje

Gość gość
ale co bedzie jak ta jego miss skonczy 30, urodzi dziecko, roztyje sie? x x A co będzie, jak po 30 nadal będzie piękna i zgrabna, a on będzie za nią szalał i będą szczęśliwym małżeństwem? :P Zesrasz się ze złości? :D

Gość gość
17.10 jeśli nigdy nie urodzi dziecka to może dalej będzie piękna i zgrabna. Moim zdaniem jeśli urodzi to niż nie będzie to samo ;)

Gość gość
Droga Autorka, nie cierpisz z powodu miłości do byłego, cierpi twoje "ego", urażona duma i zawiedzione nadzieje. Nie panujesz nad emocjami i z tego, co sama napisałaś masz bardzo silną potrzebę kontroli. To nie wróży dobrze twoim relacjom z innymi ludźmi! Odetnij się od tego, wiem, nie jest to łatwe, ale pomaga, za 2-3 miesiące sama zobaczysz efekty! Po co śledzisz byłego i tę dziewczynę, po co oglądasz ich konta na FC? Z takiej sadystycznej dla ciebie samej ciekawości. Poblokuj ich. Gdy zajrzysz tam za 3 miesiące , będzie czuła coś zupełnie innego niż teraz, a może w ogóle nie będzie chciało ci się tam wchodzić? Skąd masz wiedzę,że "były" codziennie po pracy spotyka się z tą dziewczyną, albo że wspólnie biegają? Pewnie przypadkiem się dowiedziałaś, a ja jestem pewna, że bardzo nad zaistnieniem tego "przypadku " pracowałaś. Po waszym rozstaniu zachowałaś się histerycznie, więc jedyne , co teraz możesz zrobić dla siebie, to tego nie rozkminiać, nie sledzić byłego i tej pary, po co ci wiedza o nich! Odciąć się ! Idź na siłownię, zadbaj o siebie, ucz się języków, jedź na egzotyczną wycieczkę, jesteś młoda, życie przed tobą, nie marnuj go! Mówię ci obojętność i brak zainteresowania z twojej strony tymi ludźmi, to jedyne co może uchronić cię przed tymi ludźmi i opinią wariatki, tej złej wśród znajomych. Powyżej napisałaś , ze jak wytrzymać gdy wszyscy za twoimi plecami mówią, że jesteś taka zła, że tamtą tak źle potraktowałaś, nie zwracaj na to uwagi, twoje reakcje,zwłaszcza emocjonalne dolewają tylko oliwy do ognia. Jakiś czas pogadają i zapomną, znudzi im się, ale ci znajomi , to nie przyjaciele, po prostu znajomi skupieni na sobie i ot trafił się temat. Piszesz , ze boli cię, że były wobec tej dziewczyny zachowuje się inaczej niż wobec ciebie, ale to przecież naturalne....relacja z każdym człowiekiem jest inna, z nią biega, bo ona biega, może dzięki temu lepiej się sam czuje, poprawia sobie kondycję, ma lepszą sylwetkę. Z tobą nie biegał, bo ty nie biegałaś...mieliście inny styl zycia. Jego relacją z tą dziewczyną jest inna niż z toba, a jak pojawi się ktoś jeszcze, to ich relacja tez będzie inna. Tworzysz coś. Coś się między wami wypaliło, coś mu nie pasowało i dlatego odszedł...nie da rady nikogo zatrzymać na siłe i mało tego...ne warto!

Gość gość
gość dziś 17.10 jeśli nigdy nie urodzi dziecka to może dalej będzie piękna i zgrabna. Moim zdaniem jeśli urodzi to niż nie będzie to samo oczko.gif x x Serio? Znam masę kobiet, które po porodzie nie przytyły. Wystarczy nie tyć w ciąży jak świnia obżerając się :P

Gość gość
'Wy z odległości widzicie tylko zdradę' x JAKĄ ZDRADĘ???

Gość gość
Strara by mniej bolała? :P

Gość gość
mloda co odbila faceta bedzie kiedys po 30, a wokol tyle mlodych lasek i historia sie powtorzy, bo facet ktory zostawil ladna zapewne 23 latke dla oszalamiajacej 17 latki nie wytrwa z 30+ i ja rzuci chocby dla 23 letniej modelki.charakter widac jak na dloni, facet zapewne po 50 bedzie w krotkich zwiazkach z 30 latkami lecacymi na jego kase

Gość gość
Co do jej wyglądu po 30 to obawiam się, że wcale pasztetem nie bedzie. Ta dziewczyny od najmłodszych lat interesuje się sportem, fittnesem i tańcem. Sama jakiś czas temu pytałam czy nie zmotywowałaby mnie. Zresztą geny też robią swoje. Młodej matka wygląda jak 30 choć 45 na karku ma. Obie są bardzo zadbane co mnie przeraża jeszcze mocniej. Nie jestem pewna czy to tylko zauroczenie bo on coś za dużo zmienia. Weselszy się zrobił , cały czas zaciesz na mordzie mu się trzyma, odmłodniał i bardziej o siebie dba, nawet maseczki z nią sobie robi i się śmieją z tego razem. Zastanawiam się czy iść na wesele w kwietniu do jego przyjaciela, a mojej najlepszej przyjaciółki ale druhną jestem wiec nie mam wyjścia. Przeraża mnie to, że on tam bedzie z nią

Gość gość
20.04 no widocznie teraz się szaleńczo zakochał a w Tobie jednak Nie był zakochany skoro mowilas ze od początku nie było aż takiego romantyzmu i tego ,,woow" jak do niej. Życie. Lepiej nie idz na to wesele, tym bardziej bez osoby towarzyszącej. Chyba ze zaprosisz na nie jakiegoś kolegę, będziesz udawała ze się świetnie bawisz z innym a tamtego będziesz miała w d...e. Mozesz miec z tego satysfakcję, pytanie czy dasz rade dobrze zagrać