Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauroczenie i chęć bliższego poznania lokalnego aktora

Polecane posty

Gość gość

Hej Wam, przychodzę z problem, zagwostką dotyczącą tego, że jestem oczarowana urokiem osobistym, gestami i grą aktorską jednego z lokalnych aktorów w moim mieście. Problem wydaje się być dość prozaiczny, biorąc pod uwagę następujące fakty: poznaliśmy się- przedstawiliśmy się sobie i zamieniliśmy dosłownie 2-3 zdania, on mnie kojarzy ze sztuk, często na siebie wpadamy przypadkowo. Chciałabym go bliżej poznać, bywam bardzo często w teatrze, bo to moje zainteresowanie, ale kompletnie nie wiem jak zainicjować jakieś spotkanie. On jest 10 lat starszy, do końca nie wiem czy nie ma partnerki. Nie zależy mi od razu na pseudo romansach, jestem bardzo luźną osobą, więc chciałabym go po prostu poznać bez podtekstów i drugiego dna. Macie jakieś pomysły?

Gość gość
+znam jego znajomych z teatru-aktorow i kilka aktorek, jak się mijamy np na korytarzu czy w bufecie to mówimy sobie cześć:)

Gość gość
Czasem pokaże mi palcem co jeszcze pozamiatać na korytarzu.

Gość gość
Jakaś impreza może będzie w teatrze?

Gość gość
Fajny ten teatr. W jakim charakterze tam pracujesz?

Gość gość
23:27 podszywom dziękujemy

Gość gość
po spektaklu daj mu kwiaty lub jakis drobiazg z liścikiem:p

to już dużo jeżeli się poznaliście i zamieniliście ze sobą kilka słów. to już coś :) jak się ponownie spotkacie możesz powiedzieć coś w stylu: kurczę, ciągle się widujemy, może wyskoczymy na jakąś kawę? ja stawiam!, albo tak jak już tu ktoś napisał- skoro jest aktorem, to występuje na scenie. możesz kupić bilety na jego sztukę i wręczyć mu kwiaty bądź drobiazg z jakimś dyskretnym liścikiem: lubię Cię oglądać, świetnie grasz (coś w tym stylu :) ), chętnie wyskoczę na kawę, i podpisz się imieniem :) liścik to dobry patent jeżeli się wstydzisz, aczkolwiek piszesz, że jesteś otwarta to nie powinnaś mieć problemu.

Gość gość
up