Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poliester wszędzie!!!

Polecane posty

Gość gość

No już nie wytrzymam. Przyszła wiosna, chciałabym coś nowego zakupić, ale wszystkie ciuchy albo 100% poliester albo 70-90% to g****o. Czy już nie ma normalnych ładnych ubrań z bawełny albo chociaż z wiskozy, a jak musi być poliester to jakaś mała domieszka? Bluzka niby lekka, cienka, rękawy krótkie, ale co z tego skoro z plastiku?

Gość gość
Chińczyki zasypują polski rynek tanim badziewiem ,mnie tez to w*****a wszystko kopie jestem pokopany na maxa:-(

Gość zaczarowanykredek
To masz pecha, ja kupuje 100% cotton.

Gość gość
Gdzie i co? T-shirty 100% cotton jeszcze znajduję, ale spódnice, sukienki, eleganckie czy ładne (lejące się) bluzki - tu już poliester rządzi. Cena jak z kosmosu a ciuch z plastiku...

Gość gość
kto teraz chodzi w spódnicach? ;)A na sukienki to juz w ogole w życiu okazji nie ma żeby założyć takową... :O Ale fakt, że skład niektórych ubrań to jest o kant dóópy potłuc.. ja osoboscie nie kupuje poliestrowych ciuchów, bo to w dodtyku juz jest neiprzyjemne i od razu poznam ze to poliester. Jeszcze jakas wiskoze od bidy kupie, ale z plastiku 100% to zawsze mówie na glos w sklepie, ze takie to niech sobie w dóópe wsadzą