Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy wstające w nocy do dzieci czy zdarzyło się wam

Polecane posty

Gość gość

Że zrobiło się wam słabo? Dziś w nocy przebierałam synka i czułam że za chwilę zemdleje, zastanawiam się czy iść do lekarza czy poczekać i zobaczyć czy się powtarza. Wieczorem faktycznie nie mogłam zasnąć, cały dzień na pełnych obrotach, mam jeszcze starsze dzieci ale nadal małe. Czy zdarzyło się wam tak poczuć?

Gość gość
Dodam że pierwszy raz tak miałam więc się przestraszyłam troszkę.

Gość gość
Znaczenie to jest

Gość gość
Polecam popijać w ciągu dnia elektrolity, magnez i kompleks vit.B. Nie jesteśmy z tytanu :)

Gość gość
Zelazo,magnez i wit d!! I polez,przespij sie. Ja wiem co to znaczy zaiwaniac caly dzien. Urodzilam corke w kwietniu a mam gospodarstwo wiec samo zaczynała mi sie robota. Schudlam 20 kg,tracilam pokarm itp

Gość gość
Słabo się robi jak brak ci witamin, kup jakąś multiwitaminę, magnez zdecydowanie.

Gość gość
Biorę cały czas falvit mama bo karmię i magnez z potasem bo biorę dopegyt na ciśnienie. Teraz w normie. Pomału odstawiam.

Gość gość
Kompleks B. Nie masz kogoś, kto Ci czasem pomoże, żebyś mogła się zdrzemnąć godzinę w ciągu dnia?

Gość gość
Autorko dopegyt tak czasem na mnie działał, też miałam nadciśnienie ciążowe i po porodzie dość długo się utrzymywało więc brałam dopegyt. Z czasem się ciśnienie unormowało i odstawiłam, bo potem już miałam za niskie ciśnienie jak na mnie. Swoje też robi brak snu

Gość gość
10:41 mąż wraca po 16 i wtedy zajmuje się dziećmi ale zawsze coś mam do zrobienia, a to idę na zakupy a to łazienkę sprzątam itp, nie potrafię usiedzieć na miejscu ale teraz to zmienię bo wystraszyłam się tym zaslabnieciem. Kupię w aptece coś z tymi Wit B. gość dziś Jeśli mogę zapytać jak długo utrzymywało się to nadciśnienie? Ja już 4 miesiące po i odstawiamy pomału, od miesiąca biorę po 2tabl, wcześniej po 3, lekarz kazał mi ograniczać żeby do 6 miesiąca po porodzie przestać brać. Czy Ty też tak stopniowo odstawialaś?