Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet_31

Pytanie do kobiet o trójkąt

Polecane posty

Gość facet_31

Cześć, Mam pytanie do kobiet, czy kręci was wizja trójkąta 2K1+M? Pytam, bo zarówno mnie i moją dziewczynę bardzo podnieca myśl, że mielibyśmy wspólną koleżankę bi, która urozmaici nasze życie seksualnie. Mam 31 i 26 lat, czy są tu może jakieś dziewczyny które mają za sobą "związek" z parą ? Co o tym myślicie?

Gość gość
Ja wolę tak jak my mamy z chłopakiem 2m + 2k jest cudownie nawet w obie dziurki mamy.

Gość gość
Mnie maz dlugo namawial na trojkat az w koncu sie zgodzilam i bylo super

Gość gość
ja tam bym wolała dwóch facetów + ja

Gość gość
Dwóch facetów ( ale nie mąż)+ ja. Robiłam tak . Rewelka.

Gość gość
ciekawe doświadczenie ale ze współmałżonkiem to lipa. Nie da się być zupełnie swobodną i otwartą na każdy rozwój scenariusza. A ustalanie ograniczeń i zasad jest bez sensu. Na jednym ze służbowych wyjazdów nawiązała się dyskusja - co jest "nie zdrada". Zaczęło się od tego czy pokazanie się nago w saunie to już zdrada. W końcu wyszło, że zdrada jest tylko jak stosunek w cipkę i z czułościami. Trochę było drinków ale nie za wiele. Jak już zostało to ustalone, padło hasło no to teraz czas na relaks - do spa. Potem towarzystwo wykruszało się coraz bardziej aż została nasza trójka i było wszystko - z wyjątkiem czułości. Same czyste perwersje i ostre rżnięcie na wszystkie sposoby. Najfajniesze było to że perwersje nie oznaczały pośpiechu i miałam na wszystko czas - po stopniowo coraz śmielszym masażu byłam tak naturalnie rozluźniona i napalona, że po przerźnieciu cipki sama znacząco wypinałam tyłeczek żeby zakosztować wszystkiego co najbardziej perwersyjne.

Gość gość
hahahah nigdy w zyciu,to chore...

Gość gość
To nie chore, to z******te.

Gość gość
My zdecydowaliśmy się na 2m + 2k i to chyba jest najlepszy układ. W tym czasie z kgdy ja się rżnę z kochankiem to mąż się pieści z kochanką nas oglądając co powoduje u nich większe podniecenie i odwrotnie.

Gość gość
dla nas każdy układ w większym gronie to fajna zabawa byliśmy w trójkątach 2k+m 2m+K byliśmy z parami byliśmy 1k kilku panów byliśmy też w orgii 8 pań i 12 panów w większości przypadków bawimy się razem ale jest i tak że byłam bez męża albo on beze mnie ja najbardziej lubię układ z trzema panami choć lubię też czasami popieścić się z kobietą

Gość gość
Ja tez lubie sie popiescic z kobietą ja w tym czasie posuwa mnie facel albo dwóch bo lubie podwójną penetracje najwieksze grono jakie mielismy to 3 k i 6 m w tym moj maz on tez jest bi i fajnie jak sie zabawia z innym facetem albo np.ja i moj pbciagamy k****a

Gość gość
mnie mój facet zorganizował na urodziny 8 facetów wszystko przygotował i wyszedł wrócił jak do niego zadzwoniłam

Gość gość
I jak bylo?opisz

Gość gość
fajnie ostro i dużo spermy *****nko w obie dziurki na raz tak jak lubię duzo orgazmów i na drugi dzień trochę bolały mnie dziurki ale warto było i chętnie to powturzę

Gość gość
Do buzi tez sie spuszczali?

Gość gość
tak przy takich zabawach niczego nie odmawiam no oczywiście bez jakichś ostrych perwersji i zboczeń

Gość gość
A pissing lubisz?

Gość gość
tak w obie strony

Gość gość
Ja to kocham i na cale cialo?wtedy tez byl piss z tymi 8 facetami?

Gość gość
tak też lubię na całe ciało bardzo lubię jak k***s jest w cipce albo dupci i wtedy sikają mi do środka

Gość gość
Ja uwielbiam obciagac a drugi sika na moja twarz a co jeszcze lubisz za fetysze?ile masz lat?

Gość gość
fisting lubię 44 lata

Gość gość
Ja 36 tez lubie fisting jestes bi?

Gość gość
Kobiety pragna seksu grupowego z wieloma mezczyznami. Wiecie o tym, ze w kolonii nie bylo g***tow? Niemki same tego chcialy zupelnie jak polki chca.

Gość gość
Moja dziewczyna zapragnela seksu grupowego(ona i 10 mezczyzn) lizala im o***t, jajka, robila glebokie gardlo, byl seks analny, byla brana na 3 baty. Teraz mi truje, ze chce slubu ja jej odmowilem i zaproponowalem seks obrazila sie. Teraz daje szpary kazdemu, doslownie kazdemu w pobliskim klubie. W zasadzie tylko seks nas laczy. Chyba dojrzalem do malrzenstwa ale z porrzadna kobieta.

Gość gość
Ja chce bardzo 2 lub 3 facetów ale moj nie chce nie wiem jak go namówić

Gość gość
My z mezem mieszkalismy z pewna kobieta przez pol roku. Bylo z***biscie. Oczywiscie spalismy w jednym lozku. Maz byl w 7niebie :D

Gość gość
Moja tez marzy o byciu brana brutalnie przez muzulmanow

Gość gość
Do gość 10:45 tak jestem lubię zabawić się cipką innej kobiety zostali mu tak z lat szkolnych wtedy bawiłyśmy się razem z siostrą