Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie rodziny gdzie teściowa sklocila dzieci i innych?

Polecane posty

Gość gość

Moja rodzina taka jest. Matka męża bez przerwy u jednych gada o drugich. Co kto ma, co tamci maja, jakie zdolne dzieci mają, jacy to oni do przodu nie są. Potem idzie do tamtych i mówi im o nas w samych superlatywach nawet jeśli przy nas nas krytykuje. Wprowadza zamęt i rywalizację i mam wrażenie że najbardziej jest szczęśliwa z tego że udało jej się poroznic mnie i szwagierke. Nie pasowało jej ze się lubimy. Ona stara lubi namacic i nie ma swojego życia. Interesuje się w chory sposób naszym życiem i życiem drugiego syna. Odnoszę wrażenie że celowo mówiła nam w sposób porównujący o naszych dzieciach byśmy miały poczucie że ta druga ma względy u teściowej. W efekcie nie lubimy się już. Stara zniszczyła miłość braci i sympatię szwagierek

Gość gość
już znamy , twoją . ale rodzinka :((((

Gość gość
autorko, stara nie zniszczyła miłosci braci, jej wogole nie było.. Nie, nie znam takich rodzin.

Gość gość
Ja też nie znam, po prostu o nieobecnych nie rozmawiam, jakiekolwiek słowa ucinam w zarodku

Gość gość
Nie, nie znam

Gość gość
Znam takie rodziny z tym że ze mna sobie nie pogadają bo zdanie o innych wyrabiam sobie dopiero po rozmowie z daną osobą a nie po opinii innych ludzi

Gość gość
moja tesciowa taka jeste nietety. Tez nagaduje na nieobecnych. Skad tacy ludzie się biora.

Gość gość
wczoraj A jaka róznica w zachowaniu jest miedzy tobą a teściową? żadna? ona robi to w realu a ty wirtualnie obrabiasz jej duupsko WSTYD! Jak zostaniesz teściową to zajmiesz jej miejsce ,masz predyspozycje do tego jak widać.

Gość gość
Kiedy moja teściowa zaczyna mówić o kimś mąż zmienia temat albo jej przerywa. Przecież możesz zrobić podobnie, po prostu nie uczestniczyc w tym obgadywaniu.

Gość gość
Nie , nie znam takiej rodziny

Gość gość
Dlaczego zawsze Teściowa co? znam rodziny w których własna matka skłócała. Wiecznie to wina teściowych żenujące. Wasze matki są oczywiście bez skazy.