Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lewandowska myśli chyba że Polki to ciemne masy. Banaly pisze w poradnikach!

Polecane posty

Gość gość

Te pierdy o symbolach cyfrowych na jajkach lub wyzwanie do badań przed zajściem w ciążę. Ona pisze to chyba do cepek bez szkół. Przecież to co ona wypisuje to każda osoba po studiach pierwszych lepszych wie.

Gość gość
a kto normalny to kupuje?

Gość gość
Mam tylko mature i tez to wiem

Gość gość
No wiem. Tak tylko mi się napisało. Każda rozgarnieta kobieta po szkole średniej to wie. A Lewandowska chyba ma coś ze łbem. Kiedyś nie rozumiałam hejtu na nią. Dopóki nie przejrzałam jej instagrama. Chwali się pidrscionekiem zaręczynowym, chwali się wystawnym życiem. Tak robią ludzie mali. Sama mam sporo kasy ale obrzydza mnie lans

Gość gość
lubię jej treningi instagrama nie oglądam, ale bloga czasem tak, raczej ją lubię, a jesli ludzi traktuje jak debili, to pewnie ma pwoody ku temu, bo jednak przekonanie ludzi czasem do nawet głupiego spaceru graniczy z cudem zachęta do zjedzenia kaszy z warzywami zamiast smażonego kotleta z ziemniakami i sosem przechodzi pojęcie wielu ludzi, którzy uważają, ze tym się najeśc nie można wielu ludzi uwaza kontrole lekarskie za fanaberie, ja chodze non stop, krew, gin, dentysta, byle kontrola wszędzie, a inni idą dopiero jak ich boli możliwe, ze ona jest przyzwyczajona do takiego spoleczenstwa i dlatego wypisuje o oczywistosciach, bo skąd ma wiedziec, ze ludzie to wiedzą, skoro połowa rodziców daje dzieciom chipsy i biały chleb z majonezem do szkoły???? mają na papierosy, ale nie na normalne, naturalne orzechy bez soli. i każdy tylko zasłania się brakiem kasy, wolą płacic kredyt za auto niz jeść trochę lepiej i zdrowiej.

Gość gość
16:31 Myślę, że zrobiłaś zbyt daleko idącą analizę aktywności medialnej tej Pani...ale TWOJEMU rozumowaniu nie odmawiam racji :D

Gość gość
No ale przecież takie co dają chipsy dziecku to nie kupią takiego poradnika. Ona mówię Wam że ma Polki za debilki. Robi za ekspertke od wszystkiego i niczego

Gość gość
16:46 Ja nie daję, więc tym bardziej nie kupuję takiego poradnika :)

Gość gość
no nmoże i za daleka analize poczyniłam, ale sorry...nie czytam plotek non stop, nie wiem co ona wypisuje, mam tylko ogólne pojęcie,bo mam jej płyte i czytuję bloga. W miare normalna dziewczyna, bogatym jednak zawze zmienia się perspektywa, pamietajmy. Probowałam po prostu jakoś to wyjasnić, z czegos sie wzieła jej postawa, czy tylko z pychy i dobrobytu?

Gość gość
Ja do niej nic nie mam, choć z ćwiczeń nie korzystam. Sama trenuję od 20 lat :) Śmiać tylko mi się chciało jak przeczytałam biologiczną bzdurę roku, że smalec gęsi jest bogatym źródłem białka...to podobno tekst z bloga(?). Nie czytam, więc nie wiem. Jeśli to jednak prawda, to albo ktoś chciał ją ośmieszyć i tak konsultant doradził napisać, albo jej wiedza na te tematy jest tak bogata jak ten smalec w białko :) A tak poza tym niech sobie zdrowo i szczęśliwie żyje. Mnie pieniądze jej męża w oczy nie kolą :)

Gość gość
Tu autorka. Ale mnie też nie kolą pieniądze jej męża, sama jestem zamozna. Chodzi raczej o to że wydaje się zadufana w sobie i nie wzbudza sympatii. Marina też ma kupę kasy a jakoś nie wzbudza takich uczuć. Victoria Beckham jest lubiana. Po prostu Lewandowska jest jakaś antypatyczna a poza tym żyje w jakimś matriksie i myśli że każdy będzie kupował masło w cenie 40zl za 2 kostki. Tak to jest jak się z dziada zrobi Pan. Ona kiedyś dary z Caritasu dostawała. A teraz powachala milionów i w główce się poprzestawialo

Gość gość
23:19 dokładnie. Słoma z butów zawsze wyjdzie. Generalnie uważam że każdy kto nie dorobił się na nauce i tytułach a ma dużo kasy, to zwykły nowobogacki. Wiatr po łbie nadal hula ale kasa jest. Za kasę nie kupisz inteligencji i zdolności.

Gość Dumna kura domowa
Lewandowska, buhahaha...

Gość gość
Lewandowska kasy ma a nos z.garbem...

Gość gość
A we mnie Marina w ogole nie wzbudza zadnych pozytywnych uczuc, bo co ona robi? Zyje z kasy meza, nic wiecej. Lewandowska sie stara i cos robi, wszyscy wszystko wiedza, a wiekszosc dzieci wyglada jak rozpasle swinie, wiec gdzie gdzie sa te wszystko wiedzace matki? Tak samo jak smiesza mnie te matki na forum i opowiesci o niemowlakach co moga jesc, a co nie.A taki gowniarz wpierdzielajacy pozniej codziennie paczke chipsow jakos tej matki nie rusza.Uwazam, ze Lewandowska, czy Chodakowska robia dobra robote, bo wychodzi na to, ze to one daja motywacje do ruchu i wlasciwego odzywiania, a nie te wszystko wiedzace matki, ktore wszystko niby wiedza, ale obiad to tylko z mikrofali.