Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzcie mi dlaczego tak wiele celebrytek, piosenkarek popiera homoseksualizm?

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem kobiet które są w normalnym związku z mężczyzną a wielce walczą a akceptację dla gejów. Przecież taka postawa uderza w nas kobiety. Dla mnie osobiście dwóch pedałów jest jak cios wymierzony w moją płeć i zmniejszenie mi szans na wybór partnera. Jakiż to osobisty interes mogą kobiety w propagowaniu w teledyskach dwóch całujących się pedałków ? Rozumiem jeszcze jak pedał może propagować to własnym interesie, ale kobiety zdrowe seksualnie nie mają w tym żadnego interesu.

Gość gość
A poza tobą w domu wszyscy zdrowi? czy ich z psychiatryka na święta nie wypuścili, i tylko tobie się udało?

Gość gość
ale ty jestes durna, czy to jakas sciema? Orientacja seksualna to cos na co sie nie ma wpływu, i nie mozna mowic o jakims propagowaniu... niektóre osoby tak mierzi, ze ktos ma inna, ze uwazają, ze taka osoba ma sie wstydzic, ukrywac to, a jak tego nei robi to "propagowanie". jak facet bedzie gejem to i tak sie na ciebie nie napali. Ale procentowo , wg twojego myslenia, to z kolei sa lesbijki, które z kolei zmiekszaja ilosc kobiet dostepnych dla facetów... wiec wychodzi na jedno.

Gość gość
A ty byś nie walczyła o przyjaciolke i jej prawo? Dużo gwiazd ma znajomych gejów lub lesbijki. I dla nich walczą.

Gość gość
Bo muszą, dla sławy, dla kasy. Tam albo się dopasujesz albo wylatujesz. Obejrzyj sobie (jeżeli jeszcze jest) przemysł muzyczny na yt cała prawda.

Gość gość
właśnie, bo muszą. Gdyby ich nie akceptowali to by byli zjedzeni przez ludzi....

Gość gość
A wolałabyś na partnera kryptogeja, który jest w związku z kobietą, bo inaczej społeczeństwo go zje? Bo nie wiem o co ci chodzi z tym zmniejszeniem szans na partnera. Geje zawsze będą gejami, więc chyba lepiej że łączą się w pary między sobą.

Gość gość
W środowiskach 'elitarnych' jeśli nie idziesz z prądem, to jesteś wyrzutkiem. Tam jeden drugiemu liże d*pe w zamian za kontrakty i hajs, rączka rączkę myje. Wyłam się z szeregu, a jesteś przegranym. Dlatego trzeba brać poprawkę na tę presję i spokojnie zakładać, że część osób głoszących poparcie dla homoseksualistów prywatnie wcale ich nie popiera.

Gość gość
Jak można w ogóle wsadzać penisa tam gdzie robi się kupę to jest obrzydliwe jak można to popierać.

Gość gość
07:27, a konkretnie co cię obchodzi gdzie inni ludzie wkładają penisy i co robią w łóżku? Dopoki nie robi sie krzywdy komuś, można wszystko. Heteroseksualni też uprawiają seks analny.

Gość gość
" Dla mnie osobiście dwóch pedałów jest jak cios wymierzony w moją płeć i zmniejszenie mi szans na wybór partnera." Czyli autorko chciałabyś faceta, który koło 40stki zostawi z dziećmi dla innego bo on to ma jednak dość tłamszenia swojej orientacji? Bo tak się kończy zmuszanie gejów do bycia z babą. x Swoją drogą - skoro ten facet 1/100 tak Cię boli i 99/100 to dla Ciebie zmniejszenie szansy na wybór - co z Tobą jest nie tak, że nie musi być jak najwięcej facetów by Cię ktoś chciał? Znaczy pewną hipotezę już mam, ale może zdradzisz coś więcej ;)