Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze za darmo z kart. Zapraszam

Polecane posty

Gość gość
odwrocony paź pucharów i Głupiec, wg mnie z tej maki chleba nie bedzie...

Gość gość
czy wyjde za maz? 24.10.80,Dorota Dorota Wisielec + 10 pucharów + 2 puchary 10 pucharów to karta rodziny, będzie dziecko, możliwe, że dwojka, 2 puchary to również karta ślubu, jak najbardziej założysz rodzinę, będziesz zona.. Ale ten wisielec na pewno w ciągu roku z przyczyn niezależnych od Ciebie nic się nie ruszy do przodu w sprawie o ktorej pytasz. Mam nadzieję, że wszystko przyjdzie szybciej, bo karty nie są złe. Pozdrawiam.

Gość gość
uwazaj aby cie nie wykorzystal i zniknal bez slowa, jaka jest reszta rozkladu?

Gość gość
odwrocony paź pucharów i Głupiec, wg mnie z tej maki chleba nie bedzie... Z X Była jeszcze po srodku Cesarzowa w pozycji prostej, wiec proszę być dobrej myśli :) stąd moja interpretacja. Karta Cesarzowej na uczucia mężczyzny to bardzo dobra karta.

Gość gość
Basia 9.04.1980 Czy z W będziemy razem? O stała relacje z W będzie ciężko. Wprawdzie kontakt będzie utrzymany łączy, was relacja głównie koleżeńska (3 monety) uczucie Twoje do W jest płatoniczne, jednostronne (Gwiazda odwrócona). On ma trudny charakter, odcina uczucia, traktuje Cie jak koleżankę (rycerz mieczy odw.)

Gość gość
22:47,22:49,22:50 te wszystkie odpowiedzi dotycza jednej i tej samej osoby ?

Gość daeraphena
barbara 21.11.1985 kiedy i w jakich okolicznosciach poznam docelowego mezczyzne, z ktroym bede szczelsiwa?

Gość gość
Marian 4 6 75 Czy przejdę na dietę w końcu? Położyłam Ci karty na to pytanie, wychodzi, że byłoby to dla Ciebie bardzo trudne, niemalże jak wstrząs, wszystko zależy od Ciebie, ale moje karty pokazują, że nie uda się, masz za słaba wolę i podchodzisz emocjonalnie do tej sytuacji, nie słuchasz nikogo i robisz wszystko po swojemu. Rycerz pucharow odw + 7 bulaw + Wieza

Gość gość
Magda 240690 Czy zmienię pracę w tym roku i jeśli tak, to czy bede zadowolona?

Gość gość
Magda 240690 Czy zmienię pracę w tym roku i jeśli tak, to czy bede zadowolona? Magda nie widzę zmian w najbliższym czasie. Karty dla Ciebie to Królowa pucharów + Król bulaw odw + 10 bulaw odw. Praca obecna nie jest dla Ciebie korzystna, podchodzisz do niej bardzo emocjonalnie, wyczerpuje Cie fizycznie, jestes przepracowana, przemęczona, nadgodziny w pracy, nadmiar obowiązków. Wskazany jest odpoczynek. Niewykluczone konflikty z mężczyzną, możliwe, że Twoj szef. Jestes osoba bardzo wrażliwa. Będzie momentami trudno, nie daj sobie wejść na głowę. Pozdrawiam.

Gość gość
barbara 21.11.1985 kiedy i w jakich okolicznosciach poznam docelowego mezczyzne, z ktroym bede szczelsiwa? Jest teraz mężczyzna, z którym są kłótnie i nieporozumienia. Trzeba powalczyć o relacje, jest nawet zaplanowane spotkanie. Karty nie są złe, ale docelowego nie widzę. Potrzebujesz z obecnym facetem przy Tobie rozmowy i dojścia do kompromisu, z kims o trudnym, uparty charakterze musisz dojść do zgody :)

Gość gość
Przepraszam za literówki, piszę z telefonu.

Gość gość
dziekuj****arbara :) wrozby na docelowego mam narazie takie, ze 2 lata beda wokol mnie faceci, ale przelotine, a ten docelowy bedzie, tylko nie wiadomo kiedy... (wrozylam w zeszlym roku, chcialamspr czy cos sie z,ienilo) dziekuje jeszcze raz i spokojnych jesli obchodzisz

Gość gość
Obchodze dziękuję :) wzajemnie

Gość gość
Nie podam daty urodzenia tylko znak zodiaku, skorpion, dominik. Czy podobam się pani spod znaku wagi ciemne włosy i oczy ma.

Gość gość
A ja dziękuję za wróżbę:)ewelina

Gość gość
Nie podam daty urodzenia tylko znak zodiaku, skorpion, dominik. Czy podobam się pani spod znaku wagi ciemne włosy i oczy ma. Jej uczucia są pozytywne, u Ciebie widoczna zazdrość, jestes osoba bardziej zaangażowana uczuciowo w tą relacje. Twoje działania względem tej Pani w ciągu 6 miesięcy przyniosą pozytywne rezultaty Siła + 6 monet odw. + Rycerz pucharow odw.

Gość Carycka
Droga Wrozko, mam pytanie o przyszłość z mężczyzna (jego data ur. 21.02.1982) moja data ur.07.02.1982 Katarzyna / pozdrawiam i dziękuję za wrozbe

Gość gość
Dominik zrobiłam Ci z ciekawości trochę większy rozkład na relacje. Jak wygląda ta relacja Królowa pucharów + paź pucharów + 8 bulaw Pani jest słabego charakteru, przewrazliwiona, strasznie się wszystkim przejmuje i bierze do siebie, jest między wami przyjaźń i kontakt głównie telefoniczny, internetowy Twoje uczucia Kochankowie + Cesarzowa - twoje uczucia jak najbardziej szczere, widzisz w tym szansę i ona Ci się pod każdym względem podoba pomimo, że może być trochę niepewna swoich zalet. Jej uczucia 3 mieczy + 6 monet - ona jest czymś rozczarowana, troche trzyma dystans. Wynik Król pucharów - od Ciebie bardzo dużo zależy.

Gość gość
Droga Wrozko, mam pytanie o przyszłość z mężczyzna (jego data ur. 21.02.1982) moja data ur.07.02.1982 Katarzyna / pozdrawiam i dziękuję za wrozbe Hmmm.. Karty mi pokazują u was związek na odległość, spore km was dzieli. Ja nie wiem czy on nie jest za granicą, jest ryzyko rozpadu, na pewno jesteście obecnie w fazie sporych zmian i zawirowań co negatywnie wpływa na jego uczucia i nastawienie. 6 mieczy + śmierć + Rycerz mieczy.

Gość gość
Czy wy planujecie wyjazd za granicę? On ogólnie się pokazuje jako osoba klotliwa, uparta, chcąca za wszelką cenę postawić na swoim, domator... Ciężki ma charakter

Gość Carycka
Kochana Wróżko, zgadza się z tą odlegloscia. Poprosilam o rozkład kart, ponieważ ciezko mi się pogodzić z utratą tej miłości. On juz nic ze mną nie planuje. Widzisz kochana coś jeszcze w tej relacjia?

Gość gość
Kochana Wróżko, zgadza się z tą odlegloscia. Poprosilam o rozkład kart, ponieważ ciezko mi się pogodzić z utratą tej miłości. On juz nic ze mną nie planuje. Widzisz kochana coś jeszcze w tej relacjia? Jest to chyba świeża sprawa, wiec trochę poczekaj aż emocje opadna. Karta Śmierci nie jest zbyt dobra wróżba na ten moment, pokazuje ona, że jest on odcięty zarówno fizycznie (6 mieczy) jak i emocjonalnie (rycerz mieczy) ale też jest to faza zmian, wahania i niepewności, życzę Ci jak najlepiej, żeby wszystko się ułożyło, bo wszystko jest możliwe :) pozdrawiam

Gość gość
00:01 Mało co sie zgadza, znamy się z pracy a nr nawet do niej nie mam.. więc te wróżby to chyba faktycznie bajdurzenie. Albo jakas inna kobieta ci się ukazała?

Gość gość
No to ja b.chetnie skorzystam jesli aktualne, obiecuje weryfikacje :). Czy jestem atrakcyjna dla M?waga,28lat. Kasia, 22 l.byk

Gość gość
Mało co sie zgadza, znamy się z pracy a nr nawet do niej nie mam.. więc te wróżby to chyba faktycznie bajdurzenie. Albo jakas inna kobieta ci się ukazała? Oj wszystko mogło być, lepiej podać swoją datę :P

Gość gość
No to ja b.chetnie skorzystam jesli aktualne, obiecuje weryfikacje usmiech.gif . Czy jestem atrakcyjna dla M?waga,28lat. Kasia, 22 l.byk Jesteś jak najbardziej bardzo, pod każdym wzgledem :) Cesarzowa + 7 monet + 6 pucharow Ale karty pokazują, że czekasz na cos, on jest albo w twojej przeszłości, albo długo się znacie.. ;]

Gość gość
Tylko swoją czy jej też?

Gość gość
Jej pewnie nie znasz daty :P czyli podać te co znasz.

Gość gość
Znam poza rokiem urodzenia ale ze względów bezpieczeństwa nie podam. No więc moja 22/11/92 Tylko miałem też z inna wagą przygody wiec nie wiem czy to nie o tamtą chodzi