Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze za darmo z kart. Zapraszam

Polecane posty

Gość gość
Anna 06 sierpnia 1986 r, co wydarzy się w moim zyciu zawodowym

Gość gość
Czy mężczyzna o którym myślę mnie kocha? 24 wrzesień 82

Gość gość
Tu Sylwia tak czy nowa praca da mi satysfakcje X Ale masz już tą nową pracę?

Gość gość
chciałam dodać że ta z 14:35 to ja i moja data ur. a nie tego męzczyzny.

Gość gość
Jadwiga Przy tasowaniu wypadła mi dla Ciebie 6 monet p.p Głównym przesłaniem tej karty jest dawanie i branie, wzajemność, równowaga miedzy dawaniem a braniem. Jest to pomoc, którą otrzymasz, bądź która dasz; także zakupy i różne wydatki - jakby nie było, jeśli coś kupujemy, płacimy i zabieramy czy dostajemy to, za co zapłaciliśmy. Uśmiech To jest też całkowity sukces w pracy, biznesie, awansach czy w szkole, zdane egzaminy czy stypendium, także charytatywne działalności. W pytaniu o stosunki ludzie ta karta będzie pokazywać, że są one czysto formalne, biznesowe W pracy wszystko pomyślnie i zgodnie z planem, profesjonalne i legalnie, uczciwie wykonane, ale jeśli są jakieś preteksty to doskonale wykonane; możesz liczyć na pieniądze, zysk, awans, podwyżka, profesjonalizm, poważne podejście do pracy.

Gość gość
Jadwiga dziękuję

Gość gość
Dziękuję bardzo Roma

Gość gość
Czy mężczyzna o którym myślę mnie kocha? 24 wrzesień 82 Tak są uczucia tego mężczyzny do Ciebie, niepotrzebnie masz obawy, chociaż relacja wymaga pracy. 8 monet + 9 mieczy + Rycerz pucharow

Gość gość
Anna 06 sierpnia 1986 r, co wydarzy się w moim zyciu zawodowym Masz szansę podjąć nowa prace, lub nowe stanowisko w obecnej pracy za sprawą mężczyzny lub przez niego. Poprawi się Twoja sytuacja finansowa, nie wyglądasz na osobę, która specjalnie oszczędza pieniądze, raczej lubisz korzystać z życia 3 puchary + Rycerz mieczy + 8 monet

Gość gość
Tu Sylwia tak czy nowa praca da mi satysfakcje? Rycerz pucharow p.o + 5 monet - nowa praca nie da Ci takiej satysfakcji jakiej oczekujesz, wyglądasz na osobę znudzona praca, masz niestabilna sytuacja finasowa, problemy z pracą a raczej jej brak lub zagrożenie utraty w obecnej. Problemy spore z pieniędzmi, nie wiem nawet czy nie jakieś długi...

Gość gość
Adam 23.12.69 jestem w separacji z żoną. Ona spotyka się chyba z kimś?. Ja też mam kogoś, ale czy jest szansa na pojednanie?

Gość gość
Adam 23.12.69 jestem w separacji z żoną. Ona spotyka się chyba z kimś?. Ja też mam kogoś, ale czy jest szansa na pojednanie? Podaj datę urodzenia zony

Gość gość
Karola 290687czy mezczyzna z roku79r mnie pocaluje?

Gość gość
Żona - Izabela 13.08.1968 Adam

Gość gość
Chciałabym się upewnić co do Twojego czytania dla mnie z , ponieważ podałam Ci datę, ale nie napisałam jasno, że to była moja data a nie tego mężczyzny. Czy to coś zmienia?

Gość gość
Chciałabym się upewnić co do Twojego czytania dla mnie z , ponieważ podałam Ci datę, ale nie napisałam jasno, że to była moja data a nie tego mężczyzny. Czy to coś zmienia? X Widzialam twój post w którym napisałaś, że jest to twoja data urodzenia.

Gość gość
Karola 290687czy mezczyzna z roku79r mnie pocaluje? Jesli dojdzie do spotkania z tym mężczyzna w ciągu miesiąca to dopiero byłaby jakaś szansa, ale on jest jakby emocjonalnie wycofany 2 puchary + Rycerz mieczy + as mieczy

Gość gość
Tak jest wycofany czy on czuje cos do mnie?czy odwazy sie w koncu?

Gość gość
A mozesz spr mi na zdrowie 290687 karola

Gość gość
gość 2018.03.31 gość dziś 87 wrzesien 05 Eliza czy znajde meza? X Już teraz widać przy Tobie mężczyznę. Jest to osoba zaradna, pracowita, stała w uczuciach. Mieszka blisko Ciebie lub jest to ktoś poznany przez internet. W stałym związku będzie na pewno, jestes osoba bardzo atrakcyjna ale i samowystarczalna. Twoja silna osobowość może niekiedy oniesmielac. X Moglabym zapytac jeszcze kiedy to nastapi? Ten zwiazek

Gość gość
Odpowiadam tylko jedno pytanie

Gość gość
Zdrowie k@rola 290687

Gość gość
Bozena 23 pazdziernika 1980. Jak bedzie wygladalo moje zycie osobiste?

Gość gość
Zdrowie k@rola 290687 Odpowiadam na jedno pytanie, ty już zadałas. Na następne zapraszam odpłatnie :)

Gość gość
Marta 221282 kiedy zajde w ciaze

Gość gość
Mozesz podac maila lub cos do kontaktu za oplata karola

Gość gość
Adam 23.12.69 jestem w separacji z żoną. Ona spotyka się chyba z kimś?. Ja też mam kogoś, ale czy jest szansa na pojednanie? Raczej na głowie masz teraz trochę inne rzeczy, powinieneś się przyjrzeć zdrowiu bliskiego starszego mężczyzny, jest jakaś strata. Jesli chodzi o wasz związek to potrzeba wysiłku. Życzę powodzenia

Gość gość
Marta 221282 kiedy zajde w ciaze Nie widać ciąży w najbliższym czasie.

Gość gość
Janka 300363 co w zdrowiu