Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze za darmo z kart. Zapraszam

Polecane posty

Gość gość
beata 31.08.92 kiedy spotkam tą wlasciwa milosc zycia Witaj Beato, karty dla Ciebie są bardzo wymowne. 9 pucharów odw. + 10 mieczy odw. + Wisielec Moje karty pokazują u Ciebie szczególnie relacje bez zobowiązań, gdzie jest miło i przyjemnie, ale nic na stałe. Najprawdopodobniej jestes w takim momencie w zyciu, że pewna relacja, która Ci nie odpowiada aktualnie z jakichś powodów nie może być definitywnie zakończona, jakbyś nie potrafiła zamknąć pewnego etapu i pójść do przodu. Możliwe tez, że chodzi o Twoje podejście do związku ogólnie, trafianie na nieodpowiednie osoby i trzymanie się kurczowo przeszlosci. Karta wisielca na końcu układu nie jest optymistyczna zapowiedzią. Sugeruję ona, że w ciągu roku będzie bardzo trudno u Ciebie o uczuciowa stabilizację. W tym momencie wydaje mi się, że jest sporo rozczarowania, myślę, że wiele zależy od twojej postawy i tego czego oczekujesz.

Gość gość
witaj, poznałam przez internet faceta, który mieszka w innym miescie, wiele kilometrów nas dzieli. Czy coś z tego będzie? Warto podtrzymywać kontakt? ja Daria 11.08.87 on Maciej z 1985 (nie znam dokładnej daty, wiem że ze znaku bliznięta) X Diabeł + Śmierć + 7 monet Hmmm.. Szczerze? To powinnaś na niego uważać, nie wiem jak dobrze go znasz i czy jest względem Ciebie całkowicie szczery. Wygląda to trochę na osobę po przejściach, z problemami... Jego intencje względem Ciebie oscylują wokół sfery seksualnej (Diabeł) ale to może ulec zmianie (Śmierć) w ciągu 7 miesięcy jeśli będziesz cierpliwa (7 monet). Lub z mniej optymistycznej prognozy czego Ci życzę to, że facet chce tylko jednego i nie jet uczciwy co zakończy wasza relacje za 7 miesięcy, 7 monet to też różnice w charakterze. Karty nie są najlepsze szczerze powiedziawszy, ale wszystko zależy od Ciebie, a to dopiero początki, tak czy inaczej uważaj :P

Gość gość
Nie życzę oczywiście *

Gość gość
Tak czy inaczej, albo relacja oparta na seksie się zakończy definitywnie po 7 miesiącach, albo się po tym czasie przekształci. Co będzie czas pokaże.

Gość gość
Marlena 23 czerwca 1992 co mnie czeka w najbliższej przyszłości. X Marlena odpowiadam tylko na konkretne pytania.

Gość gość
Małgorzata, bliźnięta Jak potoczy się moja relacja z J.(bliźnięta)? X Podaj wasze daty urodzenia, a przynajmniej swoją. Tak czy inaczej 5 pucharów odw + Król monet odw + as mieczy Sytuacja poprawia się, zwłaszcza możliwe, że u niego w związku z pracą i to wpłynie na was pozytywnie. As mieczy sugeruje, że powinniście sobie coś wyjaśnic, czeka was szczera, poważna, rozmowa, ale wydaje mi się, że coś się już zmienia na lepsze.

Gość gość
Sławek 09.09.85 kiedy pojawi sie ta jedyna

Gość gość
Mój chyba już były partner, przestał się do mnie odzywać, praktycznie od 2 miesięcy nie mam z nim żadnego kontaktu. Proszę o odpowiedz na pytanie, czy on zdecyduje się do mnie w końcu odezwać? Czy czekanie na kontakt z jego strony ma jakiś sens? Agnieszka (waga) Łukasz (byk) Nie jestem w stanie odpowiedzieć, karty pokazują twój stan emocjonalny i przewrazliwienie, a także wskazują, że kontaktu nie macie od 5 tyg nie dwóch miesięcy. Podaj datę urodzenia to może wyjdzie coś więcej.

Gość gość
Klaudia 7 październik 1994 Czy wrocimy do siebie ze swoim byłym

Gość gość
beata 31.08.92 dziekuje za poswiecony czas ale prosze jeszcze o sprawdzenie czy bede kiedys szczesliwa w sensie czy zycie mi sie dobrze ulozy pod wzgledem meza,dzieci bardzo prosze jesli to mozliwe

Gość gość
Poznałam mężczyznę (Wojtek 23-06-1982). Czy to jest ten? Czy ma poważne zamiary wobec mnie? Warto angażować się w ten związek? Ewa 04.08.1984 Hmm nie spodziewałam się takich kart jakie wyszły dla Ciebie, zapytałam ogólnie jak będzie wyglądać ta relacja, bo odpowiadam na jedno pytanie. 5 monet + Wisielec + krol mieczy odw. Znacie się według mnie za krótko by pytać o takie rzeczy, najprawdopodobniej 5 miesięcy. Sytuacja jak i jego uczucia względem Ciebie są mocno niepewne.. Pośpiech nie jest wskazany, on nie jest teraz zaangażowany, nie wykluczam, że to się zmieni w przyszłości, ale go nie naciskaj... to za wcześnie...

Gość gość
On się wycofa jak będziesz go naciskać, już zaczął się wycofywać. Powinnas bardziej wyluzowac

Gość gość
Mój chyba już były partner, przestał się do mnie odzywać, praktycznie od 2 miesięcy nie mam z nim żadnego kontaktu. Proszę o odpowiedz na pytanie, czy on zdecyduje się do mnie w końcu odezwać? Czy czekanie na kontakt z jego strony ma jakiś sens? Agnieszka (waga) Łukasz (byk) Nie jestem w stanie odpowiedzieć, karty pokazują twój stan emocjonalny i przewrazliwienie, a także wskazują, że kontaktu nie macie od 5 tyg nie dwóch miesięcy. Podaj datę urodzenia to może wyjdzie coś więcej. w dzień kobiet wysłał mi kwiatki i napisał że nie wie co napisać żeby nie wyszło źle, taki to był kontakt, nic więcej nie napisał. Od 21 stycznia nie widzieliśmy się w ogóle. Chcę tylko wiedzieć czy jest sens czekać na jakiś konkretny kontakt z jego strony? Bo od tamtego czasu nie odzywa się w ogóle. Ja 24.09.82 On. 9.5.83

Gość gość
Czy wydadza moją książkę? Magdalena 27.01.1984 Słońce odw + paź pucharów + Królowa pucharów odw. Hmmm myślę, że nie wszystko wyjdzie po Twojej myśli, ale jest szansa. Czeka Cie jeszcze trochę pracy w tym kierunku, jakichś nie do końca udanych spotkan, możliwe, że nawet odwołanych. (Słońce odw.) Kontakt z ludźmi, którzy mogliby Ci pomóc w jakiś sposób jest utrudniony, ale pojawi się szansa (paź pucharów) i życzę Ci żeby było ok, ale nie powinnaś się tym nadmiernie przejmować i podchodzić tak emocjonalnie do całej sytuacji (królowa pucharów odw)

Gość gość
Ale napisz, czy wróżysz z kart tarota czy może jakiś innych. Ja innym nie ufam usmiech.gif X Z tarota :)

Gość gość
Dorota (lew, 30l) jestem sama, czy mogłabym prosić o wróżbę na strefę uczuć? co z miłością?

Gość gość
A ja sie tylko przypomne że mi obiecałaś rozkład na uczucia wróżko, więc czekam. Dominik 22/11/92 Ona 12/10

Gość gość
Jak dalej potocza sie losy mojego malzenstwa? Magdalena 23.06.84 Grzegorz 25.12.78

Gość gość
Chcę tylko wiedzieć czy jest sens czekać na jakiś konkretny kontakt z jego strony? Bo od tamtego czasu nie odzywa się w ogóle. Ja 24.09.82 On. 9.5.83 7 pucharów + Rycerz pucharow odw. + Sprawiedliwość. Kontakt będzie, ale nie taki jakiego oczekujesz to znaczy nastąpi wyjaśnienie sytuacji, ale on nie da Ci tego czego chcesz, relacja jest w jakiś sposób niespełniona, jego uczucia do Ciebie w ukryciu. Życzę Ci żeby to się szybko wyjaśniło :)

Gość gość
Proszę o wróżbe, Żaneta 08.08.93 Chciałabym zapytać o relacje z mężczyzną spod znaku strzelca urodzonego w 91r. Nie chce zdradzać pełnej daty. Czy warto czekać aż tak relacja się rozwinie i co myśli o mnie tenie mężczyzna czy traktuje mnie poważnie?

Gość gość
Chcę tylko wiedzieć czy jest sens czekać na jakiś konkretny kontakt z jego strony? Bo od tamtego czasu nie odzywa się w ogóle. Ja 24.09.82 On. 9.5.83 7 pucharów + Rycerz pucharow odw. + Sprawiedliwość. Kontakt będzie, ale nie taki jakiego oczekujesz to znaczy nastąpi wyjaśnienie sytuacji, ale on nie da Ci tego czego chcesz, relacja jest w jakiś sposób niespełniona, jego uczucia do Ciebie w ukryciu. Życzę Ci żeby to się szybko wyjaśniło usmiech.gif Czy mogłabym Cię jeszcze prosić o określenie jakiegoś przybliżonego terminu jego odezwania się? Nie wiem ile jeszcze mam się zamęczać czekaniem :o

Gość gość
Sławek 09.09.85 kiedy pojawi sie ta jedyna Hmm.. Dużo poznajesz dziewczyn przez internet i tam się taka znajdzie. Cały czas poznajesz nowe osoby i możliwe, że już tą osobę znasz może być to ktoś z bliskiego otoczenia. Ewentualnie poznana przez internet, ktoś z kim duzo rozmawiasz, piszesz 8 pucharów odw + 8 mieczy + 8 buław.

Gość gość
Można do ciebie pisać na jakiegoś prywatnego maila?

Gość gość
Poznałe wiel w zyciu realnym, a od dłuższego czasu nie mam z żadną kontaktu. Mimo wszystko dziekuje za wróżbę i poświęcony czas. Pozdrawiam Sławek :)

Gość gość
Dlaczego Kasia chciała się zabić ? Kasia R lipiec 2001

Gość gość
Klaudia 7 październik 1994 Podaj chociaż imię tego chlopaka

Gość gość
Dorota (lew, 30l) jestem sama, czy mogłabym prosić o wróżbę na strefę uczuć? co z miłością? 4 mieczy + 7 mieczy + 10 mieczy Brak działania w sprawie o którą pytasz, środowisko, w którym jesteś jest dla Ciebie niekorzystne, źle sie tam czujesz pomimo tego, nie potrafisz definitywnie odciąć się od przeszłości, jestes przytloczona, otacza Cie dużo fałszywych i dwulicowych ludzi, ciężko Ci znaleźć kogoś komu można zaufac. Obecny czas nie jest dla Ciebie pozytywny, ale życzę Ci żeby to wszystko zmieniło się na lepsze.

Gość gość
Do 23:15 Może być znak zodiaku? Wodnik