Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze za darmo z kart. Zapraszam

Polecane posty

Gość gość
Hej Wróżki. Jestem dziewczyną, która według innych ma bardzo niskie poczucie własnej wartości ...ja sądzę że poprostu nie warto być ze mną jeśli jest tyle pięknych dziewczyn....trudno to wyjaśnić , ale mam do cb ogromną prośbę, powiedz mi proszę czy w oczach innych jestem ładna ? Czy jest ktoś kto powie mi prawdę ...wszuscy tylko powtarzają że jestem piękna bp każdy człowiek jest piękny.....ale czy dla innych jestem wartościową? Rybka anonimka

Gość gość
A czy jest coś co mogłabym zarobić? Szukam miłości online ale obecnie bez rezultatów. Dorota (lew, 30l)

Gość gość
23.15 ....kasia znak rak

Gość gość
A ja sie tylko przypomne że mi obiecałaś rozkład na uczucia wróżko, więc czekam. Dominik 22/11/92 Ona 12/10 Wisielec + Sąd Ostateczny odw + 6 pucharów. Relacja z tą dziewczyną będzie pozostawała w zawieszeniu (wisielec) . To znaczy nic się nie pogorszy, ani znacząco nie polepszy. Wszystko stoi w miejscu. Moga być jakieś drobne gesty z jej strony, ale nie widać zaangażowania. Ty będziesz wyjaśniał jakąś sprawę z przeszłości ( sad) , która może powrócić (6pucharow).

Gość gość
Witam. Maria 06.08.1986, Kiedy znajdę pracę i jaką?

Gość gość
Jak dalej potocza sie losy mojego malzenstwa? Magdalena 23.06.84 Grzegorz 25.12.78 Kapłan + Pustelnik + Królowa monet Wygląda na to, że małżeństwo będzie trwałe do późnej starości, masz z niego finansowe korzyści. Nie będzie zakończone.

Gość gość
A czy jest coś co mogłabym zarobić? Szukam miłości online ale obecnie bez rezultatów. Dorota (lew, 30l) Witaj, odpowiadam tylko na jedno pytanie.

Gość gość
Wróżko masz jakies doświadczenie czy to takie hobbystyczne, ile wrozysz?

Gość gość
Jak dalej potocza sie losy mojego malzenstwa? Magdalena 23.06.84 Grzegorz 25.12.78 Kapłan + Pustelnik + Królowa monet Wygląda na to, że małżeństwo będzie trwałe do późnej starości, masz z niego finansowe korzyści. Nie będzie zakończone. Heh korzysci finansowych nie mam (chyba, ze masz na mysli podzial oplatami), na dodatek naprwde kiepsko miedzy nami sie dzieje. Rozwazam rozwod szczerze mowiac, ale dziekuje za poswiecony czas :) P.S. moze stanie sie cos, co sprawi, ze jednak bedziemy do poznej starosci razem, kto wie.

Gość gość
Dlaczego Kasia chciała się zabić ? Kasia R Rak 2001

Gość gość
Proszę o wróżbe, Żaneta 08.08.93 Chciałabym zapytać o relacje z mężczyzną spod znaku strzelca urodzonego w 91r. Nie chce zdradzać pełnej daty. Czy warto czekać aż tak relacja się rozwinie i co myśli o mnie tenie mężczyzna czy traktuje mnie poważnie? 2 monety + 8 mieczy + Rycerz pucharow odw. Czy wy się spotykacie 2 miesiące? Mężczyzna się boi. Ma blokady, jest niepewny, nieśmiały, boi się uwiazania, ale uczucia jego do Ciebie są chociaż nie dokonca pewne... Myślę, że warto dać temu szansę, chociaz karty są średnie. :)

Gość gość
Wisielec + Sąd Ostateczny odw + 6 pucharów. Relacja z tą dziewczyną będzie pozostawała w zawieszeniu (wisielec) . To znaczy nic się nie pogorszy, ani znacząco nie polepszy. Wszystko stoi w miejscu. Moga być jakieś drobne gesty z jej strony, ale nie widać zaangażowania. Ty będziesz wyjaśniał jakąś sprawę z przeszłości ( sad) , która może powrócić (6pucharow). X Dzięki, a czy to może oznaczać że ona może czekać na jakiś ruch z mojej strony, czy w ogóle nie ma nadziei? Bo szczerze mówiąc to na razie sa spojrzenia tego typu gesty, sympatia ale nic więcej

Gość gość
Żaneta 08.08.93 Znacznie dłużej wróżko niż 2 miesiące, trochę mnie zmarwiłaś bo myślałam że myśli o mnie poważniej w takiej sytuacji nie wiem czy warto dawać temu szanse

Gość gość
Żaneta 08.08.93 Znacznie dłużej wróżko niż 2 miesiące, trochę mnie zmarwiłaś bo myślałam że myśli o mnie poważniej w takiej sytuacji nie wiem czy warto dawać temu szanse X Może po prostu odczuwam Twoje obawy, daj szansę, wszystko zależy od Ciebie nie kart. Pozdrawiam :) :)

Gość gość
Witam. Maria 06.08.1986, Kiedy znajdę pracę Za jakieś 9 tygodni poprawi się Twoja sytuacja i pojawi się szansa, zaczniesz działać, bo narazie wygląda jakbys nie do końca wierzyła w siebie. 9 mieczy odw + Slonce odw + Rycerz mieczy

Gość gość
Klaudia 7 październik 1994 Wasza relacja nie zmieni się w najbliższym czasie, ogolnie wasza sytuacja uczuciowa będzie stała w miejscu, ale Ty będziesz w związku, 5 monet + 10 monet + Wisielec

Gość gość
"Chcę tylko wiedzieć czy jest sens czekać na jakiś konkretny kontakt z jego strony? Bo od tamtego czasu nie odzywa się w ogóle. Ja 24.09.82 On. 9.5.83 7 pucharów + Rycerz pucharow odw. + Sprawiedliwość. Kontakt będzie, ale nie taki jakiego oczekujesz to znaczy nastąpi wyjaśnienie sytuacji, ale on nie da Ci tego czego chcesz, relacja jest w jakiś sposób niespełniona, jego uczucia do Ciebie w ukryciu. Życzę Ci żeby to się szybko wyjaśniło usmiech.gif" Czy mogłabyś napisać za jaki mniej więcej czas on się odezwie, albo cokolwiek się wyjaśni? Ile jeszcze mam czekać? :o

Gość gość
Dzięki, a czy to może oznaczać że ona może czekać na jakiś ruch z mojej strony, czy w ogóle nie ma nadziei? Bo szczerze mówiąc to na razie sa spojrzenia tego typu gesty, sympatia ale nic więcej 10 monet + Królowa monet + Cesarzowa. Ona jest skupiona raczej na innych rzeczach, zaufaj swojej intuicji i zadziałaj w odpowiednim momencie. Tylko czy ona aby nie jest zajęta?

Gość gość
Czy mogłabyś napisać za jaki mniej więcej czas on się odezwie, albo cokolwiek się wyjaśni? Ile jeszcze mam czekać? pechowiec.gif X Czemu Ty się do niego nie odzywasz?

Gość gość
5 pucharów odw + Król monet odw + as mieczy Sytuacja poprawia się, zwłaszcza możliwe, że u niego w związku z pracą i to wpłynie na was pozytywnie. As mieczy sugeruje, że powinniście sobie coś wyjaśnic, czeka was szczera, poważna, rozmowa, ale wydaje mi się, że coś się już zmienia na lepsze. X Dziękuję za wróżbę. :) Pracujemy razem. Szczera rozmowa by się przydała, ale trochę się jej boję, nawet nie wiem jak mam pewne rzeczy wyjaśnić.

Gość gość
10 monet + Królowa monet + Cesarzowa. Ona jest skupiona raczej na innych rzeczach, zaufaj swojej intuicji i zadziałaj w odpowiednim momencie. Tylko czy ona aby nie jest zajęta? X Jeszcze tego nie wiem.. Ale jej zachowanie wskazuje że nie jestem jej obojętny

Gość gość
Czy mogłabyś napisać za jaki mniej więcej czas on się odezwie, albo cokolwiek się wyjaśni? Ile jeszcze mam czekać? pechowiec.gif X Czemu Ty się do niego nie odzywasz? x Ponieważ cały nasz 6 letni związek to ja się odzywałam zawsze pierwsza, zawsze on znikał/obrażał się na tygodnie a ja do niego dzwoniłam, po prostu mam już dość starania się. To nie tak że ja muszę z nim być, ale chciałabym żeby w końcu odezwał się sam i powiedział na czym stoimy. Dlatego prosiłabym Cię o informację ile jeszcze mam czekać, ponieważ napisałaś że to się w końcu wyjaśni. Dziękuję za wcześniejsze objaśnienie.

Gość gość
ludzie ale jesteście durni. jaja sobie ktoś robi. wystarczy poczytać niektóre odpowiedzi a na odległość nie da się wróżyć

Gość gość
ludzie ale jesteście durni. jaja sobie ktoś robi. wystarczy poczytać niektóre odpowiedzi a na odległość nie da się wróżyć X Nie no serio klade karty, ale niektóre odpowiedzi tak wyglądają, bo rzeczywiście czasem nie jestem pewna odpowiedzi i ja mogę się mylić.

Gość gość
eh to po co ludzi w błąd wprowadzac niektorzy sobie naprawdę biora to do serca :/

Gość gość
Czy ja dowiem się dlaczego moja przyjaciółka chciała się zabić ? Wróżki proszę odpowiedź mi proszę Kasia R Rak 2001

Gość gość
Czy ja dowiem się dlaczego moja przyjaciółka chciała się zabić ? Wróżki proszę odpowiedź mi proszę Kasia R Rak 2001 Jeśli to Twoja przyjaciółka porozmawiaj z nia, nie jest to odpowiednie pytanie, tymbardziej o osoby trzecie bez ich daty urodzenia itp.

Gość gość
Przecież wiadomo, że to kwestia rozrywki... Sama "wróżka" pisze, że to tylko karty. A tak swoją drogą powiesz ile czasu się tym zajmujesz? :)

Gość gość
Czy jest szansa na odpowiedz kiedy on się odezwie? (00:23)

Gość gość
fajna rozrywka, dolowanie ludzi. Wrozby to naprawdę syf.