Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze za darmo z kart. Zapraszam

Polecane posty

Gość gość
Czy jest szansa na odpowiedz kiedy on się odezwie? X Tyle ile widzialam, tyle odpowiedziałam. :)

Gość gość
Próbowałam z nią rozmawiać ....ale ona po prostu jakby nie dopuszczała do siebie myśli że coś takiego miało miejsce wróżko...ja to muszę wiedzieć ....tp nie da mi żyć ...co jeśli to moja wina ? Co jeśli zrobi to 2 raz ? Nie mogę spać ....nie mogę jeść ....nie daje mi to spokoju ....poprostu nie mogę pogodzić się z faktem że ona chciała nas zostawić ....nie mogę spać jej odejść pomóż mi ma na imię Kasia urodziła się 12 grudnia 2001 r. Pomóż mi

Gość gość
Czy jest szansa na odpowiedz kiedy on się odezwie? X Tyle ile widzialam, tyle odpowiedziałam. usmiech.gif x a czy mogłabyś dookreślić w kartach ten czas?

Gość gość
wróżka amatorka czy profesjonalistka ? Odpowiesz ?

Gość gość
fajna rozrywka, dolowanie ludzi. Wrozby to naprawdę syf. Hmmm, no to już zależy od podejścia. Nie należy tego brać do siebie. Ja jestem naprzyklad osoba wierząca i bardziej ufam w to co jest mi już zapisane, a takie "wróżenie" traktuj***ardziej jako ciekawość, rozrywkę, oczyścić nigdy nie poszłabym do wróżki i nie płaciłabym za to bo chyba trochę jednak boję się bawić w takie rzeczy.

Gość gość
a czy mogłabyś dookreślić w kartach ten czas? X Nie wymyślę Co daty z głowy. Szczerze to myślę, że jednak ty się do niego odezwiesz i stąd będzie ten kontakt. :) :)

Gość gość
Pomóż mi w sprawie Kasi proszę

Gość gość
ja wiem ze to grzech ale jakos zawsze sie daje skusic, a potem cierpie :/

Gość gość
a czy mogłabyś dookreślić w kartach ten czas? X Nie wymyślę Co daty z głowy. Szczerze to myślę, że jednak ty się do niego odezwiesz i stąd będzie ten kontakt. usmiech.gifusmiech.gif x określiłaś w kartach jak długo nie mamy kontaktu więc myślałam że możesz też określić za jaki czas mógłby się odezwać.

Gość gość
określiłaś w kartach jak długo nie mamy kontaktu więc myślałam że możesz też określić za jaki czas mógłby się odezwać. X Niestety tak to nie działa. :) tym bardziej, że kladlam Ci już dwa razy karty na to samo pytanie, widać głównie Twoje uczucia i obawy. Mam chaos w kartach.

Gość gość
określiłaś w kartach jak długo nie mamy kontaktu więc myślałam że możesz też określić za jaki czas mógłby się odezwać. X Niestety tak to nie działa. usmiech.gif tym bardziej, że kladlam Ci już dwa razy karty na to samo pytanie, widać głównie Twoje uczucia i obawy. Mam chaos w kartach. x a mogłabyś sprawdzić czy on w ogóle mnie kocha? czy z jego strony to jednak nie jest miłość.

Gość gość
Zadałam Ci już pytanie, ale jeśli dasz radę odpowiedzieć to powiedz, czy wyjadę do pracy na wakacje? Klaudia 7 październik 94

Gość gość
Zadałam Ci już pytanie, ale jeśli dasz radę odpowiedzieć to powiedz, czy wyjadę do pracy na wakacje? Klaudia 7 październik 94 Paz pucharów + 3 mieczy Myślę, że tak, za 3 miesiące, jest taka szansa, dostaniesz zaproszenie, propozycje.

Gość gość
1:11 spróbuje za jakiś czas trochę dłuższy. Może jak opadna emocje :) :) pozdrawiam i życzę szczescia :)

Gość gość
Klaudia w lipcu, propozycja od mężczyzny. Chyba masz to już jakoś zaplanowane, bo całkiem dobrze się pokazało.

Gość gość
Proszę o pomoc. Mona 21 08 87. Cżyczę facet który był mną zauroczony 3 lata temu nadal coś czuje do mnie? Czy będzie próbował zabiegać? Pozdrawiam. Gdybym mogła liczyć na Wróżbe, będę wdzięczna.

Gość gość
Dzień dobry. Natalia, 14.07.1995. Czy będę miała drugie dziecko?

Gość gość
Czy mezczyzna z 79r mnie pocaluje i czy cos do mnie czuje.Pozdrawiam

Gość gość
Odpowiem w weekend. :)

Gość gość
Halo, Weekend mija... :)

Gość gość
Zapraszam chętnych do zadawania pytań :) :)

Gość gość
Mona, odpowiadam tylko na jedno pytanie. Czy on coś do Ciebie czuje? Wieża - tutaj nastąpiła jakaś gwałtowna zmiana w nim, w sytuacji. Jeśli do tej pory okazywał ci względy- teraz mu się odwidzi, bo np. odkocha się.

Gość gość
d******py .p l

Gość gość
Dzień dobry. Natalia, 14.07.1995. Czy będę miała drugie dziecko? Krolowa mieczy - nie w najbliższym czasie, jestes młoda, wszystko przed Toba, pozdrawiam :)

Gość gość
Roma 13.08.1968 Czy będę w związku?

Gość gość
Roma 13.08.1968 Czy będę w związku? 9 pucharów + Sąd Ostateczny p.o + As pucharow Nie widać związków na stałe, możesz poznawać wiele osób i spędzać miło czas, ale są to jedynie relacje bez zobowiązań. Sąd ostateczny i As pucharow mówi o tym, że jest szansa powrotu uczuć do kogoś z kim się rozwiodlas/rozstałas. Pozdrawiam

Gość gość
Sylwia 30 maj 1984 Czy pouklada mi sie w zyciu zawodowym?

Gość gość
Sylwia 30 maj 1984 Czy pouklada mi sie w zyciu zawodowym? X Zadaj bardziej konkretne pytanie, pytasz czy poukłada się w obecnej pracy?

Gość gość
Jadwiga20maj75 co przyniesie kwiecien-maj pod wzgedem poprawy finansów/pracy

Gość gość
Tu Sylwia tak czy nowa praca da mi satysfakcje