Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze za darmo z kart. Zapraszam

Polecane posty

Gość gość
13.02.74r Anna Dziekuje za wrozbe Z jednej strony staram sie zakonczyc relacje tak jak piszesz a z drugiej ze nie ufam ,ze jest uczucie z jego strony Jest to Macjej 07.09 1970 Czy o ta relacje chodzi? Dziekuje jeszcze raz

Gość gość
Czy będę szczęśliwsza z Grzegorz - 9 czerwca 1976 czy jednak z Marcin 28 stycznia 1974. Podaj swoją datę urodzenia Moja to 9.04.1075

Gość gość
Iwona 27.03.65 Czy znajdę w koncu faceta ,ktory się we mnie zakocha a ja w nim? Dziękuje z gory za wrózbe.

Gość gość
Paula 24.10.1986 Michał 26.03.1983 czy będziemy razem?

Gość gość
Jarek 20.07.82 Czy widać zmiany w moim życiu uczuciowym? Kiedy i gdzie (o ile to nastąpi) zakocham sie z wzajemnością?

Gość gość
Jarek 5 monet + 9 buław + 8 monet Masz szansę na zmianę swojej sytuacji w okresie od 5 do 8 miesięcy, ale będzie się to wiązało Twoim działaniem i wysiłkiem. Aktualnie bardziej skupiony jesteś na pracy. Możliwe, że jest przy Tobie jakaś zamknieta w sobie i skomplikowana uczuciowo kobieta, sytuacja wyglada na trochę nieprzewidywalną. W energii 5 denarów czujesz się bardzo, bardzo samotny, brakuje Ci osoby z którą chciałbyś mieć kontakt. 5 monet to rezygnacja w działaniu, często w słowach. Rezygnacja wynika tutaj z poczucia bezsilności. Z przekonania, że cokolwiek zrobisz, to i tak nie zmieni to sytuacji. Sytuacja może być na tyle skomplikowana, że nie wierzysz w to, że coś może się zmienić. Dlatego proszenie w 5 monet przypomina bezczynne załamanie. Czekasz bez działania. Masz nadzieję na jakąś cudowną odmianę. Najczęściej nic się jednak nie dzieje. Dlaczego? Zapętlenie się w takim poczuciu beznadziei i rezygnacji sprawia, że brakuje jakiejś siły sprawczej. Jeśli druga osoba również bezczynnie czeka – to można tak trwać bardzo długo.

Gość gość
Jadwiga numerologiczna 11 czy w czasie miesiąca zmienię pracę oraz czy finanse poprawa będzie

Gość gość
Paula 24.10.1986 Michał 26.03.1983 czy będziemy razem? 9 pucharow (-) + Slonce (-) + krolowa pucharow (-) + wieza. Paula moje karty wskazują, że z MIchałem jest szansa na romans, miłe spędzanie czasu we dwoje, ale związku z tego nie będzie. Podchodzisz zbyt emocjonalnie do tej relacji, on ją kontroluje, jest osobą dosyć poważną i zamknietą, możliwe, że macie kontakt głownie przez internet, jakiś odległościowy... problemy ze wspolnym zamieszkaniem...Wieża mowi o jakim naglym wydarzeniu, które wyprowadzi Cie z rownowagi...Nie widzę zwiazku....

Gość gość
Kobieta 13.08.68 W jakim czasie znajdę nowa pracę? Z góry dziękuję

Anna data urodzenia 10.06.1986 Czy uda się pogodzić z Antonim urodzonym 1.10.1972 czy nie bardzo uda się pogodzić?

Gość gość anulla
Ania 09 09 1979 Czy biznes ktory planuje ma szanse na sukces, co zrobic by tak bylo?

Gość gość
Jadwiga numerologiczna 11 czy w czasie miesiąca zmienię pracę oraz czy finanse poprawa będzie Smierc + 9 monet + 9 pucharów Jadwiga jesteś w fazie zmian własnie, mozliwe, że konczysz w zyciu jakis etap, zyczę Ci, aby te 9 pucharów wskazywało na czas rozpoczecia nowej pracy, ale do 9 miesiecy (9monet) powinnas miec juz nowa. Widać u Ciebie przepracowanie i nadmiar obowiazkow, duza odpowiedzialnosc na Twojej glowie. Zarobki poprawią się, ale dalej nie będziesz usatysfakcjonowana, nie dokonca będą Ci odpowiadać (6 pucharow + krolowa monet + 8 pucharow)

Gość gość
Jadwiga za 9 mcy dlugo za długo

Gość gość
Kobieta 13.08.68 W jakim czasie znajdę nowa pracę? Z góry dziękuję 6 pucharow + paz bulaw + 7 buław Narazie mocno pozostajesz w przeszłości, jeśli faktycznie zaczniesz szukać i podejdziesz do tematu odpowiednio masz szansę na zmianę w okresie nawet do 3 miesięcy, natomiast najblizszy czas będzie dla Ciebie trudny pod tym względem

Gość gość
Jadwiga za 9 mcy dlugo za długo ucielo mi wiadomosc :D 9 pucharow pokazuje 9 tygodni i tego Ci zycze :)

Gość gość
Teraz to widzę żarty z mojej osoby J

Gość gość
Anna data urodzenia 10.06.1986 Czy uda się pogodzić z Antonim urodzonym 1.10.1972 czy nie bardzo uda się pogodzić? Cesarzowa + 2 puchary (-) + as bulaw Nie byłoby z tym problemu, ale spotkanie wasze jest w jakis sposob utrudnione, sporo was dzieli, troche trzeba sobie wyjasnic, sa jakies sprawy z przeszlosci, ktore sie ciagna nierozwiazane. Zyczę powodzenia, karty są ok dla Was :)

Gość gość
Denny 1976.09 czy uda się bede mieć dom

Masz rację,dzięki za odpowiedź :) Nie wiesz może po jakim czasie uda mi się dokładnie z nim dogadać i czy on zrobi pierwszy krok czy to ja się do niego odezwę? Ile muszę odczekać? Pozdrawiam Anna

Gość gość
Czy biznes ktory planuje ma szanse na sukces, co zrobic by tak bylo? Glupiec + Kochankowie + *8 monet Karty mowią tak, widać wahanie i niezdecydowanie i mozliwy taki polowiczny sukces, ale zdecydowanie na plus. Karty wskazują, że w temacie, w ktory chcesz podjac brakuje Ci wiedzy, jest to dla Ciebie cos zupelnie nowego, rzucenie sie na gleboka wode, powinnas zdobyc wieksza wiedze w tym temacie. Bardzo na plus jest Twoje podejscie do pracy, systematycznosc, odpowiedzialnosc i pracowitosc. Jak się za coś wezmiesz to z ogromną energia i zapalem dzialasz i dzieki Twojemu zaangazowaniu to przedsiewziecie ma szanse na sukces. Ale zwroc uwage na uregulowanie spraw urzedowych, bo tutaj beda problemy i to sie przeciagnie w czasie wszystko...musisz zwrocic sie ku znajomym osobom

Gość gość anulla
Dziekuje, Anna

Gość gość
Denny 1976.09 czy uda się bede mieć dom Nie bardzo rozumiem to pytanie, czy kupisz ? o co pytasz? krolowa monet + Pustelnik + Wieza Karty wskazuja na zatrzymanie i przeszkody, możliwe, że przez kobiete. Bedziesz pozostawal w miejscu z przeszlosci

Gość gość
Hanka 30.06.1973 proszę o pomoc co z moim zwierzakiem? Jakie perspektywy mam na najbliższe 6 m-c w życiu prywatnym i zawodowym? Z góry dziękuję.

Gość gość
Hanka 30.06.1973 proszę o pomoc co z moim zwierzakiem? Jakie perspektywy mam na najbliższe 6 m-c w życiu prywatnym i zawodowym? Z góry dziękuję. nie klade ogolnych rozkladow, tylko konkretne pytania.

Gość gość
ok Hanna wyjelam dla Ciebie jedna kartę na ogólne perspektywy zawodowe i uczuciowe. 6 pucharow 6 kielichów przeważnie oznacza miłe wspomnienia, które sprawiają, że stajemy się sentymentalni. Patrzymy na przeszłość przez „różowe okulary” i często tęsknimy za tym co było, za kimś kto był. 6 kielichów w pracy może mówić o idealizowaniu swojej pracy, podchodzeniu do niej w sposób uczuciowy, emocjonalny. I w zależności od tego jaki zawód wykonujemy- 6 kielichów może przynieść nam tutaj pozytywne, lub negatywne rezultaty. W zawodach wymagających kreatywności, wyobraźni, posługiwania się sercem i odczuciami- będzie dobrze. Natomiast tam gdzie wymagane jest podejście rozumu, analizowanie i skupienie się na teraźniejszości- może powodować chaos. Możemy niespodziewanie spotkać osobę, której dawno nie widzieliśmy. 6 kielichów często sięga aż do czasów dzieciństwa więc czasami może być trudno kogoś poznać. Jednak jeśli z tą osobą łączyła nas więź to jakoś tak się zawsze składa, że rozpoznajemy się nawet po wielu latach. Co prowadzi do prostego wniosku, że jeśli ludzi połączyła jakaś więź to trudno ją zerwać i często ciągnie się za nami jak ogon przez całe życie.

Gość gość
Czy Twoj zwierzak się zgubił?

Gość gość
Mika 12.01.94 czy wrócimy do siebie z byłym partnerem? Był moją pierwszą i największą miłością.on. P 26.08.89

Gość gość
Mika 12.01.94 czy wrócimy do siebie z byłym partnerem? Był moją pierwszą i największą miłością.on. P 26.08.89 Szczerze powiedziawszy to jest na to szansa 4 puchary + paz buław + rycerz mieczy (-) - sytuacja u was uczuciowa jest całkiem stabilna, jeśli podjełabyś działanie jest szansa...na odwrocenie niekorzystnej sytuacji miedzy wami.. Dalej są uczucia z jego strony do Ciebie, jesteś dla niego idealną partnerką, łączy was przyjaźń...naprawde dobre karty życzę Ci powodzenia i spełnienia...on moze byc jakis taki oschly uczuciowo...jest jakies niezdecydowanie jednej ze stron...ale generalnie nienajgorzej...

Gość gość
Cecylia zoodiajalny byk czy bede jeszcze szczęśliwa

Gość gość
Cecylia zoodiakalny byk czy bede jeszcze szczęśliwa