Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miasto Opole woj Opolskie

Czy w waszym mieście jest ogród zoologiczny w wielu nie ma...

Polecane posty

W moim mieście wojewódzkim tj w Opolu jest ogród zoologiczny jak widać w moim awatarze a w 3 razy większym Lublinie i Białymstoku 4 razy większym Szczecinie ani w Gdyni ani w 2 razy większej od Opola Częstochowie Radomiu Kielcach nieco większej Bielsko Białej, Rzeszowie Olsztynie Katowicach w mieście wielkości Opola tj wałbrzychu zielonej górze Gorzowie Wielkopolskim Płocku Elblągu Sosnowcu itd nie ma ogrodu zoologicznego więc pytam czy w waszym mieście jest ogród zoologiczny?

Gość gość
kiedy wreszcie pojmiesz, że nikogo nie obchodzi ta opolska prowincjonalna dziura?

12:04 Opole to prowincjonalna dziura tak to czemu Opole jest miastem wojewódzkim tj jest stolicą województwa Opolskiego? ? To czemu Opole ma ogród zoologiczny a te powyższe Miasta nie? To czemu w Opolu odbyły się pierwsze w Polsce Klubowe Mistrzostwa Świata w siatkówce z Opola i były transmitowane w TV na Polsat sport w grudniu i czemu w Opolu jest uniwersytet a w 2 razy większej Częstochowie Bielsko Białej czy w miastach wielkości Opola jak Elbląg Gorzów Wielkopolski wałbrzych nie ma uniwersytetu? I czemu skoro Opole to dziura jest w Opolu park naukowo technologiczny Centrum Wystawienniczo - Kongresowe? I co dalej twierdzisz że Opole to dziura? A byłeś kiedyś w Opolu? Nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie i jeszcze raz NIE!!?

Gość gość
kurna, zdebilały ułomie, byłem w tym twoim opolu dwukrotnie i powtarzam TO JEST DZIURA. tak samo jak dziurą jest wałbrzych, piła, legnica, słupsk, kielce itp. itd. koniec kropka

12:12 nigdy nie byłeś w Opolu gdybyś był w Opolu to nie twierdził byś że Opole to dziura nie odważył byś się nazwać Opole dziurą ps jeśli byłeś w Opolu dwukrotnie to mnie k***a rozśmieszasz bo myślisz że Opole to dziura będąc w nim dwa razy więc goofno wiesz o Opolu i nie znasz wcale w Opolu więc masz poniżej zera procent racji będąc dwa razy nigdy żadnego miasta nie poznasz więc zamknij ryj bo Opole to nie jest dziura ani zadoopie i o Opolu możesz sobie pomarzyć

Akurat ja w ciągu jednego miesiąca jestem więcej razy w Opolu niż ty w całym swoim życiu byłeś w Opolu Legnicy wałbrzychu Tarnowie razem wziętych ja od dziecka jeżdżę do Opola byłem w Opolu setki razy więc to ja mam rację pisząc że Opole to nie dziura ani zadoopie będąc dwa razy w Opolu nic o tym mieście nie wiesz więc zamknij ryj i nie znasz miasta

Gość gość
Małpy mata w Łopolu?

I sam jesteś zdebilałym ułomem ps Kielce nigdy nie były dziurą bo mają największy amfiteatr w Polsce i Kielce mają największą galerie handlową w Polsce to jest galerie Echo mającą 300 sklepów kino fitness itd w żadnym innym mieście nawet w Warszawie nie ma takiej ogromnej galerii handlowej więc dalej twierdzisz że to dziura?

Gość gość
No u nos we wiosce małp ni momy łale to dużo wiocha jezd, cywilidzowona ni jokieś zod***e we dziczy jokiejś :P

Gość gość
kałbuc ty naprawdę jesteś taki głupi czy tylko się zgrywasz od kilku lat?

Gość gość
Napisać to co napisałeś??? I pytasz się czemu...

Gość gość
przecież to debil/kretyn/niedorozwój/czub/świr/wariat

Gość gość
on cały czas "od dziecka" :D :D :D jesteś durniem a opole to JEST dziura

Gość gość
dziura w choooy :D