Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam depresyjne dni to facet sie ode mnie odsuwa

Polecane posty

Gość gość
09:34- czytaj temat ze zrozumieniem zanim się wypowiesz na jakiś temat ;)

Gość gość
Faceci NIENAWIDZĄ narzekania

Gość gość
Lekarz nie przepisze ci ciezkich psychotropow to co zapisal twojje mamie mozna zazywac doraznie ale nie caly czas, bo te leki uzalezniaja I odurzaja. Sa teraz nowej generacji leki ktorych skutkow ubocznych nie odczuwa sie wcale tzw neuroleptyki. Tylko znajdz dobrego psgychiatre I nie daj sobie wcisnac silnych lekow bo moim zdaniem takich nie potrzevujesz.. Co do twojego faceta to za przeprosze n ien p***a nie facet, skoro nie masz wsparcie u niego ja bym na twoim miejsch tak samo odsunela sie od niego a na pewno rozwazyla zerwanie . A te opinie ze nie jest wrozka itd, gdyby go ro interesowalo I by sie o ciebie martwil zapytalby cie o co chodzi a nie odsuwal sie. Ciekawe gdyby on mial prpblemu ktos by mu umarl stracilby prace zdrowie a ty oczekiwalabys by byl wesoly , bo to zaburza twoj nastroj. Twoj facet to egoista I radze ci odsun sie od niego, staniesz niedligo na nogi to zobaczysz wszytsko w innej perspektywie, powodzenia.

Gość gość
Twoja jaźń woła o przebudzenie.

Gość gość
12:25- wiem, ja rozwazam rozstanie i jesli nic sie nie zmieni to bede musiala sie na to zdecydowac :( Najgorsze, ze ciagle czuje stres, ciezko mi to opanowac