Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka Polka1

Już mam dosyć słuchania newsów o rencie i odszkodowaniu dla Komendy!

Polecane posty

Gość gość
Autorko a ty tak ciężko pracujesz, takie wysokie podatki płacisz, a od kilku godzin męczysz klawiaturę nie zostawiając bez odpowiedzi zadnego postu.Gdzie ty pracujesz. że masz tyle czasu? Jako cieć, czy obsługujesz miejskie wc? Coś jest nie tak z tobą dziewczyno, bo jeśli pieniądze dla obcego człowieka( przypominam, że jeszcze ich nie dostał póki co, a ty juz byś mu oczy za nie wydrapała) ujawniają w tobie takie stany zidiocenia, to nie jest to normalne.

Gość gość
Pracuję z domu na kompie i mam podzielną uwagę żeby odpisywać.

Gość gość
gość dziś Autorko a dlaczgo twoja matka nie wynajęła adwokata, aby dowalił twojemu ojcu alimenty Miała adwokata i alimenty tez sąd zasadził, ale ojciec zwolnił sie oficjalnie z pracy aby wykazywać brak dochodów. To było w latach 90 przy dużym bezrobociu, szef mu podpisał zwolnienie, ze niby nie ma dla niego pracy. W rzeczywistości pracował u niego na czarno. Stary numer tatusiów alimenciarzy. xxxxx Wszystko można udowodnić, twoja matka się nie postarała. Mogła dostać kasę, a nie potrafiła tego załatwic, to z jakiej racji miała coś dostać od państwa. Nikt jej nie kazał rodzić jak nie miała z czego dzieciaka utrzymać. Poza tym nie sądzę aby te alimenty tak bardzo poprawiły wówczas twój byt. Może jadłabyś co najwyżej chleb z mortadelą zamiast z masłem. Niezaradna twoja matka była, taka prawda

Gość gość
"gość dziś a wy jeszcze po nim jedziecie ? xx jesteś pusta jak bęben, zacytuj gdzie ktoś po nim jechał!!! nikt tu po nim nie jedzie, ani nie kwestionuje odszkodowania!!! tylko nie zgadzamy sie, aby dostał je z naszych podatków!!!" Ale dostanie im wcześniej sie z tym pogodzisz tym lepiej dla twojej psychiki.

Gość gość
ty juz byś mu oczy za nie wydrapała xx haha ciekawe, gdzie ja coś na niego pisałam? a stany zidiocenia to chyba o sobie piszesz, że wyciągasz takie dziwne wnioski?

Gość gość
15:58 raczej z szaleta miejskiego, pani klozetowa.

Gość gość
gość 16:01 ty się jeszcze pytasz? choc nie jestem autorką tamtego posta to ci odpowiem. Z każdego twojego postu bije zazdrość o tą kasę

Gość gość
Nikt jej nie kazał rodzić jak nie miała z czego dzieciaka utrzymać. xx a nie przyszło ci do gowy, ze sytuacja może sie zmienić, mało tu postów od dziewczyn z małymi dziećmi, które miały kase i dobrą sytuację a nagle nie mają, bo coś sie stało, strata pracy, choroba etc. Twoja matka pewnie też by cię nie rodziła jakby wiedziała, że taka nieudana będziesz :) jakby człowiek wiedział, ze się przewróci, to by sie położył ;)

Gość gość
Sądy nie są prywatne. Sędzia nie jest prywatny, stosuje się do przepisów, które obowiązują w danym panstwie. Sędzia Nie wyraża swojego zdania, tylko stosuje się do przepisów danego państwa. Po to są ustawy, po to są kodeksy,paragrafu. Dlatego odszkodowanie zapłac***anstwo. Możecie się bulwersowac dalej.

Gość gość
gość dziś "Ja nie widzę u autorki takich postow"-to ja akurat pisałam, zdaje sie że chodzi o 1 post z pierwszej strony, ja tam wyzwisk nie widze, ps nie jestem Autorką. vvvvvv Autoreczko, jesteś głupsza niż ustawa przewiduje.

Gość gość
Z każdego twojego postu bije zazdrość o tą kasę xx no i co że jestem zazdrosna o kase, tak jestem. Bo też bym chciała coś dostać za darmo, a nigdy nie dostałam. Wszyscy są tu o coś zazdrośni, vide posty o zarobkach mężów, czy koleżankach żyjących z zasiłków. Nawet wczoraj ktoś tu pisał że sasiadka dostaje z mopsu 8,5 tys i wszystkie aż sie poplułyście z zazdrości.

Gość gość
sasiadka dostaje z mopsu 8,5 tys i wszystkie aż sie poplułyście z zazdrości. Ziałyście jadem o parę tys., a tu nagle 18 baniek nie zazdrościcie, ciekawe...

Gość gość
gość dziś Nikt jej nie kazał rodzić jak nie miała z czego dzieciaka utrzymać. xx a nie przyszło ci do gowy, ze sytuacja może sie zmienić, mało tu postów od dziewczyn z małymi dziećmi, które miały kase i dobrą sytuację a nagle nie mają, bo coś sie stało, strata pracy, choroba etc. Twoja matka pewnie też by cię nie rodziła jakby wiedziała, że taka nieudana będziesz usmiech.gif jakby człowiek wiedział, ze się przewróci, to by sie położył ooooooooooo Nie pompuj się tak, miałaś matkę myślącą narządem między nogami, zamiast głową. Ot, cała tajemnica twojej biedy w dzieciństwie. Od państwa sie odwal, bo nie ono cię wydało na świat i skazało na ubóstwo. Koniec tematu.

Gość gość
Hipokrytki. Nie zazdroszczą odszkodowania. Jestem na 100% pewna, że jak Komenda dostanie odszkodowanie, to się ustawi do niego kolejka adoratorek, samotnych matek po przejściach etc żeby go oskubać :) daje sobie obie ręce obciąć, baa, do paki zamknąć, ze tak będzie :D

Gość gość
Twoja matka pewnie też by cię nie rodziła jakby wiedziała, że taka nieudana będziesz usmiech 10/10 chociaż ona chyba spieprzyła matce z wiadra po aborcji, dlatego jest taka zy****a :D

Gość gość
16:06 robisz postępy, w końcu się przyznałaś. Tak trudno było?

Gość kalinkaaaaaaaaaaa
gość dziś Nie wszystko w życiu da sie przeliczyć na pieniądze . Nawet jak on dostanie duzo kasy to chciałabyś być na jego miejscu ? Cala młodość przesiedzieć w wiezieniu?

Gość gość
16.07 Bo akurat jemu się należy, jak psu buda. Nie ma czego zazdrościc, bo to co przeszedł, to piekło na ziemi. Nawet i 20 baniek się należy. Sprawa się zaczęła jak miał 20 lat, wyszedł jako 42 letni mężczyzna, do obcego dla niego świata. Należy się ku i koniec kropka. Zamieniła byś się z nim, żeby wtedy nie zazdrościc,? Zamieniła byś się??? Oddała byś tyle lat swojej młodości, najlepszych lat życia, za nic?

Gość gość
miałaś matkę myślącą narządem między nogami, zamiast głową. Ot, cała tajemnica twojej biedy w dzieciństwie xx o prosze, polska hipokryzja, tatuś jak zwykle niewinny i nie musipłacić alimentów :) zawsze winna matka

Gość gość
gość dziś Twoja matka pewnie też by cię nie rodziła jakby wiedziała, że taka nieudana będziesz usmiech 10/10 chociaż ona chyba spieprzyła matce z wiadra po aborcji, dlatego jest taka zy****a smiech.gif xxxxxxxxxxxx Może jestem nieudana, może spieprzyłam z wiadra, kto wie...Jedno jest pewne, nie zazdroszczę temu chłopakowi ani złotówki, którą dostanie, w odróżnieniu do ciebie autorko. Mam propozycję, idź do niego i jego rodziców i powiedz im dlaczego Tomek nie ma honoru okradając państwo, no i przede wszystkim kradnąc te twoje całe 32 % . Pójdziesz? Może wybijesz mu to z głowy i będziesz mogła odetchnąć z ulgą. Chociaż chyba nie do końca, bo jeszcze zostanie ci walka z domami dziecka, 500 plus, zasiłkami z mopsu itd.....cholera wychodzi na to, ze jeszcze kupa roboty przed tobą.

Gość gość
Skomlesz o to swoje dzieciństwo. Wszyscy winni, państwo winne, tylko twoi rodzice temu nie winni? Zazdrościsz niby tego odszkodowania. Ciekawe jak byś skomlala na jego miejscu, po 18 latach wyjetych z zycia!!!!!!!

Gość kalinkaaaaaaaaaaa
Jak trzeba mieć smutne życie zeby zazdrościć temu chłopakowi "takich " pieniędzy :( Przecież to jest krzywda na cale życie .

Gość gość
Dobrze podsumowała autorkę osoba z 15 32. Cała prawda

Gość gość
gość dziś miałaś matkę myślącą narządem między nogami, zamiast głową. Ot, cała tajemnica twojej biedy w dzieciństwie xx o prosze, polska hipokryzja, tatuś jak zwykle niewinny i nie musipłacić alimentów usmiech.gif zawsze winna matka ccccccccccccccc Gdzie napisałam, ze ojciec niewinny? Mata wiedziała, ze pracuje na czarno, to trzeba było go bardziej przycisnąć i pozbierać dowody, a wtedy nie byłoby zmiłuj i płaciłby alimenty. Odpuściła, jej sprawa ale niech nie jęczy. Co do seksu, to niestety ale gdybym była biedna i nie stać by mnie było na dziecko, a facet nie miałby gumy, to sorry ale z seksu nici, nie ryzykowałabym

Gość gość
Co za tępe babska tutaj siedzą... Trudno mi uwierzyć, że osoba, która przekracza drugi próg podatkowy ma takie luki w elementarnej wiedzy. Komuś się chyba strasznie nudzi w domu i wymyśla kłamstwa. Dla waszej informacji: sądy nie są instytucjami prywatnymi, tylko PAŃSTWOWYMI. Ludzie zatrudnieni w sądach są opłacani z publicznych pieniędzy, dlatego też osoba niesłusznie skazana ma prawo domagać się odszkodwania od państwa, a nie od konkretnego sędzi. Tak samo jak ludzie pozywają za bład w sztuce lekarskiej całe szpitale, a nie konkretnych lekarzy. Odszkodowanie należy się od Państwa. Dopiero kiedy wina konkretnej osoby zostanie udowodniona za złe wykonywanie zawodu, to osoba ta ponosi konsekwencje w postaci zwolnienia dyscyplinarnego i często zakazu wykonywania zawodu. Takie jest prawo, uczymy się o tym na WOS-ie w gimnazjum ;) niby takie wykształcone jesteście, a nie macie podstawowej wiedzy :O A jak coś się nie podoba to wypad do innego kraju, gdzie prawo jest inne.

Gość gość
dobry sposob zeby zarobic na mieszkanie. Za niewinnosc 15 lat i odszkodowanie potem. a kredyt np 30 lat i harowa

Gość gość
17:34 to się zgłoś do więzienia debilko

Gość gość
No harówa harówa jak się uczyć nie chciało :D

Gość gość
Juz podobno nawiązał jakas relacje z mieszkajaca niedaleko kobietą Narazie sie poznaja,zaczynaja spotykac... I bardzo dobrze,niech ten chlopak zacznie wreszcie żyć

Gość gość
Hipokrytki. Nie zazdroszczą odszkodowania. Jestem na 100% pewna, że jak Komenda dostanie odszkodowanie, to się ustawi do niego kolejka adoratorek, samotnych matek po przejściach etc żeby go oskubać usmiech.gif daje sobie obie ręce obciąć, baa, do paki zamknąć, ze tak będzie smiech.gif 10/10