Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka Polka1

Już mam dosyć słuchania newsów o rencie i odszkodowaniu dla Komendy!

Polecane posty

Gość gość
gość dziś To nie wina państwa, ze miałaś durnych rodziców. Byli obydwoje niewydolni i państwa do tego nie mieszaj, tylko podziękuj rodzicom za spaprane dzieciństwo. xx ty jesteś jakas psychiczna!!! a co to ja byłam gorszym dzieckiem niż takie np. z domu dziecka, na które państwo przeznacza kilka tys. miesięcznie-wiem, bo kolegowałam sie z dziewczyną stamtąd i miała wszystko lepsze ode mnie. Na takie dziecko miało państwo kase, na mnie nie. xxxxxxxxxxxxx Ale o nią nie miał kto zadbać, bo rodziców brak. Ty zdaje się swoich miałaś? Psychiczna to twoja matka, że puściła się z byle kim bez zabezpieczenia i urodziła cię mając pusto w kieszeni. Do niej pretensje, a nie do państwa, idiotko skretyniała.

Gość gość
Sądy to nie jest prywatna instytucja xx Ale pracują tam osoby fizyczne!!! Tak sie niby wzorują na USA jaki to cudowny kraj wiec czemu nie wprowadzą ich zasady, ze za błędny wyrok czy błąd w leczeniu płaci sędzia czy lekarz z własnej kasy a nie państwo do chole/ry???

Gość gość
gość dziś 15:11 to po chooy blokujesz miejsce na nfz? xx bo zamierzam skorzystać jak się w końcu doczekam, a ty po chooy blokujesz miejsce, wypisz sie z przychodni rejonowej, skoro i tak chodzisz wszędzie prywatnie vvv Napisałam gdzieś, ze chodzę prywatnie? Wskaż mi to, czekam.

Gość gość
Ale o nią nie miał kto zadbać, bo rodziców brak. xx miała rodziców i jeździła do nich na weekendy, zdebilała kretynko! Twoja matka sooka chyba ci na łeb usiadła po tym jak cie wy/s/rała, dlatego jesteś taka szurnięta i psychiczna! karma wraca blerwo!

Gość gość
to kiedy ostatnio byłaś w swojej przychodni rejonowej np u dentysty czy u rodzinnego? no sama sobie odpowiedz? nie chodzisz, a nfz płaci im za ciebie CO MIESIĄC i przez to nie mogą zapisać innej BARDZIEJ POTRZEBUJĄCEJ osoby! wiesz w ogóle co to jest stawka kapitacyjna???

Gość gość
za szkołę swoich gówniaków też płaćcie z własnej kieszeni. Choroba ? bulicie z własnej kieszeni kilkadziesiąt tysięcy bo to nie wina społeczeństwa, że chorujecie. Jeżeli przydarzy wam się wypadek który uniemożliwi wam pracę to niech rente wam wypłaca ten kto zawinił.. Oczywiście emerytura też wam się nie należy bo to nie wina podatników, że nie możecie pracować... Pójdźcie kobiety po rozum do głowy, bo to mi wygląda na odpieluchowe zapalenie mózgu XX SAMA MASZ ZAPALENIE MÓZGU, NIE ROZRÓŻNIASZ, ŻE TO NIE SPOŁECZEŃSTWO MI FUNDUJE SZKOŁE, LECZENIE CZY EMERYTURĘ, TYLKO JA SAMA SOBIE TO OPŁACAM W POSTACI PODATKÓW I SKŁADEK. nIKT MI ŁASKI NIE ROBI! NIECH ZLIKWIDUJĄ PODATKI, SPRYWATYZUJĄ WSZYSTKO I KAŻDY BEDZIE KORZYSTAŁ Z TEGO CO OPŁACA. BO JAK NA RAZIE TO WIĘCEJ WPŁACIŁAM DO WORA I MÓJ MĄŻ TEŻ NIŻ Z NIEGO WYCIAGNĘLIŚMY!!!!

Gość gość
15:30 To po co tu siedzisz jak tak źle?

Gość gość
No i wszystko jasne. Autorka to osoba do przymusowego przeleczenia psychologicznego. Jej krzywdy związane z beznadziejnym dzieciństwem wloką się za nią do dziś, choć już dawno powinna była zasiąść na kozetce i wygęgać co jej leży na wątrobie. Teraz kłują ją w oczy wszyscy, którzy dostają coś, według niej "za darmo". Koleżanka z domu dziecka - bo dostawała "za darmo" kilka tys miesięcznie. Spytałaś jej, czy przypadkiem nie wolałaby rodziców, nawet biednych, niż tę kasę? Tomek Komenda - bo "za darmo" dostanie odszkodowanie i rentę. Jego tez nie spytałaś, czy nie wolałby pracować nawet za najniższą, niż wtedy trafić za kratki? Wylecz się dziewczyno, bo jestes tak zgorzkniała z nienawiści, że chyba bałabym się ciebie mijać na ulicy. Nigdy nie wiadomo co takiej do łba strzeli. I pomyśleć, że to przez pieniądze człowiek może mieć tak zryty beret

Gość gość
gość dziś Ale o nią nie miał kto zadbać, bo rodziców brak. xx miała rodziców i jeździła do nich na weekendy, zdebilała kretynko! Twoja matka sooka chyba ci na łeb usiadła po tym jak cie wy/s/rała, dlatego jesteś taka szurnięta i psychiczna! karma wraca blerwo! vvv Jaka karma? Pedigree, whiskas? Jeśli jednak wraca, to uważaj:D

Gość gość
15:32 popieram w 100% !!!

Gość gość
15:27 U dentysty w marcu, u rodzinnego wczoraj.

Gość gość
ty ostatnia, sama masz zryty beret. czytaj najpierw ze zrozumieniem, bo wyciąganie wniosków ci nie wychodzi.

Gość gość
15:25 wychodzi mi perfekcyjnie:D

Gość gość
ale przecież na kafe same korpobiurwy a wśród nich jest mnóstwo takich, co nie chodzą w ogóle do przychodni i blokują miejsce, a sami chodzą do luxmedów i innych pakietów. chodzi mi o takie osoby, co nawet nie wiedzą, do której przychodni należą, a kasa na nie leci z nfz chociaż nie korzystają. a tu się czepiły 1 osoby że jest w kolejce.

Gość gość
perfekcyjnie to ci wychodzi obrażanie innych i ubliżanie :) możesz być z siebie dumna :)

Gość gość
Jak boga kocham autorka to chyba dopiero co z jakiegoś rynsztoka wylazła. No słownictwo jak spod monopolowego

Gość gość
brakuje argumentów to zaczyna się czepianie o słownictwo. ja nie widzę u autorki takich postow, to raczej wszystkim znana pani kwadratowy nawias zwolenniczka teściowych to przylazła i zajechało szambem

Gość gość
gość dziś perfekcyjnie to ci wychodzi obrażanie innych i ubliżanie usmiech.gif możesz być z siebie dumna usmiech.gif oooo Całe szczęście, ze ty nie obrażasz i ubliżasz, ufffff..... kamień z serca.

Gość gość
gość dziś brakuje argumentów to zaczyna się czepianie o słownictwo. ja nie widzę u autorki takich postow, to raczej wszystkim znana pani kwadratowy nawias zwolenniczka teściowych to przylazła i zajechało szambem XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Autorko skończ się kompromitować.

Gość gość
15:42 OOO WRESZCIE SIE UJAWNIŁA :)

Gość gość
gość dziś ale przecież na kafe same korpobiurwy a wśród nich jest mnóstwo takich, co nie chodzą w ogóle do przychodni i blokują miejsce, a sami chodzą do luxmedów i innych pakietów. chodzi mi o takie osoby, co nawet nie wiedzą, do której przychodni należą, a kasa na nie leci z nfz chociaż nie korzystają. a tu się czepiły 1 osoby że jest w kolejce. I ty w te luxmedy wierzysz? buahahaaaa jesteś głupsza niż myślałam

Gość gość
15:44 śnij dalej

Gość gość
15:42 hahha jaki bulwers że ktoś ja zdemaskował :)

Gość gość
Ale z was wredne suki. Wsadzili faceta za niewinność . Stracił najlepsze lata w życiu a wy jeszcze po nim jedziecie ? Odszkodowanie nalezy mu sie jak psu buda.

Gość gość
Autorko a dlaczgo twoja matka nie wynajęła adwokata, aby dowalił twojemu ojcu alimenty

Gość gość
15: 45 o co ci chodzi? Mam w pracy koleżankę 81 rocznik, ostatni raz była u lekarza w przychodni jako nastolatka, odkąd pracuje chodzi tylko prywatnie do lekarzy z luxmedu i nawet nie pamięta gdzie jest zadeklarowana na NFZ.

Gość gość
gość dziś 15:42 hahha jaki bulwers że ktoś ja zdemaskował usmiech.gif xxxxxxxxxx Jakie zdemaskowanie? Skretyniałas do reszty? Chodzi mi o twoje zdanie "brakuje argumentów to zaczyna się czepianie o słownictwo. ja nie widzę u autorki takich postow". Po co piszesz " ja nie widzę u autorki" skoro to ty jesteś tą autorką. Jesteś tak głupia, ze nawet nie wychodzi ci obrona samej siebie. Psycholog na już!

Gość gość
a wy jeszcze po nim jedziecie ? xx jesteś pusta jak bęben, zacytuj gdzie ktoś po nim jechał!!! nikt tu po nim nie jedzie, ani nie kwestionuje odszkodowania!!! tylko nie zgadzamy sie, aby dostał je z naszych podatków!!!

Gość gość
"Ja nie widzę u autorki takich postow"-to ja akurat pisałam, zdaje sie że chodzi o 1 post z pierwszej strony, ja tam wyzwisk nie widze, ps nie jestem Autorką.

Gość gość
Autorko a dlaczgo twoja matka nie wynajęła adwokata, aby dowalił twojemu ojcu alimenty Miała adwokata i alimenty tez sąd zasadził, ale ojciec zwolnił sie oficjalnie z pracy aby wykazywać brak dochodów. To było w latach 90 przy dużym bezrobociu, szef mu podpisał zwolnienie, ze niby nie ma dla niego pracy. W rzeczywistości pracował u niego na czarno. Stary numer tatusiów alimenciarzy.