Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka Polka1

Już mam dosyć słuchania newsów o rencie i odszkodowaniu dla Komendy!

Polecane posty

Gość gość
Nikt tej żonie nie zabraniał iść do pracy i rozwijać kariery zawodowej, prawda? A temu chłopakowi zabroniono. xx a może mąż jej zabraniał. A może tesciowa? Były tematy tutaj od takich żon, gdzie maż pobił szefa jak poszła do pracy wbrew jego woli, albo żądał rozwodu i chciał dzieci zabierać. Był temat jak teściowa wieziła synową a jak poszła do pracy to wmówiła synowi, że tam się puszcza.

Gość gość
12:23 czyli chora z nienawiści autorko, a nie boli cię to, ze rocznie miliony idą na 500 plus z kieszeni podatników?

Gość gość
12:26, kuźwa idiotko, jak teściowa więzi synową (co to za kretyński przykład??) to się idzie na policję. Jak mąż zabrania żonie pracować to się można rozwieść. Poza tym widziały gały co brały i można było nie brać ślubu z facetem, który potem zabrania pracować. A ten chłopak to jakie miał wyjście? Pójść na policję czy do prokuratury poskarżyć się, że go uwięzili? Ja pierdzielę, że takie idiotki chodzą po świecie. Ale spoko, może jutro ciebie ktoś niesłusznie oskarży o zabójstwo i pójdziesz siedzieć na 25 lat. Fajnie będzie, nie?

Gość gość
ty szloro od kaftanu sama sobie załóż na łeb. Miałam cc a ty mi zazdrościsz, bo masz rozwaloną picze, postaraj się, może załatwisz sobie rentę na nietrzymanie moczu i wypadanie macicy na starość. Życzę ci wszystkiego najgorszego, podła blerwo!

Gość gość
gość dziś gdzie on po 18 latach odizolowania od świata ma znaleźć pracę? Ma iść rowy kopać? xx niech robi to samo co by robił jakby go nie zamknęli? trafił do wiezienia w wieku kiedy ludzie juz są po studiach i pracują, więc niech wróci do wyuczonego zawodu usmiech.gif VVVVVVVVVVVV Tępaki, aby sie wypowiadać, wypadałoby znać szczegóły. Gdy to wszystko sie zaczęło, on miał 20 lat, sprawa się ciągła 3 lata i do więzienia trafił gdy miał 23, więc kiedy miał zdobyć wykształcenie?

Gość gość
12:23 juz ci wierze ze nie miałabyś honoru brać kasy od podatników. .....po 18 latach zmarnowany latach miałabyś głęboko w d u p i e podatników i całe społeczeństwo. I tak jak ktoś pisał rodziny ofiar Smoleńskich j nie miały oporów zeby wziąć kasę a sam wsiedli do samolotu nikt ich nie zmusił a on sam się do więzienia nie pchal

Gość gość
Jakby był taki biedny i pokrzywdzony toby nie latał po telewizji i mediach udzielać płatnych wywiadów, tylko leżał w lóżku z depresją. Niech idzie do pracy a nie czeka na renty i odszkodowania :)

Gość gość
gość dziś ty szloro od kaftanu sama sobie załóż na łeb. Miałam cc a ty mi zazdrościsz, bo masz rozwaloną picze, postaraj się, może załatwisz sobie rentę na nietrzymanie moczu i wypadanie macicy na starość. Życzę ci wszystkiego najgorszego, podła blerwo! vvvvvvvvv Uspokój się , poproś o silniejsze leki, lub o poluzowanie kaftanu. Miałam cc na nfz, nic mi nie wypada, mocz jeszcze trzymam, ale miło, ze na swój sposób sie martwisz o mnie.

Gość gość
12.33 Bardzo dobrze, że udziela wywiadów. Niech mówi, co go spotkało, jaka krzywda. Może następnym razem sędziowie i prokuratorzy się zastanowić nad kolejną podobna sprawa, gdy brak dowodów. I nie wsadzia do więzienia następnego niewinnego, byle by tylko kogoś obciążyć i szybko zamknąć sprawę, bo przecież maja sprawcę.

Gość gość
I juz wychodzi całe kasę wspominanie 500+i zazdrość bo autorka miała cc......facetowi należy się odszkodowanie a osoby które badałyta sprawę powinny być odsunięte od zawodu i płacić mu co miesiąc pokaźną sumę tak żeby odczuły to na swoim życiu

Gość gość
gość dziś Jakby był taki biedny i pokrzywdzony toby nie latał po telewizji i mediach udzielać płatnych wywiadów, tylko leżał w lóżku z depresją. Niech idzie do pracy a nie czeka na renty i odszkodowania usmiech.gif ooo Jakbys nie wiedziała, to ma depresję i jest pod opieką psychologa. Pierwsze dni to była euforia, radość, powrót do domu, emocje niewyobrażalne i wtedy właśnie były te wywiady. Po 2 tygodniach dopadła go rzeczywistość, a właściwie to, ze kompletnie wszystko jest dla niego nowe, obce i depresja gotowa. Jakoś teraz go nie widać, więc chyba jednak musisz uwierzyć, ze leży w łózku i żadne wywiady nie są mu w głowie.

Gość gość
Kobitki po co się tak spinac wiecie ile kasy zad wydaje na nagrody dla siebie ,przeloty samolotami Rydzyka a tu facet siedział nie winnie a wy macie ból d**y.....wyluzuj cie jest piękna pogoda wyjdzie z dziećmi na spacer

Gość gość
autorko jestes chora psychicznie, zycze ci aby taka historia przytrafila sie twojemu synowi, ciekawe co bya wtedy spiewala.

Gość gość
Nie wiedziała, że kobiety są wiatropylne.

Gość gość
należy mu się odszkodowanie takie by był ustawiony do końca życia. bo oni mu już życie zmarnowali to teraz niech płacą.

Gość gość
Te co twierdzą ze ma tak dobrze. też się zamknijcie w więzieniu na 18 lat to też dostaniecie odszkodowanie. Zazdrosne hipokrytki. Ciekawe która by się z nim zamieniła. Pieniędzy teraz zazdroszczą ale ciekawe czy zazdrościcie tego pobytu w więzieniu.

Gość gość
ale nikt nie pisze że mu sie nie należy, tylko niech mu płacą winni z własnej kieszeni, a nie z naszych podatków, a jeśli to miałoby być z podatków to niech odszkodowanie dostanie każdy co miał ciężkie przeżycia!

Gość gość
ciekawe czy zazdrościcie tego pobytu w więzieniu. xx no jakoś tu w wielu watkach wypisujecie jakie to wczasy i żarcie za darmo i wyliczacie ile to państwo wydaje na utrzymanie więźniów etc.

Gość gość
Ciężkie przeżycia to nie to samo co zabranie wolności i zamknięcie w więzieniu za niewinność na 18 lat. Zabrano mu wolność, wszystko. Nie mógł wyjść na spacer, pojechać nad morze, czy w góry.nie mógł wyjść nigdzie poza mury. To nie sa tylko ciężkie przeżycia. To masakra.

Gość gość
ty to nazywasz ciezkimi przezyciami? nastepna porabana, takim osobom jak wy to sie powinno odebrac prawo glosu. faceta niesłusznie oskarzono, wsadzonk za gwałt, zmarnowano cala mlodosc, byl gwałtowny bity. ma zniszczona psychikę, nigdy juz nikt mu tego nie zwroci. tacy ludzie jak wy to nie ludzie, to bydlo. postawcie sie w jego sytuacji, mnie to nawet sie nie chce wyobrazac przez co on musial przejsc. a ze z naszych podatkow? ja tez z moich podatkow sponsoruje matki 500plus, patologie, zasilki z mopsu itp. jak sie nie podoba to wyjedz na bezludna wyspe zamiast zyc w społeczeństwie.

Gość gość
14.11 Winni. Winni maja za dobrze w tych więzieniach. Winni. Powinni ciężko pracować, żeby odpracowac co zrobili i jeszcze zarobić na swoje utrzymanie. A dostają jedzenie za darmo. Ale on był NIEWINNY.

Gość gość
Haha autorko Ty debilu!!! Jak nie dadzą jemu to na pewno Ty zostaniesz haha co za nied***banie umysłowe :D kasa i tak pójdzie na nagrody dla polityków albo na socjale

Gość gość
Mąż nie pozwala pracować i co? Jak się nie potrafi pyska otworzyć to i mąż i teściowa Cię leją. Trzeba mieć trochę oleju w głowie żeby wiedzieć z kim się wiąże a nie płakać po latach bo mąż nie pozwalał pracować. A słuchanie teściowej już w ogole Cię pogrąża i pokazuje jak jesteś ograniczona.

Gość gość
14:25 sama jesteś ograniczona, bo ja nie pisałam o sobie, tylko o tematach innych osób, które tu wyczytałam i to w wielu!

Gość gość
Idiotki niektóre tutaj...Miał brać kredyt na obrońcę,po co to niewinnemu? Był niewinny więc logiczne,że miał wrócić do domu. Która taka chętna by iść siedzieć? Swoje dziecko też tak łatwo wpakowałabyś do więzienia? Cele to może i miał osobną i był bezpieczny ale ma łaźni? Tam kamera nie sięga i oczy "klawisza" też nie. Ten facet jeszcze nigdy głośno nie powiedział tego co go tam spotkało. Tylko jacyś oderwani od świata nie wiedzą co robią takim z jego paragrafami. Mnie dupa nie boli dlatego,że dostanie kasę z moich podatków. Płacą wszyscy na wszystko żadna tutaj wyjątkiem nie jest.

Gość gość
Odszkodowanie owszem ale nie z kieszeni podatnika, tylko od tych co go wsadzili niesłusznie! Renta nie, bo ta jest dla chorych/niezdolnych do pracy, a on jest silny i może pracowac. Ale to co wypisujecie o odszkodowaniu za bicie czy gwałty to jest absurdalne! Społeczeństwo ma płacić, bo ktoś go bił czy gwałcił? Niech poda nazwiska współwięźniów czy klawiszy którzy go szykanowali i niech wytoczy im procesy, to dostanie odszkodowanie bezpośrednio od sprawców!!!

Gość gość
ja tez z moich podatkow sponsoruje matki 500plus, patologie, zasilki z mopsu itp. xx no i bedziesz jeszcze odszkodowania sponsorowała, bo jak jemu dadzą (a dadza, bo za smoleńsk dali...) to zaraz znajdą się inni "niesłusznie skazani" co będą łapy wyciągać i doić społeczeństwo.

Gość gość
Miał brać kredyt na obrońcę,po co to niewinnemu? Był niewinny więc logiczne,że miał wrócić do domu. xx no własnie nie logiczne, bo nie wystarczy być niewinnym, trzeba to jeszcze udowodnić, podczas gdy strona przeciwna miała inne zdanie! wiadomo nie powinno tak być, ale to jest polska i tu bez dobrej papugi zeznań sie nie składa!

Gość gość
i takim jak on nieslusznie oskrazonym to chce placic, a nie matkom. 500plus co to robia dzieci i zyja z zasilkow. niech same pracuja na swoje dzieci. zreszta ile ty tych podatkow placisz, ile zarabiasz ze sie tak rzucasz wielmozna bogaczko. pewnie dwojke zarobisz i wielce sponsorka hahha. kon by sie usmial normalnie

Gość gość
Niech poda nazwiska współwięźniów czy klawiszy którzy go szykanowali i niech wytoczy im procesy, to dostanie odszkodowanie bezpośrednio od sprawców!!! xx dokładnie, jak mnie nieznany sprawca pobije czy zgwałci na ulicy, to państwo mi nie zapłaci żadnej renty ani odszkodowania! dopiero jak złapią sprawcę i udowodnią mu wine w procesie karnym i ukarzą go, to ja będę mogła załozyć osobną sprawę cywilną i sądzić się o odszkodowanie! to są 2 rózne sądy i 2 rózne sprawy!!!