Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka Polka1

Już mam dosyć słuchania newsów o rencie i odszkodowaniu dla Komendy!

Polecane posty

Gość gość
2018.04.05 Wypada by cie wsadzić do kicia do tej patologii tylko na miesiąc to po wyjściu powiesz że wolisz trzy porody pod rżąd.Dla mnie jesteś bez obrazy idiotką.

Gość gość
co to jest "rżąd", idiotko???

Gość gość
Takie g****o jak ty... o literówce nie słyszałaś!!! świrze

Gość gość
21:50 ale rynsztok, wali ci z japy jak z ruskiej bardachy, do szkoły miałaś pod górkę matolico, a nie literówka :)

Gość gość
gość wczoraj WYPAD!!!! na drzewo gówniaro.VONNNNNNN

Gość gość
e, matlka polka 1 - ile naklepałaś tych bachorów, a kto ci karze je klepać idiotko. Widać z tego, że wcale poród dla niektórych co mają po kilkoro bachorów nie jest trudny, bo jakby był trudny to po jednym byście miały a nie po kilka.

Gość gość
Matka Polka1 2018.04.05 - autorka topiku - mam nadzieję, że te twoje naklepane bachory zostaną tak jak komenda wrobione w gwałt i zabójstwo i też będą siedzieć po 18 lat, zobaczymy małpo czy tobie jako matce będzie ci wtedy do śmiechu.

Gość gość
Jaki trzeba mieć AUTORKO malusi móżdżek by wymyśleć coś takiego. Jeśli ty porównujesz systematyczne bicie czówieka w celi przez 18 lat z porodem to jest aż tak głupia i prymitywna że szkoda mi czasu by coś więcej napisać.Taki prymityw i tak tego nie zrozumie.Skoro te porody takie cięzkie to po kiego rozkładasz nogi?

Gość gość
ale wy jesteście tępe, autorka pisała że miała cesarkę, a o ciężkich porodach czytała tutaj :)

Gość gość
małpa to cie wyssrała aha i jeszcze ci naklepała na łeb niedorobiony bachorze :)

Gość nie czytałam innych odpowiedzi
Autorko, moje zdanie o tobie: jesteś zdrowo i mocno poop*******o/nna nie chce mi się pisać nic więcej, bo to nic nie da. Ludziom opóźnionym umysłowo jak ty, nie da się nic wytłumaczyć, szkoda czasu.