Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój dziwny związek z Zielonoświątkowcem

Polecane posty

Gość gość
nie piszcie o teoriach religii tylko dlaczego między nami jest taka sytuacja jaką opisałam

Gość gość
Czy naprawdę dorosły facet może bać się Boga,piekła i diabła? To niepojęte.

Gość gość
Dlaczego niepojęte? Ktoś udowodnił że Boga nie ma? Bo wiarygodność Biblii jest potwierdzona. Nie wiem czemu, porozmawiaj z nim.

Gość gość
Ale on unika tematu. Ma bardzo skomplikowaną psychikę jak coś zapytam to odpowiada dyplomatycznie czyli w taki sposób że niby odp. jest a tak naprawdę można się domyślać bo nic konkretnego nie powie.Np -odp. prosta,której ja oczekuję- Ja:ile jest 2+2? Odp(której oczekuję)-4 -jego odpowiedz-ile jest 2+2?(ja) Jego odp-jak to dodasz i uzyskasz wynik to będziesz wiedzieć. Czyli ile?(ja). No tyle co ci pokazuje wynik(on) W ten sposób teraz rozmawiamy a seksu on nie chce. A ja już nie mogę wytrzymać bez minetki bo na samych stosunkach aż tak bardzo mi nie zależy,wolę seks oralny. Do tej pory uprawialiśmy go i było super. Teraz on tego w ogóle nie chce. Ani on mi ani ja jemu. Siedzimy w jego domu,milczymy i w ciszy oglądamy telewizję. I to tylko te programy które on wybierze i które się jemu podobają. Wcześniej jak przychodziłam zawsze mnie czymś częstował. Teraz nie robi tego nawet jak go poproszę. Albo sam pije kawę a mi nie robi.