Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z bylymi tesciami. Juz rece mi opadaja.

Polecane posty

Gość gość
23.26 zgadzam się. Tylko pytanie. Skąd wiesz jakie koła i jaki rower mia chłopiec??autorka o tym nic nie napisała. Skoro zakładasz, że miał 22 cale, ja zakładam że miał 26 cali. A skąd moje założenia? Bo mój syn w wieku 7 lat jeździł już na dużym rowerze.

Gość gość
gość dziś Jestes jakas chora. Ja akurat jestem obiektywna i napisalam, ze dla jednego to duzo a dla drugiego nie. A ty na sile starasz sie tu wszystkim udowodnic, ze tylko ty masz racje! Otoz nie i matka tego chlopca sama napisala, ze dziecko wygladalo jakby wrocilo z wojny. Po prostu zamilcz, bo juz wszystkich tu denerwujesz tymi swoimi teoriami

Gość gość
Zreszta, ja tu widze dziadków toksykow, ktorzy chcą wychowywać wnuka po swojemu;-/ to by tłumaczyło dlaczego zwrócili sie do sadu o widzenia- autorka pisze, Że do czasu rozwodu widywali wnuka bardzo rzadko. Pewnie im sie cos w chorych, starych łbach zalęgło, plus na pewno uważają synowa za ta zła, wiec wzięli sprawy w swoje ręce. Najgorsze jest to, ze takim staruchom z betonem we łbie cieżko przemówić do rozsądku, bo oni przeciez wiedza najlepiej. Poszłabym do sadu, a ex teściom powiedziała, ze moga sie wykazać przy wnuczce pochodzącej z nowego Związku syna.

Gość gość
23.30 Wszystkich?nie zauważyłam. Widzę, że tylko ciebie boli, że ktoś ma inne zdanie i śmie je wypowiedzieć, choć tobie to nie pasuje.

Gość gość
23:27 chyba nie zauważyłaś, ze już dwie osoby się z tobą nie zgadzają. Sama mam wadę serca, moje dzieci mają podobną i nie wolno nam uprawiać sportu narzuconego. Tak nazywam wymuszanie wysiłku na wu-efie, czy tak jak w przypadku dziecka autorki narzuconego przez kogoś tępa. Sport jest nam potrzebny, ale pod warunkiem, że sami narzucamy sobie odpowiednie tępo. Tego u dziecka autorki nie było.

Gość gość
a zapytał ktoś chłopca czy ma ochotę pedałować 20 km pod górę ? a może tak babcia popedałuje np 100 km będzie adekwatnie z uśmiechem na pomarszczonym pysku najlepiej coś narzucić komuś bo dziecko nie człowiek

Gość gość
20 km bez treningu, przy g***townym ociepleniu i nieadekwatnym ubraniu dla 7 letniego astmatyka to z cala pewnoscia przegięcie. Wspólczuję.

Gość gość
23.32 A skąd wiesz, że nikt chłopca nie zapytał?może chciał jechać. Jakaś teoria spiskowa? Bo 7 latek nie powie, że nie chce jechać? Przecież ma usta i mówi już.

Gość gość
23:32 Moglybysmy sie z toba zgodzic, ale wtedy wszyscy bedziemy w bledzie ;)

Gość gość
Sport jest nam potrzebny, ale pod warunkiem, że sami narzucamy sobie odpowiednie tępo. Tego u dziecka autorki nie było. Xxx Wiec kolejne moje pytanie. Skąd wiesz, jakie narzucone było tempo?? Czy przejechali ten dystans w godzinę, czy w 4 godziny z przerwami? Skąd wiesz, że tak od razu osadzasz??

Gość gość
to się pytam czy ktoś dziecko zapytał co chce robić podejrzewam że nie bo te typy tak mają im pasuje dziecku ma pasować a nie daje rady trudno jaka to była dla niego przyjemność a może prosił żeby wracali ? na te pytania odpowiedż zna dziecko autorki i autorka

Gość gość
Powiem tak, jestem dorosła i mam całkiem nieźle ogarnietą astmę. 20km po zimie, na rowerze, pod górkę by mnie wykończyło. Więc biedne dziecko, że ma taką p*****lniętą babcię

Gość gość
gość dziś Skoro byl caly mokry to chyba nie jezdzili caly dzien... Radze zaczac myslec logicznie

Gość gość
23.32 "tępo" to może być nóż naostrzony. W biegu, albo na rowerze jest tempo.

Gość gość
23.40 Mogl jeździć cały dzień.wystarczyło, że skończyli jazdę przed odwiezieniem do mamy, czyli zeszło im całe popołudnie na rowerze.

Gość gość
a jeszcze jedno babce nie przyszło do głowy żeby zdjąć młodemu kurkę ? to właśnie świadczy o tym gdzie mają dziecko

Gość gość
kurtkę miało być

Gość gość
Zacytuje: ''Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem'' Nie dyskutujmy z ta kolarka wyczynowa, dla ktorej 20km z astma po zimie to pikus bo rozmowa z nia nie ma sensu ;) Dobranoc