Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy! Moja córka 20 lat, nie chce iść do pracy!

Polecane posty

Gość gość
ona ze swoich alimentow ktore wpływają na jej rachnek, cześc daje mi, sobie zostawia tę większą częśc

Gość gość
jak jej sie utną te alimenty, to co wtedy? Będzie musiała iść do pracy, chyba,ze ją sama utrzymasz ze swojej pensji, ale to już było by coś nie tak

Gość gość
Nie po kolei w głowie to ma jej matka a nie ta dziewczyna. Powinna sie skupic na nauce, żeby mieć dobry start w przyszłość. Co z tego ze teraz pójdzie do pracy na kasie za pare groszy? Ma tak tyrać całe życie? Powinna sie teraz rozwijac póki młoda i póki ma mozliwości. A stara by ją do roboty na kase wysłała tylko po to żeby pare groszy przyniosła. Debilne myslenie patologii umysłowej :O Kup sobie autorko maść na ból d**y skoro cie tak boli ze dziewczyna nie musi pracować. A póki sie uczy to do 26rz twoim zasranym obowiazkiem jest ją utrzymywac, może cie nawet pozwać o alimenty i dobrze by zrobiła wtedy. Może by ci coś do tego łba dotarło

Gość gość
No ale na ch*j robić tradycyjny obiad dla dwóch osób? Buahaha głupie baby, to prawda, wasze miejsce jest w kuchni. xxx Po to żeby zjeść debilu. Idąc tym tokiem myślenia to sie nie myj bo po co masz sie myć jak i tak śmierdzisz

Gość gość
15:33 to na 100% jakaś córunia leżąca w wyrze do południa.

Gość gość
15:21 Więc jednak coś ci daje

Gość gość
Mamusia starego wywaliła z domu, wychowała córeczkę w przekonaniu że wszystko się jej należy a stary ma na nią lożyć to teraz ma. Zero współczucia, takie są skutki samotnego wychowywania gdzie drugi rodzic jest tylko od zapiertalania na księżniczki

Gość gość
Obowiazek utrzymywania do jakiejś tam wyimaginowanej granicy 25lat, to chyba jedynie na kafeterii. Nie ma czegoś takiego. Osoba ucząca się zaocznie (obojętnie, czy to studia, czy jakieś tam liceum-niezły nieuk skoro odrazu matury nie zrobił) ma możliwość zarobkowania i to będzie dla sądu kluczowe. Niech się wyniesie z domu i zobaczy co to życie.

Gość gość
Dziewczyny, jakie studia dzienne i zjazdy na wieczorowych? Jeszcze raz: autorka pisala, że corka skończyla szkolę średnią- zawodową, ma już dyplom czeladnika, a teraz chodzi do zaocznego liceum raz na 2 tyg w weekend. Poza tym 20-letnia kobieta lezy i spi i nic nie robi, nie sprząta, nie zrobi zakupów, obiad to na miescie pewno knajpa.

Gość gość
Czytajcie ze zrozumieniem ona nie chodzi na studia zaoczne tylko do liceum zaocznego, więc szkoły nie ma jak zawalić, bo tam zdaje każdy.

Gość gość
gość dziś 15:33 to na 100% jakaś córunia leżąca w wyrze do południa. xx Akurat zarabiam na siebie, mam własne mieszkanie i od rodziców nic nie dostałam. Jestem po studiach dziennych i było mi strasznie ciężko, bo moja matka też mnie olała i nie ułatwiła startu w dorosłe życie a wręcz utrudniała. Teraz nie chcę jej znać a ona nie rozumie dlaczego :O

Gość gość
Lol większość tu się wypowiadających to patola i biedota A niby chwalą się ile nie zarabiają Hmmm Prowo nie jest aż tak trudno napisać

Gość gość
Moja już powiedziała że nic z tego. I ma 100% racji.

Gość gość
Liceum zaoczne tez można zawalić. Oczywiście, Kafe psycholki jechały na samych piątkach :D:D

Gość gość
16 03, jak po dziennych? Poszesz ,ze nie pracowałas, to skąd kasa na te studia?

Gość gość
tak, chodzi do liceum dla pracujących, tam robi średnie wykształcenie

Gość gość
15.33 Ale ona i tak na studia raczej nie pójdzie, skoro nawet do normalnego liceum nie chce iść a jak pójdzie do pracy to chociaż będzie miała doświadczenie. Ja teraz myślę przyszłościowo, skoro nie chce zdobywać wykształcenia to chociaż niech zdobywa doświadczenie w pracy a tak jak siedzi w domu to tylko się marnuje i potem bedzie miała ciężko z zatrudnieniem.

Gość gość
Jakaś patologiczna matka się odezwala.Ciekawe ile ty miałaś lat jak do pracy poszlas

Gość gość
nie czytacie ze zrozumieniem, autorka napisała, ze córka robi średnie, ale wymyśliła,ze do 26 lat ma w planie życ z alimentów i pensji matki, na studia raczej nie pójdzie .tez sie z tym zgadzam, ze szkoły dla pracujących cieżko jest a dziewczyna chyba trochę nie za bardzo zdolna

Gość gość
16.08 Nie, nie da się zawalić. Wystarczy pracę oddawać, które można w całości spisać z internetu.

Gość gość
16 16 a matura? Można jej przecież nie napisać

Gość gość
16:11 „Wykładała pani towar na półkach, super doświadczenie” tak powie pracodawca :D

Gość gość
16.16 bazienka ale co ty sie tak oburzasz to jej sprawa, że niszczy sobie życie nie realizując się w żaden sposób i ona w przyszłości będzie ponosiła tego konsekwencje.

Gość gość
to jak to jest z tym liceum dla pracujących? Cięzka szkoła czy nie? Przecież trzeba samemu szukac i sie uczyć, prawda?

Gość gość
bazienka, jesteś super, lubię Cie dziewczyno, masz jaja:)

Gość gość
nie musi pracować w sklepie, skończyła fryzjerstwo i dobrze jej szło,zdolności też ma, ale jakoś nie chce

Gość gość
gość dziś 16 03, jak po dziennych? Poszesz ,ze nie pracowałas, to skąd kasa na te studia? xx za studia nie płaciłam a nigdzie nie napisałam że nie pracowałam, bo pracowałam w każde wakacje po 4 miesiące za granicą. Poza tym nie wiem czy wiesz ale jest coś takiego jak stypendium, które dostawałam a w pierwszych dwóch latach wzięłam kredyt studencki, bo nie mieszkałam już wtedy z rodzicami a ze stypendium i dorywczych prac nie dałabym rady sie wtedy utrzymac i jeszcze płacić za akademik. Potem miałam już pieniadze z wyjazdów za granicę więc mogłam kredyt spłacić

Gość gość
gość 16 24, brawo, dziewczyno! Jesteś super:)

Gość gość
Matura jest taka łatwa do zdania? Pamiętam, że się do niej uczyłam. Nie pogodziłabym tego z pracą.

Gość gość
Autorko! Pokaż cureńce leniuszce co my tu piszemy, poczyta dziewczę i moze jednak jakiejś ambicji nabierze,że bycie pasożytem, to nie ta droga