Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy! Moja córka 20 lat, nie chce iść do pracy!

Polecane posty

Gość gość
gość dziś 16:11 „Wykładała pani towar na półkach, super doświadczenie” tak powie pracodawca smiech.gif X Jesli dla ciebie w tym wieku mozna tylko i wylacznie wykladac towar na półkach to masz bardzo ograniczone myślenie:)

Gość gość
16 26, siedzialas calymi dniami, bez pzrerwy przy ksiazkach? Jakbys pracowala na glupie pol etatu , to tez byś nie zdala?

Gość gość
16:21 Bardzo duzo jest pracy dla mlodych ludzi, nie koniecznie trzeba isc i wykladac towar na półkach, pomijajac fakt, ze zadna praca nie hanbi. Wystarczy szerzej popatrzeć a nie stereotypowo..

Gość gość
a fryzjerki dużo zarabiają?

Gość gość
fryzzjer to dobry fach, moze nawet sasiadkom robic i przyrobić, dziwna laska, fryzjerki maja boki od klientek, na pewno malo nie zarabaiją

Gość gość
16.24 No to w pracy fryzjerki podstawą jest doświadczenie, teraz już salony fryzjerskie mają coraz wyższe wymagania, no ale nie wiadomo w jakim zawodzie chce pracować twoja córka.

Gość gość
jej córka, to chyba nigdzie nie chce pracować, tylko zerować na rodzicach z tego wynika

Gość gość
buuuahahahaahahahah dobre! Moze ona nie widzi w tym nic złego,zeby ja matka utrzymywała skoro jest taka wymagająca

Dziewczyna powinna pracowac, skoro chodzi do szkoły dla pracujących, alimenty już jej się nie należą, ponieważ jak pisali przedmówcy, jest dorosła i ma zawód, więc ojciec już wg mnie, nie poinien płacić,ja myślę ,zę jako rodzice utzrymujący dorosłą osobę, wyrządzacie jej krzywdę i robicie niepełnosprawną z niej, ale to moje zdanie

Gość gość
wez ja utop w studni najlepiej,pasozyt j****y

Gość gość
albo najlepiej wywiesc to za granice do burdelu niech p***a zarabia skoro nie chce nic robic, a nuż jej sie ten fach spodoba ha ha ha

Gość gość
nie ma potrzeby obrażać dziewczyny, a raczej autorki takimi tekstami

Gość gość
Witam a co zrobić jeśli jest się po studiach ma się 30 lat chce się pracować ale nikt nie zaprasza na rozmowy bo nie ma doświadczenia ani znajomości?

Gość gość
17 29, to mało prawdopodobne, praca jest, moze masz aspiracje za wysokie

Gość gość
no dobra, to mozę by ją zutylizować tą pasozytkę , co Wy na to haaaaaaaaaaaa

Gość gość
16:53 Za to wykładanie towaru w markecie to tak cenne doświadczenie :O Małpa by to mogła robić.

Gość gość
Nie będzie miała tylko zawodówki, tylko liceum zaoczne haha to bardzo prestiżowe :D Jak kiedyś wygarnęłam jednej głupawej cizi co o niej myśle i ze nie ma szkoły, to jej przydupas jej bronił, ze ma wykształcenie średnie haha jaki był dumny z pustaka. Wykształcenie średnie to w tych czasach ma każdy.