Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelcia Ewelina

Czy kierowanie strumienia wody ze sluchawki prysznica na krocze to masturbacja?

Polecane posty

Gość Ewelcia Ewelina

Mam problem o ktory wstyd mi spytac nawet kolezanki. Korzystajac zatem z okazji, ze na forum nikt nie widzi mojej twarzy ani nie wie kim jestem chcialabym poruszyc kwestie maturbacji prysznicem.Wiem, ze niektore kobiety tak robia. Ja sie nie masturbuje i nigdy nie probowalam. Szkopul w tym, ze kiedy podmywam krocze to mimowolnie podniecam sie. Nie chce tego ale moje cialo reaguje wbrew mojej woli. Nie moge sie jednak tam nie myc bo higiena wymaga aby to miejsce bylo szczegolnie czyste gdyz... wiadomo. Co wiec mam robic? Czy ignorowac fakt silnego podniecania i myc dalej nawet ryzykujac orgazm czy np. robic przerwy? Macie jakies pomysly?

Gość gość
spieprzaj koniotrzepie

Gość gość
IMHO przesadzasz i niepotrzebnie wyolbrzymiasz problem. Stymulowanie sfer erogennych zawsze skutkuje przyjemnymi doznaniami i nie jesteś wyjątkiem ale żeby dojść trzeba to robić długo.

Gość Ewelcia Ewelina
11:11 Byc moze u tych co sie masturbuja regularnie to rzeczywiscie trwa dlugo bo dla nich to zwyczajne. Dla mnie natomiast nie jest to zwyczajne. Nigdy sie nie masturbowalam i czasami czuje w sobie taka ochota na seks, ze wystarczy sama mysl i robie sie mokra. Jesli do tej mysli dodam dotyk to juz w ogole jestem na granicy odlecenia.

Gość gość
przerywać bo będzie coraz gorzej spytaj sie Jezusa co on by powiedział tobie

Gość baumtraksler
Wyobraź sobie niemyte krocze Krystyny Pawłowicz i w modlitwie szukaj ukojenia.