Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bez komentarza. Na kogo będziecie głosować?

Polecane posty

Gość gość
Prawo i Sprawiedliwość :-)

Gość gość
Jestem skłonna dać szansę PO tylko pod jednym warunkiem - jeżeli 500 plus będzie także wypłacane bez szemrania o dochód na pierwsze dziecko. Jak będzie cisza z ich strony udzielę mojego wsparcia kursowi socjalnemu PiS :)

Gość gość
PO. Nie głosuję na Pensje i Stołki..

Gość gość
ruch 11 listopada. nie glosuje na zydo-komune z po, nowoczesnej czy pisu. to jedna mafia o jednych pieniadzach.

Gość gość
Jak widać niedomyte faje to właśnie zwolennicy PO

Gość gość
PO, państwo ma nie przeszkadzać podatkami, a nie rozdawać

Gość gość
Miażdżąca przewaga PiS. Na szczęście

Gość gość
Z mężem głosujemy na PiS. Siostra ze swoim facetem na Kukiz Rodzice moi też na PiS, a teście nie głosują wcale.

Gość gość
14:02 Chciałabyś :D Ja głosuję na PO

Gość gość
Tylko PiS.

Gość gość
na po i nowoczesna glosuja : potomkowie komuchow, zlodzieje na wysokich stanowiskach, pedaly i feministki. na pis glosuja : patologia ktora liczy na spory socjal a d**y do roboty nie chce sie ruszyc i wyprane moherowe mozgi po wspieralo potomkow ubekow i czlonkow wsi ktorym mozna bylo wszystko a pis wspiera zuli i prymitywow ktorzy potrafia tylko lapy do panstwa wyciagac. moj maz jako uczciwy czlowiek zarabia ok 100tys rocznie i gdyby nie to ze rozlicza sie ze mna to musialby jeszcze oddawac pieniadze ktore szly by na sponsorowanie patologii albo kosciola

Gość gość
Jestem obywatelką Europy, dlatego PO. Nie chcę żyć w zapyziałym moherowym kraju rządzonym przez chciwych złodziei jak Szydło.

Gość gość
PO lub SLD

Gość gość
Ogółem jestem apolityczna, ale zagłosuję na PiS dlatego, że zauważyłam w rodzinnych stronach, że te 500 plus na które lewicowcy (paradoks) tak narzekają naprawdę pomogło wielu ludziom, wiele dzieci wyciągnęło to z biedy. Pochodzę z Łódzkich blokowisk to napatrzyłam się na biedę. Wbrew pozorom wiele rodzin nie jest patologiczna, a po prostu biedna. To bardzo krzywdzące wszystkich ubogich wrzucać do jednego wora. Ja nie mam jakiś konkretnych poglądów politycznych, ale zajmuję się pomocą ludziom biednym, biorę udział w organizowaniu świątecznych paczek dla dzieci biednych, wigilii dla bezdomnych. Teraz mają dojść te pomoce na wyprawki dla dzieci, to naprawdę pomaga wielu ludziom. A dobro zawsze wraca. :)

Gość gość
Zwykle Korwin ale tym razem chyba jednak Kukiz. Krul niestety i tak,nie przyjedzie, za dużo się żrą na prawdziwej prawicy.

Gość gość
Mama plus to kolejny as w rękawie, nie ma co dyskutować, PiS wygra.

Gość gość
14:31 A ile kobiet ma tę 4kę dzieci? A ile za 3msc dodatkowego urlopu będzie na żądanie płodzić kolejne dzieci na szybko? Chyba tylko bezmózgi czytaj wyborcy pis. Ja za PO

Gość gość
Razem, bo proponują lepszą redestrybucje dochodów państwa dzięki progresji podatkowej jak to miało miejsce m.in w powojennych USA. :)

Gość gość
oczywiście, ze PIS ❤️

Gość gość
Ciekawe że te co tak stoją za PO tak pyskują i obrażają inne kobiety...

Gość gość
Pis zdecydowanie Ja,jak rowniez cala blizsza I dalsza rodzina Zyje sie nam lepiej I dostatniej

Gość gość
tylko pis,przynajmniej poki jest 500plus ..mozecie sie smiac,ale dla mnie jak I dla wielu moich znajomych to wazne I wiele zmienilo na lapsze Pare osob wyszlo z biedy,a kilka innych lacznie ze mna zdecydowalo sie na kolejne dziecko,bez liczenia kazdego grosza Moze nawet bym chciala za rok czy dwa jeszcze jedno

Gość gość
PIS-bo tak po prostu

Gość gość
PO, ja nie liczę na jakieś ochlapy jak pincet