Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bez komentarza. Na kogo będziecie głosować?

Polecane posty

Gość gość
Nie chodzi o ochlapy ,ale ta partia jest ok,duzo dobrego robi dla ludzi Wiec tak pis...

Gość gość
Na tych, ktorzy na pierwsze dziecko tez cos dadza i nie zaostrza prawa aborcyjnego.

Gość gość
Na jakakolwiek.partie oby nie pis.

Gość gość
Dzięki za takie koryto plus i dojna zmianę, na PO

Gość gość
Na pewno nie na po. Oni mieli 8 lat i tylko nakradli i mieli za nic Polaków. Waham się między pisem a kukizem.

Gość gość
PiS już tyle nakradl że głowa mała, zaraz wprowadzą katotaliban. Na PO

Gość gość
Prawo i Sprawiedliwość.

Gość gość
Nowoczesna

Gość gość
Posady i stołki won!!!! Na po

Gość gość
Wszystkie partie wchodzą w dùpe klerowi, nie lubię tego gnoju ale zagłosuje na PiS bo 500 utrzymają i jeszcze 300 chcą dać, w końcu mam korzyść dla siebie

Gość górolka
Do wszystkich głosujących na PO: podajcie przynajmniej jedną zaletę tej partii

Gość gość
15 :37 " Nie jest pisem, a to już MEGA zaleta...

Gość gość
Na po albo SLD

Gość górolka
15:39 spodziewałam się takiej odpowiedzi. A tak konkretnie to jestem bardzo ciekawa innych zalet PO bo próbuje doszukać się jakichś pozytywów tej partii i ni ...uja, nic sobie nie przypomnę

Gość gość
Dla mnie PiS nie na żadnych zalet.

Gość gość
Po, chcę żyć w 21 wieku nie średniowieczu

Gość gość
Na PiS, a oto dlaczego: 1) Afera taśmowa 2) Afera hazardowa 3) Afera wyciągowa 4) Afera stadionowa 5) Afera autostradowa 6) Afera stoczniowa 7) Afera AmberGold 8) Afera Elewarru 9) Afera z informatyzacją MSW 10) Afera z budową gazoportu w Świnoujściu oraz dostawami gazu z Kataru 11) Podwyższenie wieku emerytalnego 12) Grabież OFE 13) 6 latki do szkoły wbrew rodzicom 14) przymusowe gender w szkołach podstawowych

Gość gość
Tak czytam, oczom nie wierze I ciesze sie niezmiernie, jeszcze bardziej niz zwykle, ze od 11 lat nie mieszkam w Polsce. odwiedzam regularnie rodzicow - 2 razy a rok, czasem 3, w sumie na 2 I pol tygodnia w roku bo mam tez inne znacznie ciekawsze destynacje na wyjazdy!! I widze, co sie w Polsce dzieje, jak BARDZO na minus ten kraj sie rozni od Zachodu, I jak sie stacza ... zal mi bliskich ktorzy tam zyja. sporo z nich tez narzeka, ale sa albo za starzy na wyjazd, albo brak im odwagi lub nie chca az takiej zmiany....

Gość gość
Bardzo na minus, bo rząd wreszcie zaczął na wzór np Niemiec czy UK wspierać rodziny... bo zaczęli rozliczać afery i zamykać aferzystów (Gawłowski), Och jak źle się w Polsce dzieje, bo uchodźców nie przyjmują. Wszak wyznacznikiem czy w państwie jest dobrze czy źle jest to ile zamachów dane państwo ma, im więcej zamachów tym bardziej jest demokratyczne, im mniej zamachów tym większy zaścianek, ciemnogród i faszyzm. Lewica w pigułce.

Gość gość
im więcej zamachów tym bardziej jest demokratyczne, im mniej zamachów tym większy zaścianek, ciemnogród i faszyzm >>> pojecie o swiecie prawicowca w pigulce.

Gość gość
PIS: - rozdawnictwo - populizm - zamiast wspierać matki na rynku pracy to kobiety do dzieci i do kuchni - kolesiostwo w spółkach skarbu państwa - Misiewicze - gigantyczne premie - afera skoków, spółka srebrna i jej interesy - mln na miesięcznice smoleńskie - miliony dla Rydzyka - kościół wtyka swoje trzy grosze - PFN - nieudany projekt za ogromne pieniądze - ochrona prezesa za ogromne pieniądze - wpuszczanie do sejmu fanatyków jak godek - spieprzona reforma edukacji, ciemnogród w szkole - rozpieprzona stajnia w Janowie Podlaskim - wycinka w Puszczy Białowieskiej - sądownictwo zniszczone i upolitycznione na maksa - zamiast rozwoju nauk ścisłych nacisk na patriotyzm i historię i można by jeszcze długo wymieniać..